• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Forumdan Son Başlıklar görünmüyor?

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
öğlenden beri anasayfadayım fakat yenilemede yaptım sayfayı ama FORUMDAN SON BAŞLIKLAR bölümü görünmüyor? bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?

Evet uzunca bir süredir yok.Bir açıklama da yapılmadı.Bak bak dur.

Son günlerde bazen oluyor, sunucuları yetersiz kalıyor herhalde.

sabahtan beri foruma giremiyordum ben

kardeşim ana sayfadan girilmiyor maalesef işte orda bir problem var sen direk forumdan bağlan o düzelicektir inş.

bende sabah beri anasayfaya hic giremiyorum.

[h=1]Hata! Google Chrome shiftdelete.net sitesine bağlanamadı[/h]Yeniden yüklemeyi deneyin: shiftdelete.*net
[h=2]Ek öneriler:[/h]

son zamanlarda cok olmaya basladi. birsey yazmiyorum bi aciklama gelir diye ama madem burda konusu gecti bizde durumumuzu belirtelim bari

Sorun iletildi, üzerinde çalışılıyor.

seninde bunu sölemen iyi oldu

teşekkürler eren bey ilginiz için

yokya alakası yok bence format değişsse bilgi verilir galiba

Ee düzeltin artık :D
[MENTION=25391]keyloger[/MENTION]

Sorunun nedenini bilmiyorum ama teknik ekip halledecektir.

şimdi yeri değil belki ama bu sorun yüzünden zannederim çoğu kullanıcı forumun kapandığını düşünüp girmeye bilir. çünkü ana sayfaya alışılmıştı ama eren beyin desteği ile en kısa sürede düzelir umarım

ben de tarayıcıdan herhalde diyerek ses çıkarmadımdı :) iyi olmuş dile getirilmesi..

ben de tarayıcıdan herhalde diyerek ses çıkarmadımdı :) iyi olmuş dile getirilmesi..

sorun düzeltilmmiş beyler hayırlı olsun ayrıca çok teşekkürler