- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 23,450
240 ?
Karı gören İngiliz üyelerimiz aktifleşiyor
Abi yapmayın yarılacam akdasfjkasjdhfçakKarı gören İngiliz üyelerimiz aktifleşiyor![]()
Zamanında 240 Aktif üye yakalamıştım be. Şimdiki durumumuza bak hele. ?
Şimdi 30'larda....Zamanında 240 Aktif üye yakalamıştım be. Şimdiki durumumuza bak hele. ?
Tartışmalı ortam bile olsa bile forum aktifti. Zaten tartışma olacak yahu.Şimdi 30'larda....
Benim profilime bakın profil mesajlarında ne var???1154 kullanıcı ile rekor geliyoor. ?
Bot olması dışında sorun yok. Bakarsanız Yandex, Google gibi botlar1154 kullanıcı ile rekor geliyoor. ?
Ne ciddimisin????️Bot olması dışında sorun yok. Bakarsanız Yandex, Google gibi botlar
1,3 mesajlı sahte üyeler var.Bot olması dışında sorun yok. Bakarsanız Yandex, Google gibi botlar
Bot olduğunu nereden çıkarttın?Bot olması dışında sorun yok. Bakarsanız Yandex, Google gibi botlar
Tamamından bahsetmiyorum hocam ancak 'Şu anki ziyaretçiler' sekmesine girdiğimizde ne kadar bot, ne kadar üye var görebiliyoruz bildiğiniz üzere.Bot olduğunu nereden çıkarttın?
1 yıldır giriş yapmayan kullanıcılara e-posta gönderilmiş olamaz mı?
Toplam: 11,128 (Kullanıcı: 1,705, ziyaretçi: 9,423)Tamamından bahsetmiyorum hocam ancak 'Şu anki ziyaretçiler' sekmesine girdiğimizde ne kadar bot, ne kadar üye var görebiliyoruz bildiğiniz üzere.![]()
Sabah 2bin 100 civarlarındaydı...Toplam: 11,128 (Kullanıcı: 1,705, ziyaretçi: 9,423)
Normal şartlarda 100-150 arası kayıtlı kullanıcı online oluyordu. 1 yıldır giriş yapmayan kullanıcılara bilgilendirme maili gönderildi. Bu sebeple sayı yüksek. Artabilir ya da azalabilir.Sabah 2bin 100 civarlarındaydı...
Mailde ne yazıyordu da girdiler ki? 1yıl üzeri girmeyen hesaplar siliniyormu?Normal şartlarda 100-150 arası kayıtlı kullanıcı online oluyordu. 1 yıldır giriş yapmayan kullanıcılara bilgilendirme maili gönderildi. Bu sebeple sayı yüksek. Artabilir ya da azalabilir.
Aslında tema değiştikten sonra gönderilebilirdi. SDN forum yeni temayla sizlerle gibi.Normal şartlarda 100-150 arası kayıtlı kullanıcı online oluyordu. 1 yıldır giriş yapmayan kullanıcılara bilgilendirme maili gönderildi. Bu sebeple sayı yüksek. Artabilir ya da azalabilir.
E posta gönderildiği için merak edip geldiler. Bir kaç gün sonra belli olur ne kadar arttığı.Olamaz yahu daha dün 40-50 üye zar zor forumdaydı.
Kesin ip varahshahahhd
Kediler mi bastı forumu ne?
Maile bakan mı var?E posta gönderildiği için merak edip geldiler. Bir kaç gün sonra belli olur ne kadar arttığı.
Herkese gps bağlanmış Developer ?Normale dönüyoruz umarım kimse kaybolmamıştır.
Forumun sakinliğine öyle alıştımki kalabalık caddede kaybolmuş küçük çocuk gibi kaldım.Herkese gps bağlanmış Developer ?