• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Forumda Randomlu Mesaj Görmek İstermisiniz?

Forumda Randomlu Mesaj Görmek İstermisiniz?

  • Evet

    Kullanılan: 6 33.3%
  • Hayır

    Kullanılan: 12 66.7%

  • Kullanılan toplam oy
    18

ichuusy

Doçent
Katılım
23 Eylül 2018
Mesajlar
746
Reaksiyon puanı
271
Puanları
63
Bu fikir @Oriolus Belası tarafından çıkmıştır.

Random atmak forumda yasak olmadığı gibi kullanımının bir ayarı vardır. Her mesaja atılmaz. Forumda anket açsak ve insanlara forumda randomlu mesaj görmek isteyip istemediklerini sorsak bunun cevabı hayır olurdu emin olabilirsin.
 
ben bir sakınca görmüyorum, çünkü daha Türkçe yazamayan insanlar var forumda, nasıl onların yazdığı kelimeler göze batmıyorsa bu "random" da batmamalı.
 
Kimisi gülmek olarak yazıyor, gülerken acaba o harfler çıkıyor mu dilinden. :)
Hahahaha çok merak edilen bir konu. Nasıl türedi diye düşünürsek muhtemelen klavyede bir sürü harfe basarak bir curcuna oluşturuldu ve bunu gülme eylemine benzettiler. Hunharca?
 
emoji seçmekten daha kısa sürdüğü için tercih ediyorum ben :D telefonda tabiki sadece..
 
Bence random atmak daha iyi daha samimi geliyor bana hahah hoş değil
 
Konudan konuya/ kişiden kişiye göre değişir cittidir şaka sevmez onu yanlış anlar yada birinin bir konusu acildir önemlidir sen bunu gargaraya almış gibi olursun geri küfürle cevap verir bence gerek yok.
 
Samimiyeti bozar. Forumda randomlu konuşmak yerine emoji desteği arttılıp kullanılmaya devam edilmesi daha mantıklı olur.
 
Sonuç olarak random atmak yasaktır diye bir kural koyamayız. Zaten rahatsız olmayan iki veya daha fazla kişinin birbirleri ile olan diyaloğuna girip de random konuşamazsın diyemez kimse. Hoşlanmayan kişi belirtir, karşısındaki de ona göre konuşur. Yine de dinlemiyorsa engellemek diye bir şey var. Şu meseleyi bu kadar büyütmeye anlam veremiyorum.
 
Son düzenleme:
Gerçekten dilimizi daha fazla katletmeye gerek var mı? En azından "random" olmasın.
 
Üst