Forumdan ayrıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HanifTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Forumu hackle gitsin ya, boşver ayrılma. Ayrılsan bile sessizce ayrıl. Dışardan birisi olarak dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyorum şahsen, çocuk gibi.

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çabuk yıldınız Sayın HanifTürk,

Olmadı şimdi,

Herneyse yolun açık olsun.

Umarım başka platformlarda yine karşılaşırız.

Saygılar...

xwikivi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HanifTürk kardeş birkaç mesajını okudumda hemen bu kanıya vardım. Kullanıcı Adı'ndan kişisel mesajına kadar herşeyin sabıkalı. Bak kardeş olgun dindar adam bayramlık kıyafetini alan çocuk gibi imanını herkese göstermeye kalkmaz bence. Hee varsa tabii...

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Kararınızıa saygı duymakla birlikte neden bu konuyu DKAB bölümüne açtığınızı merak ediyorum.

Neyse ilgili yere taşırız.

Güzel günler dilerim.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
HanifTürk DKAB'dan başka bi yer bilmiyor bu forumda, ondandır. Güle güle, yolun açık olsun.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Taşırız, taşırlar, taşıttırırlar. İyi ki konu çok ağır değil.
Hemencecik taşıyayım şu konuyu.

Bu arada giderken bile forum kurallarında ihlal yapmışsın. Daha ne diyeyim.

Mars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrılma kararınıza saygı duymakla birlikte,buraya bildiklerinizi yazmanız daha doğru olur kanısı taşımaktayım.
İnsanlar gerçek islamı değilde kafalarında kendilerince kurguladıkları dini yaşamak istiyorlar.Sizin söylediğiniz şeyler bu kurgulanmış dine uymadığından doğal olarak eleştiri alıyorsunuz.Kararınızı yeniden gözden geçirmenizi ve foruma dönmenizi rica ediyorum.Hem sizden öğrenmek istediğim şeyler var.Sevgi ve saygılar.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ayrılma kararınıza saygı duymakla birlikte,buraya bildiklerinizi yazmanız daha doğru olur kanısı taşımaktayım.
İnsanlar gerçek islamı değilde kafalarında kendilerince kurguladıkları dini yaşamak istiyorlar.Sizin söylediğiniz şeyler bu kurgulanmış dine uymadığından doğal olarak eleştiri alıyorsunuz.Kararınızı yeniden gözden geçirmenizi ve foruma dönmenizi rica ediyorum.Hem sizden öğrenmek istediğim şeyler var.Sevgi ve saygılar.

hah..gel burdan yak...tam kurtulduk:mrgreen: dedim, klonu çıktı:surprised:

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ayrılmasına üzülenlere baksanıza. Yandaş kaybetmişler gibi.

ZeK.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkana bile bakma.Buraya gidiyorum diye konu acman bile sacmalık.Hadi selametle!

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
"gidişin olsun dönüşün olmasın" diyesim var.. ama demiycem..ayıp olur

okanliptus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bülent Ayberk (Hans von Aiberg) kadar uyanık olmaları için daha bir kaç fırın ekmek yemeleri lazım! aslında taklitçilerinin çoğu saf ve temiz niyetli insanlardır, ama çok fazla da saf olursanız ...... derler.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
burdan başka bi foruma ordan başka bi yere..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ne olursa olsun , kim olursa olsun arkadaşlar böyle konuşmayın.

Sizi tanımıyorum ama yolunuz açık olsun. Bu forum herkese açık yeterki adaplı bir şekilde duralım ;)

Bence kırıcı konuşmayın arkadaşlar

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Haniftürk olan bu tepkilerin nedeninin merak ettim hayırdır arkdaşlar bu ne tepki mevzu nedir? hakaret ve saygısızlık yapmadıktan sonra insanlara daha nazik davranmak gerekli bence neredeyse linç edeceksiniz adamı ...

Mars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haniftürk olan bu tepkilerin nedeninin merak ettim hayırdır arkdaşlar bu ne tepki mevzu nedir? hakaret ve saygısızlık yapmadıktan sonra insanlara daha nazik davranmak gerekli bence neredeyse linç edeceksiniz adamı ...

Olsun,Linç İslami kesime uygundur.Şer'an da caizdir,efenime söyleyeyim.:icon_:

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Mars, yakaladın danayı kuyruğundan, kıstırıyorsun ha. :) Demek gerçek İslamı anlatıyor ha? :) Sen nereden öğrendin acaba "gerçek" İslamı? Sana vahiy indi de bu kerametini göremedik mi? :) Ne işgüzarsın maşallah, bu kurnazlığı tebrik edesim geldi.

Demek arkadaştan öğrenmek istediklerin de var? Zannımca kendisi gizlice peygamberliğini ilan etmiş sen de ilk mürit olma şerefine nail olmuş ve onun peygamberliğini kabul buyurmuşsun.

Eğer öğrenmek istediklerin varsa reklam etmene gerek yok, kendisinin nerede olduğu belli, link bile bıraktı. O da olmadı mail atarsın, MSN'den yazarsın, henüz kendisi uçmadı, bir şeyler öğrenmen için forumda kalması gerekmiyor, senin de cambazlık yapman gerekmiyor. ;)

Kusura bakma Ulu Manitu! :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...