Ahmetcan26
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
ben asistan oldum üyeciktim.en fazla ne olabiliriz ?
ben asistan oldum üyeciktim.en fazla ne olabiliriz ?
Ne kadar bir süre oldu başvuru yapalı?e moderatör başvurusu da yaptım hiç cevap gelmedi.
daha dün yaptım başvuruyu.Ne kadar bir süre oldu başvuru yapalı?
1 hafta daha bekleyin. Cevap gelmiyorsa büyük ihtimalle kabul edilmemişsiniz demektir. Kabul edilebilmeniz için moderatör adayı olucak olan bölümle ilgili bilgili olduğunuzu anlamlı konular açarak kanıtlayabilirsiniz. Forumdaki aktifliğinizde önemli. Saygı, davranışlarınız ve uyarı alıp almamanız forumdaki kariyeriniz sizin moderatör adayı olarak seçilip seçilmeyeceğiniz konusunda en önemli etkendir. Bu dediklerime dikkat ederseniz olamamanız için bir sebeb kalmaz.daha dün yaptım başvuruyu.
---- Mesajlar birleştirildi ----
cevap gelmedi.
hiç uyarı almadım giyilebilir cihazların moderatörü olucam.tamam.ben o konuda herkese yardımcı olmaya çalışıcam.o konunun moderatörü yok zaten.1 hafta daha bekleyin. Cevap gelmiyorsa büyük ihtimalle kabul edilmemişsiniz demektir. Kabul edilebilmeniz için moderatör adayı olucak olan bölümle ilgili bilgili olduğunuzu anlamlı konular açarak kanıtlayabilirsiniz. Forumdaki aktifliğinizde önemli. Saygı, davranışlarınız ve uyarı alıp almamanız forumdaki kariyeriniz sizin moderatör adayı olarak seçilip seçilmeyeceğiniz konusunda en önemli etkendir. Bu dediklerime dikkat ederseniz olamamanız için bir sebeb kalmaz.