Forumda Paylaşılan Konular ve Yazılan Mesajlar Hakkında ..!!

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Hepimiz günümüzün büyük bir bölümünü shiftdelete.net' de geçiriyoruz. Yeri geldiğinde bol bol paylaşımlar ve paylaşılan konulara yorumlar yazıyoruz. Ancak bir kaç zamandır forumumuzda paylaşılan konular yada paylaşılmış olan konulara yazılan cevaplar düşüncesizce yazıldığında veya paylaşıldığında forumumuzda gereksiz tartışmalar ve tatsızlıklar meydana geliyor. Değerli üyelerimizden ricam lütfen paylaştığınız konularda biraz daha dikkatli davranınız ve yine değerli üyelerimiz paylaşılmış olan konulara yazdığınız cevaplarda biraz daha tedbirli davranınız. Forumda paylaşılan konular elbetteki tartışmaya açık olacak ama tartışmanında bir boyutu bir sınırı ve çizgisi var. Bu boyut, sınır ve çizginin dışına çıkmamaya özen göstermeniz herkes açısından çok daha iyi olacaktır. Umarım bundan sonra yazılanlar çizilenler daha dikkatli bir şekilde forumumuzda paylaşılır. Amacımız ortamda gerginliğin oluşmamasını sağlamak, forumun kendi yolunda hız kesmeden ilerlemesine yardımcı olmaktır. Sizdende bu duruma anlayış göstereceğinize inanıyorum.

Herkese iyi paylaşımlar diliyorum....

Konu bir süreliğine sabit konu olarak kalacaktır ve forumdaki gidiş hata göre bu konunun akibeti belli olacaktır.

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet bu konuda bende biraz rahatsızım :) Bir konu "A" diye başlıyor.. "Z" diye bitiyor. Konu üzerinde gercekten gereksiz ve konu ile alakalı olmayan yorumlar oluyor.

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Gereken müdahale mümkün olan en kısa zamanda yapılmaya çalışılıyor. Ama amacımız bu tarz şeylerin hiç bir şekilde olmamasını sağlamak.

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben kendime konuşma yazağı koydum artık konuşmıycam ben |)

**EFSANE**

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim paylaştığım yazılar sınır=1000' geçiyor. bu yüzden az önce simya iksiri ilgili bir paylaşım yaptım. alt alta msj yazdım. yazı sığmadı!! elimdeki bilgi-kaynaklar 1000'i geçmekte..ama forum kurallarında ise üst üste msj yazmak yasak!!

"10. Yazılan mesajdan sonra birkez daha mesaj yazmak yerine, önceki
mesajı düzenleyerek ek yazı yazmak daha uygundur." denmiş. Kaynak beli değilse. yazı çok eski ve Alınan yeri hatırlamıyor yada kapanmıştır. bilmiyorum. bendeki dökümanlar bir dosya içerisinde bulunuyor. şimdi bir paylaşımım daha vardı..yapamıyorum. 3'e bölünüyor.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Maalesef insanoğlu her yerde kendini ön plana çıkarabilmek için, yerli yersiz davranış biçimi, ve söylem tarzı sergiler. Oysa her doğru her yerde söylenmeyeceği gibi, sırf yazmış olayım diye de forumlara bir şeyler karalamak doğru değildir.

Önemli olan, konu ne olursa olsun eğer pozitif mesajınız varsa yazmalısınız, yok değilse yazmamanız daha erdemli bir davranış şekli olacaktır.

Saygılarımla

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Uyarılarınız İLginiz İçin Tşkler.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sayın. Site yönetimi,

Sitenize 2006 yılında üye oldum, Bu site gerçekten de bir paylaşım sitesi, fakat forum konularında, bir biri ile aynı içeriği taşıyan o kadar konu var ki, -Bazı forumlar üyelik prestiji- için açılmakta ve atıl olarak kalmaktadır. Site yönetimi olarak üyelerin katılımı çok renklilik getirir, mantığınız gayet normal. Fakat takdir edersiniz ki disiplinin, ve kuralların olmadığı her herde karmaşa ve kaos vardır.

Önerim : İlgili üye bir forum konusu açtığında, açtığı konu ile aynı yada benzer bir forum konusu mevcut ise; - Böyle bir forum konusu zaten var. Cevabi yorumunuzu lütfen oraya yazınız, diye bir uyarı yazısı ile uyarılması, teknik olarak mümkün mü?.

Saygılarımla

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ramazanda insanlar biraz daha sinirli oluyor diyorlar. Ama bana göre biraz ilgi ve alaka lazım bira da anlayış. Biraz da hoşgörü sorunu çözecektir.:)

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumların ve sanal olan her şeyin amacı aynıdır, günlük hayatın stresini birazcık azaltmak..

Burası sanal ortam! İnsanları tanımak için elinizde yeterince veri yok. Yazıların rengi yok, jesti, mimikleri yok! İşte bu yüzden fikirlerinizi satırlara yansıtırken, karşınızdaki muhatabın bir insan olduğunu ve her insanın değerli ve saygıya değer olduğunu unutmamak lazım. İnsan ne kadar engin fikirli olduğunu düşünürse düşünsün, mutlaka karşısındaki onun bilmediği bir şeyleri biliyordur!

Kocaçınar

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ben futbol ile ilgili tartışmalar hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Futbolda her zaman her yerde tartışmayı severim mahallede işyerinde heryerde işi biraz gırgıra vurup az buçuk alaylı tavırla espiriler yaparım.Kızanlar var elbet ama hakeden hakettiği tarzda davranmak en iyisi olduğunu düşünüyorum.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben futbol ile ilgili tartışmalar hakkında düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Futbolda her zaman her yerde tartışmayı severim mahallede işyerinde heryerde işi biraz gırgıra vurup az buçuk alaylı tavırla espiriler yaparım.Kızanlar var elbet ama hakeden hakettiği tarzda davranmak en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Sizin bahsettiğiniz yaklaşım aslında nüktedan bir kişiliğn yansıması olmalı, buda gayet normal olsa gerek.

Birde şu sözü hatırladım: İnsanlar Eleştirilere açığım derler ama, duymak istedikleri övgüdür. :)

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Bilim ve Teknoloji ile bu kadar ic ice olan bir sitede yazilara bu kadar kilit vuruldugunu gordukce yazik demeden duramiyorum.

Zararli mesaji yada icerigi silmek yerine insanlarin goruslerine KILIT! vurmak ve birde bunu KILIT! diye gozununun icine soka soka belli etmek tam bizim ulkemize ve bize yakisan bir hareket olsa gerek!

Alakali alakasiz yoneticinin cani istemedigi bir konuyu kilitlemesi Egoist ve diktator bir tutumdur! Bir cok yabanci sitede sitenin kendisi dahil bir cok konuyu cok agir elestirenlere bile fikir belirttigi icin saygi duyulurken biz hala kilit ve zincirlerle korku sacmaya devam ediyoruz.

Bir site elbette yonetilir ve toplumsal degerleri goz onune alir, kisisel haklari gozetir ve icerigine uygun yayinini yapar.
Insanlarin rahat konusumadigi kendini anlatamadigi icin adina internet denilen sosyal bu yapi vardir. Ve bunun icinde yer almak isteyenlerinde bunun hakkini vermesi gerekir. Iddia etmiyorumki internet sinirsiz ozgurluk degildir, lakin kisilerin sosyal sitelerde baskici tutum ve asiri disiplin uygulamasi demekte degildir.

Bu mesaji yazma sebebim ise sadece kendi actigim ve gercekten sevdigim bir sanatcinin adinin kullanirak acilmis bir siteyi burada ifsa etmekti belki tepki olusturabilmekti sonucta birisi shiftdelete.com acip ic camasiride satabilir?
bunda ne var diyebilirsiniz ama o site shiftdelete'nin ismini haksiz yere kullanmakta ve belkide bunun zararini shiftdelete.net cekebilir. Bu yuzden acmis oldugunuz baslikta ( Nefret ettiginiz siteler ) kisminda gercektende nefret ettigim icin yazdim.
Ve benim nefret ettigim bir site degersiz bulundugu icin KILIT lendi.
Ve bu sayede benim icin degil bu konuda gorus belirtmek isteyen herkese yapildi.
Kusura bakmayin sayin SHIFTDELETE.net yonetimi ama bu uyelere saygisizliktir. Bu insanlarin goruslerine deger vermemek onlari yonlendirmeye calismak ve sadece istenilen cizgide gorus belirtilebilecegini ima etmektir.
Ve bu olmamasi gereken yerde olan bir siyah lekedir.
Sadece bu baslik degil bir cok baslik sirf moderator istemiyor diye kapatilmis ve kilitlenmis.
Silinmemis,
Kilitlenmis!
Bu haddini bil demek gibi bir seydir belki siz bunu boyle dusunmeyebilirsiniz lakin bu bu anlama gelir!
Ya siliniz yada insanlarin goruslerini bu sekilde ezmeyiniz. sonucta internet ortaminda ne bu site tek nede karsilikli muhtaciz. Lakin boyle sosyal ortamlari guzellestiren yonetiminin nezaketi ve sundugu rahatlik ortamidir.
Korkmayiniz sayin site yonetimi burada sanalda olsa hakaret yada suc isleyen TC kanunlarina gore yargilanir, hic yoksa uyeligi yasaklanir ( sanirim benim basimada bu gelecek )
Bir basliga cevap yazilmasini istememek icin illa darbe yapmak gerekmez zaten insanlar ilgilenmezse o baslik silinir gider.
Simdi ben bu mesaji bir kizginlik ve nefretle degil.
Tam aksine KIRGINLIK ve uzuntuyle yazdim.
Cunki artik bir baslik acarken kilitlenirmi korkusu yasayacagim. Ne oldugunu ve nasil isledigini bir cozemedigim forum kurallari yuzunden yonetimde olmayanlardan bile forum icinde ihtar almama ragmen su son kilit konusuna kadar duzelir beklentim malesef artik yok.
Agresif tutumlar sadece davranis sahibine zarar verir!

Uyeligimi iptal edebilir bu basligi silebilir mesaji yok sayabilir hic bir sey olmamis gibi devam edebilirsiniz.
Yada en azindan uzerinde bir kac saniyede olsa dusunebilirsiniz.

NOT: Bunu sikayet amaciyla degil elestiri amaciyla yazdim, hic kimseyi burda zan altinda birakma amacim yoktur. Bu mesajdan site yonetiminin rahatsiz olmayacagini bilakis dikkate alacagini umarak beklentisiz yazdim.

Okudugunuz icin tesekurler.
Saygilar.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Eleştirilerin ve düşüncelerin mutlaka dikkate alınacaktır hiç merak etme ;)
Bu sitede hiçbir zaman keyfi yere konu kilitlenmez sadece forum kurallarına aykırı olan konular kilitlenir , mesajlar silinir yada düzenlenir...

İyi forumlar değerli üyemiz.

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Değerli üyelerimiz, konu kilitlemek,silmek yada değiştirmek Maxxdump moderatörümünde dediği gibi forum kurallarına aykırı davranıldığı takdirde yapılan bir uygulamadır. Bunda ne bizim şahsi görüşümüz ne de başkalarının isteği rol alır. Biz moderatörlerin de sizlerden isteği, herşeyden önce forum kurallarının okumanızdır. Bir diğer istek ise,açacağınız konunun daha önce sitemizde yer alıp almadığını kontrol etmenizdir. Arama motorumuz oldukça hızlıdır ve sonuçları hemen görebilirsiniz. Şayet hala kafanızda bir soru varsa bölüm moderatörlerimize veya süpermoderatörlerimize ulaşarak sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Bizim amacımız, forumumuzun sizler için en iyi şekilde hizmet etmesini sağlamaktır.

Sitemizde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle..

Teşekkürler.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bilim ve Teknoloji ile bu kadar ic ice olan bir sitede yazilara bu kadar kilit vuruldugunu gordukce yazik demeden duramiyorum.

Zararli mesaji yada icerigi silmek yerine insanlarin goruslerine KILIT! vurmak ve birde bunu KILIT! diye gozununun icine soka soka belli etmek tam bizim ulkemize ve bize yakisan bir hareket olsa gerek!

Alakali alakasiz yoneticinin cani istemedigi bir konuyu kilitlemesi Egoist ve diktator bir tutumdur! Bir cok yabanci sitede sitenin kendisi dahil bir cok konuyu cok agir elestirenlere bile fikir belirttigi icin saygi duyulurken biz hala kilit ve zincirlerle korku sacmaya devam ediyoruz.

Bir site elbette yonetilir ve toplumsal degerleri goz onune alir, kisisel haklari gozetir ve icerigine uygun yayinini yapar.
Insanlarin rahat konusumadigi kendini anlatamadigi icin adina internet denilen sosyal bu yapi vardir. Ve bunun icinde yer almak isteyenlerinde bunun hakkini vermesi gerekir. Iddia etmiyorumki internet sinirsiz ozgurluk degildir, lakin kisilerin sosyal sitelerde baskici tutum ve asiri disiplin uygulamasi demekte degildir.

Bu mesaji yazma sebebim ise sadece kendi actigim ve gercekten sevdigim bir sanatcinin adinin kullanirak acilmis bir siteyi burada ifsa etmekti belki tepki olusturabilmekti sonucta birisi shiftdelete.com acip ic camasiride satabilir?
bunda ne var diyebilirsiniz ama o site shiftdelete'nin ismini haksiz yere kullanmakta ve belkide bunun zararini shiftdelete.net cekebilir. Bu yuzden acmis oldugunuz baslikta ( Nefret ettiginiz siteler ) kisminda gercektende nefret ettigim icin yazdim.
Ve benim nefret ettigim bir site degersiz bulundugu icin KILIT lendi.
Ve bu sayede benim icin degil bu konuda gorus belirtmek isteyen herkese yapildi.
Kusura bakmayin sayin SHIFTDELETE.net yonetimi ama bu uyelere saygisizliktir. Bu insanlarin goruslerine deger vermemek onlari yonlendirmeye calismak ve sadece istenilen cizgide gorus belirtilebilecegini ima etmektir.
Ve bu olmamasi gereken yerde olan bir siyah lekedir.
Sadece bu baslik degil bir cok baslik sirf moderator istemiyor diye kapatilmis ve kilitlenmis.
Silinmemis,
Kilitlenmis!
Bu haddini bil demek gibi bir seydir belki siz bunu boyle dusunmeyebilirsiniz lakin bu bu anlama gelir!
Ya siliniz yada insanlarin goruslerini bu sekilde ezmeyiniz. sonucta internet ortaminda ne bu site tek nede karsilikli muhtaciz. Lakin boyle sosyal ortamlari guzellestiren yonetiminin nezaketi ve sundugu rahatlik ortamidir.
Korkmayiniz sayin site yonetimi burada sanalda olsa hakaret yada suc isleyen TC kanunlarina gore yargilanir, hic yoksa uyeligi yasaklanir ( sanirim benim basimada bu gelecek )
Bir basliga cevap yazilmasini istememek icin illa darbe yapmak gerekmez zaten insanlar ilgilenmezse o baslik silinir gider.
Simdi ben bu mesaji bir kizginlik ve nefretle degil.
Tam aksine KIRGINLIK ve uzuntuyle yazdim.
Cunki artik bir baslik acarken kilitlenirmi korkusu yasayacagim. Ne oldugunu ve nasil isledigini bir cozemedigim forum kurallari yuzunden yonetimde olmayanlardan bile forum icinde ihtar almama ragmen su son kilit konusuna kadar duzelir beklentim malesef artik yok.
Agresif tutumlar sadece davranis sahibine zarar verir!

Uyeligimi iptal edebilir bu basligi silebilir mesaji yok sayabilir hic bir sey olmamis gibi devam edebilirsiniz.
Yada en azindan uzerinde bir kac saniyede olsa dusunebilirsiniz.

Okudugunuz icin tesekurler.
Saygilar.

burası bir paylaşım sitesiyse ve insanlar ilginç bulduğu bir konuyu paylaşmak istiyorsa konunu bu platforma taşınmasında nasıl bir yanlışlık olabilir?

hakikaten benimde başıma gelse aynı tepkiyi dile getirirdim.

sonuçta verilen link ne yasadışı bir siteye bağlanıyor ne de gayri ahlaki bir içerik barındırıyor.peki bu kilit neden konuyor?

aklıma tek bir neden geliyor; keyfiyet

bu kadar keyfi bir uygulamaya kesinlikle tepkisiz kalamazdım.çünkü konu başığının altında benimde yorumlarım var ve durumdan haberdarım.

gereğinin yapılacağını bilerek fikrimi beyan etmek istedim.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
centigrade bahsettiğin konuya link verirmisin lütfen ,merak ettim...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6

Konu olan site linkine tıkladığımda benim karşıma böyle birşey geldi...

Kilit konusuna gelince ben yorum yapmak istemiyorum doğru olmaz. Ama eminimki süper modlar eğer ortada bir haksızlık varsa düzeltecektir ;) Herkes hata yapabilir üyeler, modlar, süper modlar bile hatasız kul olmaz eğer ortada gerçekten bir haksızlık varsa ve keyfiyet sonucu böyle bir olay yaşandıysa mutlaka çözüme kavuşturulur. Siz değerli üyelerimizin görüş öneri düşünce şikayet ve eleştirileriniz bizim için çok önemli ve site yönetimi bu konuda çok hassas ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip karar veriyorlar ;)

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
zaten bizde bunu bildiğimiz için istek ve görüşlerimizi beyan ediyoruz.belki link kırık hale geşmiş olabilir veya site artık açılmıyor olabilir ancak ilk başvurulacak şey kilit değil konuyu açan üyeyi linki tazelemesi konusunda uyarıda bulunması gerekmez mi?

ben verilen linke girdim ve karşıma ilginç ve site ismiyle alakası olmayan bir firma çıktı.yani hakikaten açılan isimle yapılan iş uyuşmuyordu.bende şu anda linki verilen siteye giremiyorum.demekki adres veren firma yetkilileri durumu farketmiş.

ancak konuyu açan üye bunu farekttiği anda zaten konuyla ilgili gerekenin yapılması için girişmde bulunacaktır.(en azından ben böyle yapardım)

hesapsız ,sualsız peşinen kilit vurmamanın gerekliliği için fikrimi beyan etmek istedim.

teşekkür ederim....

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Herkes hata yapabilir üyeler, modlar, süper modlar bile hatasız kul olmaz eğer ortada gerçekten bir haksızlık varsa ve keyfiyet sonucu böyle bir olay yaşandıysa mutlaka çözüme kavuşturulur. Siz değerli üyelerimizin görüş öneri düşünce şikayet ve eleştirileriniz bizim için çok önemli ve site yönetimi bu konuda çok hassas ,herşeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip karar veriyorlar

Kod:
[COLOR="Green"][B]Aklima CSI ( Crime Scene Investigation ) geldi...[/B][/COLOR]

Kibarca kusura bakma birsey yapamayizin genelde resmi dairelerdeki soylenis tarzidir bu.
Yanlis anlamayin sitede demokrasi falan istemiyorum bu bizim icin imkansiz birsey yani biz Orta ASYA liyiz ve kulturumuz yasaklardan doguyor.
Bakin orta asya ya bu karakteristigi tasimayan bir ulke yada millet varmi?
Herneyse geldi gecti oldu bitti falan filan....
Bir yanlisligi bu siteden gostermistim ve sanirim amacina ulasti.
Ve bu korkunc! hatayi bir daha tekrarlamayacagim ( bu site uzerinden ) hatta isterseniz bundan sonraki her cevabimi otoritelere kontrol ettirip aferin evladim! aldiktan sonra yayinlayabilirim. Yada onceden onay almis yada onceden hazirlanmis cevaplarida kullanabilirim.

YETERKI HIC BIR YAZIMA BIR DAHA KILIT! VURMAYIN!

Saygilarimla.

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben bu konuda moderator lere güveniyorum. gerekli şeyleri yapıyolar ztn..

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben güvenmiyorum. Bazen agresif olabiliyorlar. :mrgreen:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bence forumda siyaseti yasaklayın, çünkü en büyük kavga bu yüzden çıkıyor.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sanırım benim bu konuda bir açıklama yapmam gerekiyor.

Moderatör'ü olduğum " Nefret Edilen Siteler" kullanıcıların "Acaba nesi varda buraya açılmış" diyerek geldiği bir bölümdür. Açan kişi ise şahsi olarak değil genel olarak "Nefret Edilen Siteler" kategorisine uygun siteleri söylemelidir. Verdiğiniz sitede ticaret yapmaya calısan insanların niyetlerini bilmeden laf atıp tutmuşsunuz. Yok domaini kullanarak sunu yapıyor yok bunu yapıyor falan filan...

+18 lik bir durum var mı? Yok...

Pkk, Emo,Şiddet, Rezalet gibi durumlar var mı? Yok...

Küfür, Ahlaki bozukluk, etik kurallara aykırılık var mı? O da yok...

X kişisinin ismi ile açılmış bir site ve sen bunu "Nefret Edilen Siteler" kategorisine açıyorsun. Neymiş o domain ismi birisinin ismiymiş...

Bırakın bu işleri arkadaşlar, vurduğum kilidin tamamen arkasındayım, bugüne dek yanlış bir hareket yapmadım ve insallah yapmam. Sitede herkes kendini bildikten sonra bir problem cıkmaz. Keyfi şekilde konu kilitlenmiyor, öyle birşey olamazda.

Bahsedilen bölüme açılan konulara dikkat ederlim.. Cünkü o bölümler 1-2 değil, 1000-2000 kişiyi yönlendiriyor.

Saygılar.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sanırım benim bu konuda bir açıklama yapmam gerekiyor.

Moderatör'ü olduğum " Nefret Edilen Siteler" kullanıcıların "Acaba nesi varda buraya açılmış" diyerek geldiği bir bölümdür. Açan kişi ise şahsi olarak değil genel olarak "Nefret Edilen Siteler" kategorisine uygun siteleri söylemelidir. Verdiğiniz sitede ticaret yapmaya calısan insanların niyetlerini bilmeden laf atıp tutmuşsunuz. Yok domaini kullanarak sunu yapıyor yok bunu yapıyor falan filan...

+18 lik bir durum var mı? Yok...

Pkk, Emo,Şiddet, Rezalet gibi durumlar var mı? Yok...

Küfür, Ahlaki bozukluk, etik kurallara aykırılık var mı? O da yok...

X kişisinin ismi ile açılmış bir site ve sen bunu "Nefret Edilen Siteler" kategorisine açıyorsun. Neymiş o domain ismi birisinin ismiymiş...

Bırakın bu işleri arkadaşlar, vurduğum kilidin tamamen arkasındayım, bugüne dek yanlış bir hareket yapmadım ve insallah yapmam. Sitede herkes kendini bildikten sonra bir problem cıkmaz. Keyfi şekilde konu kilitlenmiyor, öyle birşey olamazda.

Bahsedilen bölüme açılan konulara dikkat ederlim.. Cünkü o bölümler 1-2 değil, 1000-2000 kişiyi yönlendiriyor.

Saygılar.

ozaman sende konu dışı bölüme aktarırsın arkadaşım.bunuda konu yanlış yere açılmış diyerek beyan edersin.bunun örneğini pek çok kez gördük.konuya direk kilit koyan mod şu ana kadar ben ilk defa seni gördüğüm için bu tepkiyi veriyorum.eğer senin gibi bir başkası da aynı hareketi yaparsa tepkimi aynen dile getiririm.konuda absürd bir durum yok sadece konu başlığı yanlış yere açılmışsa taşınması gerekmez mi??

ben uyarmak zorunda değilim direk kilit vurma yetkim var diyerek fırsatını ilk bulduğun an kilit vuruyorsan sana kolay gelsin diyorum.

muhabbetle...