Forumda hekim ve doktor var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garb02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Askerden geleli 19 sene oluyor, İnstagram ve web sitelerde çok fazla reklam görmeye başladım. Akciğer temizleme ilacı söyleniyor. Akut Bronşit ve Kronik Bronşit iyi geldiğini akciğer ödemi önlendiğini yazıyor. Eczanede ilaç kaldırılmış 2 sene önce, ilaç sanayisi yan ürünleri yapıyormuş Devlet o ilacı karşılamadığı için 203 lira para tuttuyor. İnstagram'da o ilaç 55 tl fiyatı var. aldatmaca olayı da var güvenmiyorum instagram'a. Eczanede yan sanayi üretilmiş ilaç önerilir mi kesin bilgi almak istiyorum ?

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Askerliğiniz ile aradaki bağı çözemedim.
N11, hb gibi firmalar dışında online alışveriş önermiyorum. Özellikle Instagram bu konuda çokça sahte satıcı ile dolu.

Kararsız23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Sağlık bu, şakaya gelmez. 100 lira az vereceğim diye sağlığınızdan olmayın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
O yan sanayi masalina atlama araba icin gecerli durum o arabada sorun olursa daha iyisi alinir takilir ama o yan sanayi cakma ilac yuzunden ölürsen seni geri getiremezler super natural de o ölülerin geri dönmesi.

Reaksiyon puanı
10,315
Yahu bu memlekette zengin olmak o kadar kolay ki... Allahtan korkmuyorsan bir günde köşeyi dönebilirsin. Sahtekar bir ahlaksız "Şeyh-i şifa" diye bir macun uydurmuş, köşe olmuş resmen. Güya ilacın adında şeyh var ya... Ne kadar cahil cühela müridan varsa yallah...

Etmeyin arkadaşlar, düşmeyin bu tuzaklara... Verdiğiniz onca parayı bırakın bi kenara, yahu adamı enayi yerine koyuyorlar, aldatmayı bir meslek haline getirdikleri gibi bir kuruş vergi ödemeden onca parayı cukkalayıp bir de kıs kıs gülüyorlar.

Sağlık bakanlığının onaylamadığı, eczanelerde satılmayan bu tür merdivenaltı zırvaları almayın lütfen, sizler buna kandıkça adamlara aşk geliyor adeta, "Nasıl olsa bu kadar keriz var, bize de bu fırsatları kaçırmamak düşüyor" diyor, başka başka dolandırma yolları buluyor, yine kandırıyor, yine kandırıyor.

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Askerliğiniz ile aradaki bağı çözemedim.
N11, hb gibi firmalar dışında online alışveriş önermiyorum. Özellikle Instagram bu konuda çokça sahte satıcı ile dolu.
Askerlikteki bağ şu orada fazla içiyordum Askere gitmeden önce de nargile fazla tüketiyordum.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Bahsi geçen ilaç için uzmanları söylemiş olduğuna göre çok fazla yan etkisinin olduğu söylenmekte. Lütfen bilmediğiniz ilaçları kullanmayın ve kullandırtmayın.

garb02

Doçent
Reaksiyon puanı
123
Yahu bu memlekette zengin olmak o kadar kolay ki... Allahtan korkmuyorsan bir günde köşeyi dönebilirsin. Sahtekar bir ahlaksız "Şeyh-i şifa" diye bir macun uydurmuş, köşe olmuş resmen. Güya ilacın adında şeyh var ya... Ne kadar cahil cühela müridan varsa yallah...

Etmeyin arkadaşlar, düşmeyin bu tuzaklara... Verdiğiniz onca parayı bırakın bi kenara, yahu adamı enayi yerine koyuyorlar, aldatmayı bir meslek haline getirdikleri gibi bir kuruş vergi ödemeden onca parayı cukkalayıp bir de kıs kıs gülüyorlar.

Sağlık bakanlığının onaylamadığı, eczanelerde satılmayan bu tür merdivenaltı zırvaları almayın lütfen, sizler buna kandıkça adamlara aşk geliyor adeta, "Nasıl olsa bu kadar keriz var, bize de bu fırsatları kaçırmamak düşüyor" diyor, başka başka dolandırma yolları buluyor, yine kandırıyor, yine kandırıyor.
Demek istediğim, Forumda başlık attım danışmak için söyledim. Dışarıya fazla iş dışında çıktığım yok ! Hastaneye veya polikinliğe gitsm virüs yeme şansım var.