Forumda Nelerden Şikayetçisiniz?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hayırdır toplu şikayet kutusu mu açıldı?

Geçerken bir şikayette sen at...Verilen emek, sitenin sürekliliği için harcanan çabalara rağmen beğenmediğim yönü belirtirsem bulunduğum misafirliğin ne anlamı kalır...

Yemekteyiz: hadi bakalım beğenmediğiniz yönleri yazın der gibi bir konu açılmış,meraklıyız ya...

Çok fazla kötü yön bulunca gideceğiniz yön mü değişecek?

Teknolojik gelişmeler ile ilgili haberleri makaleleri okumak hoşuma gidiyor teşekkürler.

Emek veren herkese başarılar.:flowers:

En sevdiğim üye:):)

Arkadaşlar site üzerinde yapılan çalışmaların hepsi sizlere daha güzel hizmet verebilmek için,sizde biraz daha hoşgörülü olursanız daha iyi yerlere geleceğimizden şüphem yok.

Temamız geliştirilmeye devam ediyor zaten :)

Sizlerden biraz daha hoşgörü ve sabır istiyoruz o kadar:) herşey daha güzel olacak emin olun

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Hayırdır toplu şikayet kutusu mu açıldı?

Geçerken bir şikayette sen at...Verilen emek, sitenin sürekliliği için harcanan çabalara rağmen beğenmediğim yönü belirtirsem bulunduğum misafirliğin ne anlamı kalır...

Yemekteyiz: hadi bakalım beğenmediğiniz yönleri yazın der gibi bir konu açılmış,meraklıyız ya...

Çok fazla kötü yön bulunca gideceğiniz yön mü değişecek?

Teknolojik gelişmeler ile ilgili haberleri makaleleri okumak hoşuma gidiyor teşekkürler.

Emek veren herkese başarılar.:flowers:

şimdi bu konuyu yemekteyize benzetmişsin ama yemekteyiz bir yarışma bu öyle birşey değil evet emek var ama bu emeği kimse babasının hayrınada yapmıyor bu websitesi nekadar sağlıklı ve insanların isteğine hitap ederse okadar çok reklam ve gelirdemektir shiftdelete.net birkaç kişinin kurup evlerinden yönettiği bir site değil kurumsal bir şirket oyüzden bu sorunları en aza indirmek zorundalar indirmezlerse bu insanlar gider hitler düşer gelirler düşer türkiyede bir çok teknoloji sitesi tarihe gömülmüştür bu yüzden

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
şimdi bu konuyu yemekteyize benzetmişsin ama yemekteyiz bir yarışma bu öyle birşey değil evet emek var ama bu emeği kimse babasının hayrınada yapmıyor bu websitesi nekadar sağlıklı ve insanların isteğine hitap ederse okadar çok reklam ve gelirdemektir shiftdelete.net birkaç kişinin kurup evlerinden yönettiği bir site değil kurumsal bir şirket oyüzden bu sorunları en aza indirmek zorundalar indirmezlerse bu insanlar gider hitler düşer gelirler düşer türkiyede bir çok teknoloji sitesi tarihe gömülmüştür bu yüzden

Aynen öyle. İşin içinde emek yok demiyor ki kimse zaten. Eleştiri eğer çok ileri gidilmediği müddetçe yararlıdır. Bu konuya girenlerin hemen hepsi(Birkaç kişi hariç) 502 hatasından dolayı eleştiri yapıyorsa demekki o konuya artık önem verilmesi gerekiyor.Eğer forumda bakım yapılacaksa bir görevlinin gelip bizi uyarması gerekiyor, sanırım dün bakım yapıldı veya bazı şeyler eklendi çıkarıldı ve belli bir süre foruma erişemedik. Troy gelip konu açardı bugün gece bakım var veya 1-2 saat bakım yapılacak diye, aynen öyle bir uygulamada istiyoruz.Birden karşımıza hatalar çıkınca dahada kötü oluyor.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Arkadaşlar emin olun her zaman eleştiriye açığız. Her türlü eleştirinizi ve şikayetlerinizi zaten Özel mesajlar ile iletebilirsiniz.

@TehPARADOX Eleşitirye açık olma konusundaki sıkıntınızı hala anlamış değilim. Lütfen bu konudaki sıkıntılarınızı da çekinmeden iletin.

Ben sizlerden değil sizin üstlerinizden şikayetçiyim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Aynen öyle. İşin içinde emek yok demiyor ki kimse zaten. Eleştiri eğer çok ileri gidilmediği müddetçe yararlıdır. Bu konuya girenlerin hemen hepsi(Birkaç kişi hariç) 502 hatasından dolayı eleştiri yapıyorsa demekki o konuya artık önem verilmesi gerekiyor.Eğer forumda bakım yapılacaksa bir görevlinin gelip bizi uyarması gerekiyor, sanırım dün bakım yapıldı veya bazı şeyler eklendi çıkarıldı ve belli bir süre foruma erişemedik. Troy gelip konu açardı bugün gece bakım var veya 1-2 saat bakım yapılacak diye, aynen öyle bir uygulamada istiyoruz.Birden karşımıza hatalar çıkınca dahada kötü oluyor.

Şu sıralar biliyorsunuz ki yeni tasarıma geçme aşamasında ve testlerin sürdüğü bir dönemdeyiz. :)

Bu sebeple geliştiricilerimiz, bir sorun olmayacağını düşündükleri bir uygulamada bile sorun çıkabiliyor bu durumda bizde hazırlıksız yakalanmış durumdayız. İnşallah bu günleri en az sorunla atlatacağız. :)

Ben sizlerden değil sizin üstlerinizden şikayetçiyim.

Açtığınız konuda şikayetinizi belirtmek yerine ortalığı karıştırmaya yönelik provakatif hareketler sergiler biri gibi davranıyorsunuz. Bunun yerine şikayetinizi açık açık bildirseniz, ona göre düşünülüp karar alınabilir. Daha açık konuşmaya davet ediyorum, aksi takdir de konu amacından sapmadan kitlemek zorunda kalacağız. :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
502 Bad Gateway hatasına ilşkin açılmış konu başlığı bulunmakta...

Forumda sorun mu Var ! ! !

Sanırım bu konuda yazılanlar farklı, özür diliyorum...

Benim itirazım konunun Forumda nelerden şikayetçisiniz? diye açılması...

Süper moderatör-admin böyle bir başlıkla üyelere fikirlerini alma konusunda telkinde bulunabilir.Ama siteden uzaklaştırılıp sonradan tekrar gelmiş bir üyenin böyle bir konu açması bana iyi niyetli gelmiyor...

İyi niyetle çıkılmayan yolda iyi değildir...

Yarattığım dert, verdiğim sıkıntıdan dolayı özür dilerim.

Anladım ki açılmış bu konuya karşı bir fikir, biraz hoşgörü beyan etmek yanlış sizin nazarınızda...

Saygılarımla...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Soruya şimdi çok ciddi bir yanıt vereceğim.

Forumdaki yönetimden artık FAZLASIYLA şikayetçiyim.

Verilen cezaların bazılarının hukuksal anlamda hiçbir anlamı yok. Bu ne demektir? Bu demektir ki yazılı olmayan maddelere göre ceza kesebiliyor moderatörler.

Kimse şunun aksini kanıtlayamaz bana: SDN şu anda yönetilemiyor.

Moderatörlerin tek işlerinin ceza kesmeye çalışmak olduğu aşikâr. Yönetim hiçbir şeyle ilgilenmiyor sanki. Çalışanlar sadece forum geliştiricileri, diğer yöneticiler uyuyor.

Bakın, bir değil, iki değil... Bir kişi patlar, iki kişi atlar, 3 kişi paklar. Bu böyle çığ gibi büyür gider. Forumda şu an kime sorsanız "Troy ve AliA gittikten sonra böyle oldu." lafını duyabilirsiniz, bunu ben uydurmadım.

İlgilenmek ceza kesmek midir? Verilen cezalara karşı gösterilen tepkiye daha sertiyle karşılık vermek midir?

Benim az önce aldığım cezaya gelelim. "nobrain.dk'den Kurtulmayı Bilen?" isimli -3-4 gün önce açtığım- konudan dolayı ceza aldım. Ceza sebebi "başlığın ilk kelimesini küçük harfle yazmak". Ceza puanı 3, köklü üyelere 3'müş yani. Bu ne demekse artık. :) Oraya hiç girmiyorum bile. (Forum Kurallarında yazmayan bir madde daha.) Bu site yöneticileri başlığın ilk kelimesi diye hitap edilen şeyin bir site adresi olduğunun farkında değil mi? Direkt site adresini verdiğim bir konuda bu adresin ilk harfini büyük yazmama sebep olacak bir bilgilendirme maddesi forumda mevcut mu? Mevcutsa bile bu kural bizim görebileceğimiz bir yerde mi?

Bana biri şu sorulara mantıklı birer cevap oluşturabilir mi? Ben oluşturamadım da. Aklım almıyor artık.

Bu ceza daha önceden birine verildiyse yine haksızlık yapılmış demektir. Çünkü BÖYLE BİR KURAL YOK!

Kastettiğim kural şu:

"Konu başlıkları ne olursa olsun büyük harfle başlamalıdır."

ya da

"Konu başlıklarında yazılacak website isimleri de büyük harfle başlamalıdır."

Bir de bu cezayı verdiğiniz üye benim. Forumda defalarca Türkçedeki yazım ve noktalama kuraları ile ilgili mesajlar gönderen bir üyeye küstahca verilen bu cezayı kınıyorum ve artık yeter diyorum.

Ha bir de 23 olan ceza puanımı sırf eleştirildiniz diye artırmayacağınızı umuyorum. Her zaman pohpohlanmak zorunda değilsiniz ve bu sefer fena çuvalladınız gibi hissediyorum.

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Açtığınız konuda şikayetinizi belirtmek yerine ortalığı karıştırmaya yönelik provakatif hareketler sergiler biri gibi davranıyorsunuz. Bunun yerine şikayetinizi açık açık bildirseniz, ona göre düşünülüp karar alınabilir. Daha açık konuşmaya davet ediyorum, aksi takdir de konu amacından sapmadan kitlemek zorunda kalacağız. :)

Benim amacım ortalığı karıştırmak değil sadece buraya üye olan arkadaşların burda forumdan duyduğu rahatsızlıklarını yazarak bir sonuca ulaşmaya sağlamaktır.Neticede forumu bu üyeler kullanıyor ve sorunlarını belirtmeye haklarının olduğunu düşünüyorum.Bir diğer şikayetimi açık olarak belirtmek gerekirse yöneticilerin Süper mod. ve adminlerin kendilerine ters gelen konuları otomatik olarak kapatması ve attığım özel mesajları iplememeleridir.Bunun yerine o konuya kapatmadan önce üyelere danışarak karar alsalar biraz daha mantıklı olur.

Her konuya kilit koyarak insanları susturmak çözüm değildir. Forumu çıkartırsak Shiftdelete çok güzel bir site makale açısından ama söz konusu forum sitesi olunca daha aşılması gereken birçok sorun var.Bu yüzden bu konuyu da kilitlemeyinde insanlar özgürce düşüncelerini belirtsin.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Benim az önce aldığım cezaya gelelim. "nobrain.dk'den Kurtulmayı Bilen?" isimli -3-4 gün önce açtığım- konudan dolayı ceza aldım. Ceza sebebi "başlığın ilk kelimesini küçük harfle yazmak". Ceza puanı 3, köklü üyelere 3'müş yani. Bu ne demekse artık. :) Oraya hiç girmiyorum bile.

Onu sen yanlış değerlendirmişsin, herkese 3 puan ceza tabelasını biz düzenlemiyoruz sonuçta ancak daha forumda yeni olan, kurallara alışamamış üyelere uyarı veriliyor, senin gibi 10.000 mesaja ulaşmış bir üyeninse en basit kurallardan birine hala uymuyor olmasının bir mazereti olamaz sanırım. :)

---------- saat 18:00 eklendi ---------- önceki mesaj saat 17:59 eklenmişti ----------

Her konuya kilit koyarak insanları susturmak çözüm değildir. Forumu çıkartırsak Shiftdelete çok güzel bir site makale açısından ama söz konusu forum sitesi olunca daha aşılması gereken birçok sorun var.Bu yüzden bu konuyu da kilitlemeyinde insanlar özgürce düşüncelerini belirtsin.

Bizim insanların görüşlerini açıksa belirtmesine bir itirazım yok, ancak sen şu mesajda yaptığın açıklamayı ilk mesajda yapmalıydın. Yanlış mıyım? :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Benim amacım ortalığı karıştırmak değil sadece buraya üye olan arkadaşların burda forumdan duyduğu rahatsızlıklarını yazarak bir sonuca ulaşmaya sağlamaktır.Neticede forumu bu üyeler kullanıyor ve sorunlarını belirtmeye haklarının olduğunu düşünüyorum.Bir diğer şikayetimi açık olarak belirtmek gerekirse yöneticilerin Süper mod. ve adminlerin kendilerine ters gelen konuları otomatik olarak kapatması ve attığım özel mesajları iplememeleridir.Bunun yerine o konuya kapatmadan önce üyelere danışarak karar alsalar biraz daha mantıklı olur.

Bende bir üyeyim forumda karşılaştığım bir sorun ve açtığım başlığa bir bakın isterseniz...
Yapıcı eleştiri veya ortamı germek nasıl iki farklı başlıkta dile geliyormuş görün.

Flash Ekleme Sorunu!...

Sağolsun yöneticim ilgilendi giderildi sorunum,teşekkür ettim konu bitti...

Bir üye olarak karşılaştığım bir sorunu dile getirmek için bir başlık açtım,yönetici vasfında bulunduğum bir gruba herhangi bir sorunları var mı gibi bir başlık açmadım.

Ayrıca üyeler sorunları çok güzel dile getirebilir buna inan kardeşim.Kimsenin telkinine ve zorlamasına gerek duymadan hemde.

Özgürce sorunumu yazdım ve çözüm bulundu.

Bu açılan başlık ve konu şimdi tatsız bir duruma doğru sürüklendi,sorumlusu kim?

Veya neye çözüm oldu?

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Konunun başlığı itici olmuş. "Hangi sorunlardan şikayetçisiniz" olsa daha iyi olurdu sanki.

502 bad gateway hatası sinir bozabiliyor bazen. Bu hataya çözüm bulunursa hepimiz berhudar olacağız. :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hala 502 hatası yaşayan var mı şuan itibariyle ?

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Konunun başlığı itici olmuş. "Hangi sorunlardan şikayetçisiniz" olsa daha iyi olurdu sanki.

502 bad gateway hatası sinir bozabiliyor bazen. Bu hataya çözüm bulunursa hepimiz berhudar olacağız. :)

Konu başlığı hakkında haklısın.Kusura bakmayın.