Her zaman böyle oluyor. En son attığım forumun arasından baya zaman geçti. Bir cevap verildi ama tam cevap değil. Hep böyle bekliyorum ama cevap yok. Kaliteyi arttıralım lütfen...
Yani bence gerekirse paralı teknolojiden anlayan adam çalıştırsınlar. Ve bence diğer konular dışında teknoloji konularına öncelik verilmeli. Acelem de olabilirdi yani???Benimde gelmiyor. ?
Bilinmeyecek bi soru sormadım?? (sizin için)Bilmediğimiz konular olabilir, herkesin bilemeyeceği sorunlar da oluyor.
Konular altta kalıyor da olabilir, konunun linkini bırakırsanız iyi olur.Yani bence gerekirse paralı teknolojiden anlayan adam çalıştırsınlar. Ve bence diğer konular dışında teknoloji konularına öncelik verilmeli. Acelem de olabilirdi yani???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilinmeyecek bi soru sormadım?? (sizin için)
Yardım edeceklerdir.Yani bence gerekirse paralı teknolojiden anlayan adam çalıştırsınlar. Ve bence diğer konular dışında teknoloji konularına öncelik verilmeli. Acelem de olabilirdi yani???
konum uzun süre üstte kaldı ama?Konular altta kalıyor da olabilir, konunun linkini bırakırsanız iyi olur.
Sorun nedir kardeşim?Yani bence gerekirse paralı teknolojiden anlayan adam çalıştırsınlar. Ve bence diğer konular dışında teknoloji konularına öncelik verilmeli. Acelem de olabilirdi yani???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilinmeyecek bi soru sormadım?? (sizin için)
Forum yazıyorum aöa uzun süre cevap gelmiyor/hiç gelmiyor veya eksik geliyorSorun nedir kardeşim?
Evet olabilir bilgisi olan çıkacaktır illa ki. Konuyu güncel tutun cevap verilmedi ve/veya eksik verildi diye eleştirmek bence çok doğru değil, konuyu okumayan daha çok forumdaşımız var elbet okuyan ve konudan anlayan bir arkadaşımız yeterli düzeyde bir cevap verecektir. İyi forumlar dilerim size.Forum yazıyorum aöa uzun süre cevap gelmiyor/hiç gelmiyor veya eksik geliyor
Konuyu nasıl aktif tutabilirim?Evet olabilir bilgisi olan çıkacaktır illa ki. Konuyu güncel tutun cevap verilmedi ve/veya eksik verildi diye eleştirmek bence çok doğru değil, konuyu okumayan daha çok forumdaşımız var elbet okuyan ve konudan anlayan bir arkadaşımız yeterli düzeyde bir cevap verecektir. İyi forumlar dilerim size.
Arada mesaj yaz konuya ve hiç cevap alamazsan önceden de bu konuyu açtığını fakat cevap bulamadığını belirterek yeni konu aç.Konuyu nasıl aktif tutabilirim?
Söylediğinize dikkat eder misiniz?Evet olabilir bilgisi olan çıkacaktır illa ki. Konuyu güncel tutun cevap verilmedi ve/veya eksik verildi diye eleştirmek bence çok doğru değil, konuyu okumayan daha çok forumdaşımız var elbet okuyan ve konudan anlayan bir arkadaşımız yeterli düzeyde bir cevap verecektir. İyi forumlar dilerim size.
Dostum tamam cevaplandı.Demi.Söylediğinize dikkat eder misiniz?
Sadece size 10.000 tl lik bir pc sordum ve dediğim oyunlarda 60+ fps alır mıyım diye sordum
Bence pek zor olmamalı bunu cevaplamak
Ezberimizde bilgisayar donanımlarını tutmuyoruz ya!Söylediğinize dikkat eder misiniz?
Sadece size 10.000 tl lik bir pc sordum ve dediğim oyunlarda 60+ fps alır mıyım diye sordum
Nesi yanlış yazdığımın söyler misiniz?Söylediğinize dikkat eder misiniz?