Forumda klavyeme garip şeyler oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThorJ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Forumda cevap yazmak istediğim zaman T9 gibi bir şey oluyor cevap yazamıyorum. Ayrıca beğen tuşları falan da çalışmıyor. Sayfayı yeniledim, çerezleri sildim ve kabul ettim ama olmuyor. Neden olabilir?
@Creative hocam bir bakabilir misiniz?
Şimdi de klavye Çince gibi oldu. Mecbur kopyala yapıştır ile yazabiliyorum. Tövbe estağfurullah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A ya basıyorum ama Çince harf çıkıyor. Bu şimdi oldu.

Arkadaşlar virüs girmiş olabilir mi? Ekranda böyle bir uyarı çıktı.

Son düzenleme:

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Gerçi bu pc'yi uzun zamandır kullanmıyordum, annem kullanıyordu.

Kendim yeni pc alacağım hala kararsızım

Arkadaşlar buldum galiba, chrome'dan kaynaklı sanırsam, şu an yok. Ayarları sıfırladım oldu.

Keşke sıfırlamasaydım, pc bana ait değil çünkü.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Gerçi bu pc'yi uzun zamandır kullanmıyordum, annem kullanıyordu.

Kendim yeni pc alacağım hala kararsızım

Arkadaşlar buldum galiba, chrome'dan kaynaklı sanırsam, şu an yok. Ayarları sıfırladım oldu.

Keşke sıfırlamasaydım, pc bana ait değil çünkü.
Annenizin ayarları yoksa çok sıkıntı etmeyecektir.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Trend Micro Apex One, bir virüs koruma programıymış. Silin ve onun yerine Kaspersky Free yükleyin gezginler'den.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Annemden önce de kuzenim kullanıyordu, elden ele dolaştı, belki o yapmıştır ama Trend Micro'yu ben yüklemedim zaten.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
O programı öncelikle kaldırın. Kaspersky Free ile tam tarama yapın. Yaklaşık yarım saat sürüyor. Çıkan virüsleri silin. Sonrasında ise, denetim masasından program kaldır seçeneğine gelin. Oranın ekran görüntüsünü atın. Biz de gereksiz olan programları size söyleyelim, siz de silin. Bilgisayara virüs yüklemiş olabilirler. Bilgisayarı böyle kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Keylogger bile olabilir... Ancak tabii o virüs koruma programı gerçekten işe yarıyorsa olmayabilir de. En iyisi bir Kaspersky Free yükleyin.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Aynı görevi yapıyorlar... Benim için fark etmiyor.

@ThorJ bu arada dediklerimi yaptınız mı?
Kaspersky Free daha güncelleme almıyor ayrıca aldığım bilgiler yanlış değilse virüs korumasının ayarlarını değiştiremiyorsun. Her yoldan bana göre Kaspersky Security Cloud Free daha iyi ben bir sebep bulamıyorum Kaspersky Free'yi kullanmak için.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Kaspersky Free daha güncelleme almıyor ayrıca aldığım bilgiler yanlış değilse virüs korumasının ayarlarını değiştiremiyorsun. Her yoldan bana göre Kaspersky Security Cloud Free daha iyi ben bir sebep bulamıyorum Kaspersky Free'yi kullanmak için.
Kaspersky Security Cloud'da istemediğim bir sürü gereksiz ayar oluyor. Ben zaten o tür antivirüsleri yüklerim, tarattırırım, virüs varsa silerim ve antivirüsü silerim. Bir dahakine Security Cloud kullanırım.