- Reaksiyon puanı
- 10,459
Bu tasarıma bakarak sitenin şimdiki tasarımı bin kat daha iyi
Bu tasarıma bakarak sitenin şimdiki tasarımı bin kat daha iyi
Gösterdiğin gibi, yanlış hatırlamıyorsam o zaman vBulletin kullanılıyordu ve şu andaki tasarım bence çok daha iyi herkesin dediği gibi.
Tamam başkan sen merak etme hemen ilgileneceklermiş. ?Ekşi gibi olsa herşey borderli olmasa rahat olsak diyoz.
Herşey border içinde.
2010'larda öyleydi.
sade ve az borderlı tasarimlar modern ve iyi
şimdi daha güzel.Gösterdiğin gibi, yanlış hatırlamıyorsam o zaman vBulletin kullanılıyordu ve şu andaki tasarım bence çok daha iyi herkesin dediği gibi.
Yaw anladiysan daha ne laf yapiyon?Alamancı mısınız acaba? Bu nasıl bir Türkçe'dir?
Doğru. Güzel yazı. Yardımcı olduğun icin tşk.Bunu tamamen anlıyor ve katılıyorum. Ama profesyonel tasarımcı bakış açısı bu. Yani tasarımın teorisini almış birine bir şey ifade etse de son kullanıcılar dikkat dağıtan tasarımlarda maruz kaldıkları etkiyi fark etmezler bile. Günlük kullanımda sıkıntı çıkaracak bir şey yok yani bu dizaynda da.
Profesyonel tasarım derslerinde binbir çeşit nüans öğretirler ya, ekrandaki tek bir elementin yazı tipinin renginin ya da konumunun bile istatistiki olarak bir kullanıcının sitede birkaç saniye daha fazla ya da az kalmasına sebep olduğu filan. Öyle teknik bir gözle bakmadıkça farkına bile varılmayacak bir detay yani bahsettiğin. Psikolojik numaralar ve detaylar bile içeriyor profesyonel tasarım.
arkadaş şaka makinasıYaw anladiysan daha ne laf yapiyon?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru. Güzel yazı. Yardımcı olduğun icin tşk.
Tapatalk kullanMobil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoo tasarimsal bi sorun. Bu foruma önceden de girerdim baska Cihazdan girerdim
Bu tasarıma laf edende ne bileyim yaniArkadaslar ne diyim size...
Site normal halde.
Tasarimi elestiriyorum.
Yada o TDK sitesinin tasarımına hdjfnTasarımda ne gibi bir sorun var ki? Donanım Haber tasarımına bak bir de buraya.
Mobilden bahsediliyor sanırım,Tasarımımız gayet güzel, yorum okumaya engel de teşkil etmiyor o saydıklarınız.
Tasarım gayet sade.Arkadaslar ne diyim size...
Site normal halde.
Tasarimi elestiriyorum.