Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sergenn herkes biliyor forumumuzu kurallarımız gayet güzel ve anlayış gösteriyoruz sen forumdan atıldığı için böyle bir konu açman gayet normal. Sitemiz 1,5 seneyi aşkındır yayında herhangi bir sorunla karşılaşmadık bizi çekemeyen çok bunlardan biride sensin.
bak bak bak kimleri görüyorum...Sen Bizim Eski Mod Şimdiki Banlı üye Değilmisin.....
Ha Doğru SEn Kurallar Yüzünden Uzaklaştırılmıştın Yönetimden...Her Evde Bir Tuvalet Vardır.Sende Bizim Sitenin Tuvaletiydin.Allaha Şükür Aramızda Yoksun.Nasıl Biri Olduğunu Erken Anladık Nasıl Bir Kişiliğe Sahip Olduğunu Hemen Anladık.
Allaha Binlerce Kez Şükürler Olsunki Türkiye'nin En Büyük Futbol Forumuyuz.Her Gün Daha da Büyüyoruz.
Adminim Yukarda açıklamış zaten...
Her ne oLursa oLsun....ßiz En Büyük Olacağız ve SEnin gibi ezikler bize imrenerek bakmaya devam edecekler...
Diyene bakar mısın ? İlla beğenmek zorunda değilim tamammı Toreto . Bunu sana soracak değilim . Ben kurallarınıza çok bile dayandım . Sonunda gittim . Sadece ligtv bulunan video ekledim ve kopyala yapıştır yaptığım için banlandım ? Kurala bakarmısınız ?
Bu arada siz beni banlamışsınız ama yakşaık 6 aydır siteye girmiyorum.sottoterra vardı bilir misiniz ? Benden nickimi ve şifremi istediydi ayrıldıktan sonra.Hiç beni banladılar takılıcam öyle dedi.Güvendim ve verdim.Onu da banladınız ? Bu arada konuşma tarzına dikkat et ToReTo !!!
Biraz Uzun Bir Süre Oldu Ama Cevap Vermeden Duramayacağım
Beğenen Beğenir,Gelene Git,Gidene de Gel Demeyiz.Kurallarımız Olmak Zorunda
Lig Tv Başka Sitelerde Gördüğü Videoları,Metaryeller,Haberleri İçin Sitelere Dava Açma Hakkına Sahip.Bize de Dava Açtı.Bu Kuralı Koymak Zorundaydık.
Kopyala Yapıştır : Bu Kural'da Google İçin Konulmuş Bir Kural.Google Bu Yüzden Bizi Arama Motorundan Sildi.Yoksa Oh Ne Ala Kopyala-Yapıştır Yap Emek Veriyorum,Paylaşım Yapıyorum Diye Ortakılta Gez.
Sotteterra Zaten Banlıydı Bunu Öğrendiğim anda onuda banladım.
Hak Edene Hak Ettiği Gibi Davranıyorum Koçum.Hak EDENE
Nasıl bi forumsunuz kardeşim yha gidin başka yerde çözün işinizi.Reklammı yapıyosunuz birbirinizi aşağılıyomusunuz belli değil..Sevmiyosan neden sevmediğini söyle tartışma ortamı yaratmayın