Forumdaki hakaret içerikli mesajlar hakkında

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Düşüncelerim sadece bu konuya ait değil Elbruz;
Son zamanlarda olan olaylarla birlikte topyekün tepki diyelim.

Ha anladım MİMLENDİK yani :)
Eskiden kalma rejimlerde yaygın bir davranış... :wink::cool:

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Tepki almak istemiyorduysanız neden yönetim tarafına geçtiniz? Sorarlar adama.

Tepki almak istemediğimi söylemedim aksine ben tepki veriyorum. Sorarken de dikkatli sor. Söylediklerin unutulur ama yazdıkların unutulmaz.

Ha anladım MİMLENDİK yani :)
Eskiden kalma rejimlerde yaygın bir davranış... :wink::cool:

Bu sözüne hiç bir şey söylemiyorum zira eleştirdiğin mesajımı tasdik ediyor ve haklılığımı ortaya koyuyor.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@0ReiS0, seni anlayabilmiş değilim. Moderatör değilken müdahale etmen gereken konulara müdahale etmiyordun, şimdi her konuda üyelere sataşıyorsun. Moderatörlüğünün elinden alınmış olması yüzünden mi tüm bu nefret? @Elbruz46 bir konu açmış ve isteğini dile getirmiş. Sana ne?

@Elbruz46, sen de konuyu açmışsın iyi güzel de yanlış yere açmışsın. :D

Beni anlaman için biraz daha büyümen lazım neden anlamıyorsun acaba yazılarım gayet açık ve net Çok komiksin sen ya valla şuanda inanın okadar çok gülüyorum ve büyük bir zevkle yazıyorum ki Hatasız kul yoktur 50 tane gözümüz yok her konuya anın da müdahale edelim o yüzden mantıksız düşüncesiz bir yazı olmuş modluğu ben bıraktım yönetimle bi sorunum yok ne kimseye kırgınım ne kimseyle kavga ettim nede bi sorun var ben yönetimi baskı altında bırakmamak için modluktan ayrıldım çünkü ben açık görüşlüyüm ve birazda sinirli biriyim neye sinirli olurum boş laflara umarım analta bilmişimdir sevgiler saygılar :)

Bak Tekrarlıyorum bana verilmiş bir görev varsa ben bunu en iyi şekilde temsil ederim ama bana göre değilse ve yönetime benim yüzümden laf gelcekse buna asla izin vermem istifamı verrim.

Diyorsun Müdahele etmen gereken yerlere müdahale etmiyordun kimseden çekinmiyoruz kimseyide kesmiyoruz adamda öldürmüyoruz ne gerekiyorsa onu yapıyoruz yapmayada devam edcem normal olarak ben bu şekilde daha rahatım:)

Sataşıyorsunuz demişsniz Ben siz değilim çocuk ta değilim fikrimi söylüyorum seversin sevmezsin beyenirsin beyenmezsin en azından senin gibi saygısızlık etmiyorum!

0ReiS0 şimdi sana burda A**** K****** desem sen bundan rahatsızlık duymayacakan sorun yok...
(Not: yıldızla saklanmış mesaj. ALLAH KORUSUN )

Bak güzel Kardeşim beni anlamıyorsun sanırım ben sana konu açma demiyorum ama ilk önce bunu modlarla görüşe bilirdin bak şimdi sen bu konuyu açarak biton kargaşa çıkardın modlarla görüştünmü yönetimle görüştünmü hayır görüşmedin ama görüşmeden masaya oturup konuşmadan sen kakmısın konu açıyorsun bende diyorumki bu konuyu önce görüşseydin sonuç alamadınmı halen devammı ediliyor ozaman sana hak verirdim derdim bak yönetimle görüşmüş halen yönetim önemsemedi sende derdin ben yönetimle görüştüğüm halde bunlar halen oluyor neden çeki düzen verilmiyor v.s sevgiler :)

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Başlık düzeltildi. Başlık konu içeriğiyle ilgili ve anlaşılır olmalıdır arkadaşlar. Konu forum hakkında kategorisine taşınmıştır.

Bu konuyla ilgili olarak üyelerimizinde biraz hassas davranması gerekmektedir. Yapılan hatalarda da moderatörlerimiz gerekli müdahaleleri yapmaktadır.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bazen sinirlenince tepkiyi o şekilde verebiliyor kullanıcılar bu da gayet normal küfretmeyenimiz yoktur herhalde.Zaten forumda da ben böyle aman aman bir küfür görmedim.Küçük ölçekli diyebileceğimiz küfür girişimleri olmuştur elbette ama bunların direk yazılması yerine araya nokta yıldız vs. gibi işaretler kullanarak kullanılması da bence normal tabi bu küfrün boyutlarının büyümemesi ölçüsünde normal.Kimse de burada o tarz küfürleri edecek düzeyde kendini alçaltmaz herhalde diye düşünüyorum.Başlığı doğru düzgün yazabilirdin yani sıkıntını belirtmek için bu tür bir başlık yazmana gerek yoktu diye de düşünüyorum ayrıca bir garip duruyor. :) Neyse arkadaşlar bu tür konulara fazla takılmayalım paylaşıma devam..iyi forumlar. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Başlık düzeltildi. Başlık konu içeriğiyle ilgili ve anlaşılır olmalıdır arkadaşlar. Konu forum hakkında kategorisine taşınmıştır.

Bu konuyla ilgili olarak üyelerimizinde biraz hassas davranması gerekmektedir. Yapılan hatalarda da moderatörlerimiz gerekli müdahaleleri yapmaktadır.

Şu abimizi biraz örnek alın sayın yöneticiler. :) Açıklama için teşekkürler chimera.

AliY

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Başka forumlarda olmadığı gibi bu forumda küfretmenin serbest olduğunu sanmıyorum ama son zamanlarda sanki, hem küfür, hem de hakarete müsemaha gösterilir (farkına varılmıyor diyeceğim ama modlarında cevap yazdığı konu içerinde de mevcut) bir tutum var gibi geldi (yada onlar küfür, hakaret olarak görülmüyor).

Birbirimiz dinlemeyi, yapıcı olmayı hiç beceremiyoruz, en kolayımıza gelen eleştiri yapmayı, başkasının kusurlarını bulmayı ön planda tutuyoruz.

Bir arkadaş herangi bir rahatsızlığını dile getirdiği zaman çözüm yerine, ortamı germenin daha doğru bir yaklaşım olacağına kendimizi bile inandırıyoruz ve bu inancı kabul ettirmeye çalışıyoruz.

Hep birbirimizin kusurlarını arar olmuşuz, acaba bir hata yapacak mı diye gözler olmuşuz. Kusuru aramak istedikten sonra hepimizin kusuru var.

Kusur demişken modaya uyup bende bir kusura değineyim.

kalsız olmayabilir ama olçaktı hiç olmaz:

Konun değinmek isteği içerik bence çok doğru ve yerinde.

Eleştiri ile yaklaşım yerine bize yakışmayan, küfür ve hakaret içerikli mesajları nasıl azaltabiliriz onun çözüm çerçevesi içinde yaklaşım göstermek daha doğru olacaktır.

Saygılar.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17

İşte gerçek anlamda bir yöneticinin mesajı böyle olmalıdır.Teşekkürler.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
@0ReiS0, seni anlayabilmiş değilim. Moderatör değilken müdahale etmen gereken konulara müdahale etmiyordun, şimdi her konuda üyelere sataşıyorsun. Moderatörlüğünün elinden alınmış olması yüzünden mi tüm bu nefret? @Elbruz46 bir konu açmış ve isteğini dile getirmiş. Sana ne?

@Elbruz46, sen de konuyu açmışsın iyi güzel de yanlış yere açmışsın. :D

Arkadaş benim bildiğim kadarıyla kendi isteği ile bıraktı. Yoksa herhangi bir alınma durumu yok diye biliyorum. :)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Şu abimizi biraz örnek alın sayın yöneticiler. :) Açıklama için teşekkürler chimera.
herseyı sıze bu kısı ogretıyor. kendısının admın hatta forumun sahıbı yapılmasını talep edıyorum aksı halde basımızın etını yemeye devam edecektır kendısı.
forumun zevkını cıkarmaktan cok sıkayet eden bır uye foruma sadece elestırmek ıcın mı uye olmustur dıye dusunmeden edemıyorum

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
@yaseta;

Jea isteseydi Ombudsman olabilirdi en azından seçilme ve başvurma şansı ve hakkı
vardı. O; taraftarı olduğu siyasi zümrenin forumdaki yansıması. Bu gözle bakarsan
daha rahat kavrayabilirsin. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
@yaseta;

Jea isteseydi Ombudsman olabilirdi en azından seçilme ve başvurma şansı ve hakkı
vardı. O; taraftarı olduğu siyasi zümrenin forumdaki yansıması. Bu gözle bakarsan

Keşke az önceki kısmı silmeseydin. :) Ben görmüştüm onu.

Her neyse. Evet, aynen o sildiğin kısımdaki gibi. Ama uzatmana gerek yok. Kısaca "anarşist"im. :)

CerkezEthem

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konunun bu kadar uzaması ban kominikasyon da sorun var gibi geliyor. Mod ve bazı kullanıcıların da dediği gibi Sinsile yolu ile şikayetini/önerisini bildirebilirdi. Olsun burdan öneri/şikayet yazarak sizlerin de görüşünü almaya çalışmış. Ama her nasılsa konu ilerledikçe zikzak çizmiş. Yalnız zannedersem konu herkes tarafından anlaşılmış birazcık ta olumlu tarafından bakmak lazım. Değil mi ? :D

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
@yaseta;

kavrama konusunda sıkıntım yok kı :) ama sen ıstıyorsunkı senın kavradıgın gıbı kavrayayım ama o zaman ben sen olurum.. bahsı gecen kısı sana yada begenmedıgı modların nezlınde butun modlara sozde dıyor. sen bunu kabul ettıkten sonra bana kavramak duser...

Şu abimizi biraz örnek alın sayın sözde yöneticiler. :) Açıklama için teşekkürler chimera.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konu Yavaş yavaş Tartışmaya İlerlemeye Başladı O Yüzden KİLİT Diyorum ve Artık böyle Başlıklar Konular İstemiyoruz Sorunu Olan Özel'den Haletsin ve Herkes Sorunu Gördü Artık Yetkililer Gereğini yapcak dahada burda yazı yazmanın bir anlamı kalmadı.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
küfür içerikli mesajları çok talihsiz mesajlar olarak nitelendiriyorum.

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
argolu kelimeler açıkta söylense herkes anlar. X*****X şu şekildede söylenirse herkes anlar.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Elbruz46 arkadaşımız her zaman bu site de açtığı örnek konu başlıklarıyla çok güzel önerilerde bulunmuştur. İnsanların şevkini kırmak gerine sizde katkıda bulunun; hiçbir şey yapamıyorsanız gölge etmeyin.

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kendini yetiştirememiş insanların başvurduğu zavallıca yöntemler.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Elbruza kesinlikle katılıyorum.küfür argo ve ona benzer herhangibir şey üzeri yıldızlı da olsa foruma yakışmıyor.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
hahahahahah ben orda durumun ne hale geldiğin belirtmiştim. hatta yazarken de aklıma gelmedi değil valla. şimdi birisi çıkarır bunu getirir önüme diye. ama gene de yazdım :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Evet hoş değil ama mecbur kalındıkça maalesef kullanılıyor.
Küfür, argo halkın öz dilidir.
Dil'i bundan soyutlamak yanlış olur.
Yine de her lafın arasına katılması, hele hele bu gibi alanlarda gerekli değil.
Belli bir düzeyde, o da söylenecek başka söz kalmadıysa xxx şeklinde yazılabilir.
Ama başka ifade şekli KALMADIYSA.

Paylaşımlarda zaten küfüre neden olabilecek şeylere de pek gerek yok bence.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Ben bir üyeye tartışma esnasında "senin ananı bacını gelmişini geçmişi sülaleni g**** s*****" yazsam banlanmam normal.

Ama şaka amaçlı açılmış bir konuda "has** nasıl kandım be" gibi küfür çok problem yaratmaz.

Yani küfürler kişisel değil nesnesel olursa ve abartılmayıp sansürlenirse bence problem yok.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Küfür kendini küçük düşürmekten başka bir şey değildir.Ayrıca kötü ve olumsuz örnek teşkil eder.Küfürü geçtim argo forumun seviyesini düşürmekten başka bir işe yaramaz.Ve burası Sdn..Sokakta değiliz..

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
yok sonra gereksiz yere anlatım bozukluklarıyla ilgi tartışmaya girmeyelim dedim.:)

Nesnesel küfür nasıl oluyor acaba.Ulen ben bu adamın kullandığı kalemin **** mi diyeceksin:D

ya da ''hay senin oturduğun masanın ayağını *** ..

Nesnesel küfür he:)