Forumlarda Siyaset Neden Yasaktır?

antimatter

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu işlemci şu rem şu oyun derken hangi sitenin forumunda olduğunun farkındasındır umarım. o kadar çok siyaset tartışmak istiyorsan habertür.com un haber başlıklarını takip etmeni öneririm, yorumlar kısmında tam sana göre bir tartışma dönüyor. kim kime nerden saldırıcağını şaşırmış, bu yazın modası haberlerinin bile yorumlarında parti kavgaları bulabilirsin.
benim yorumumdan önce alıntı yaptığıma bakman lazım onu neden yazdığımı anlaman için!
bende biliyorum burasının ne forumu olduğunu.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
ne kadar siyasete meraklı olduğumuzdan değil. insanların konuşmak istediği ama korktuğu için açık açık konuşamadıklarını burada yazma isteği, bildiklerini paylaşma isteği siyaset konusunu tehlikeli hale getiriyor. ee sdn neden tehlikeli sularda yüzsün ki? 100bin üyeli bir forum sitesi için gereksiz.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bu forumun amacında siyaset olduğunu düşünmüyorum.Teknoloji amaçlı bir web sitesinde siyaset olması bana göre gereksizdir.
Ayrıca sonu gelmeyen tartışmaların ortaya çıkması ve insanların birbirinin kırmasının engellenmesi için bu foruma siyaset başlığının konulmasına karşıyım!
Siyaset tartışılabilecek güzel forumlar var.hatta güncel meydan sırf siyaset üzerine kurulmuş bir forum.
Bunu reklam olsun diye vermedim.