Forumda genel af

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Icimden bir ses, mubarek Kadir Gecesi`nde genel af cikar. Her gun gelen `pismanim, bu forumdan beni ayirmayin` mesajlarindan kurtul diyor.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
simdi af cikacak diye sacmalayanlar olmasin ama :) henuz belli degil. sadece itiraf edeyim dedim. konsey ile konusacagim bakalim ne diyecekler...

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Siz af çıkarın pesi diğer gün tekrar içeri atsın :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Spam sorunları olmaz mı ? eğer konulara olan ilgi artıp forum hareketlenecekse neden olmasın ama çok gerekli değil.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
içindeki ses mantığınla kaynaşıyorsa sorun yok ;)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
affetmek büyüklüktür, erdemdir, olgunluktur, saygıdır, sevgidir, güzeldir, hoştur :) daha ne diyim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Atılanlardan bir kişiyi bile aramıza kazanırsak bunun icin bile bence denemeye deger en azından cok büyük sorunla atılanlar hariç af gelsin

Reaksiyon puanı
68
Aaa duydunuz mu? af çıkıyor kadir gecesi hazırlanın forum dolup taşacak:D :D

berkant35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
güzel olur. ama bi şey önersem? banlanan üyeler için iyilik düşüneceksek bunu gözetmemiz lazım. şimdi bu banlanan üyeler sdn de affedilmenin hazzı, sevinci, gazıyla o 1000 aydan daha hayırlı olan geceyi bırakıp tüm geceyi forumda geçirirlerse herkese yazık etmiş olmaz mıyız? hele bir de adı bilinmeyen organizmalar sayfasına her girişte o resimlere ulaşmasında emeği geçen herkese kadir gecesinde katmerlisinden günah düşer mi? "Merhamet etmeyene merhamet edilmez" hadisinden hareketle yapın bi güzellik. ama iyilik yapayım derken gerçek hayatın yaşanacağı ahireti gözetmeyi unutmayın. düşünün taşının. son olarak kendimle gurur mu duyayım yoksa utanayım mı bilmiyorum. SDN'e onca sene üye ol. mesaj sayım ortada. SDN'den gayet yararlanıyorum. ama... bardağın dolu tarafını göreyim ben yine de... Biz eskiden nasılsak şimdi de öyleyiz... değişmedik öyle... (üyeciktimdim hala üyeciğim, oy anam oyyy... ağlar mısın güler misin?)

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
işlenen suça bakılıp yeniden yargılama yapılmalı bence, her suç değil belirli bir seviyenin altında olanlar af olabilir...

asder55

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu forumları seviyor, takip ediyor ve yorum yazmak için can atıyorsa zaten başka bir isimle yeni üyelik alır.Bunu yapmamışsa gerek yok bence.....

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Olacaksa eğer affa bi sınır getir.
Mesela küfürden banlananlar aftan yararlanmasın:)

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Ama gün geelir , rahşan affı gibi Troy affı yüzünden bunlar oldu denir bak :) Affedeceklerini iyi seç abi genel olmasınn :D

Reaksiyon puanı
4
rahsan affina benzemesın troy.küfürden dolayı uzaklastırılan arkadslar.nasıl olsa af geldı dıyıp ıyıce azıtmasınlarda.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Pişman olanlar için güzel bir haber olabilir...:)

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Konuya girerken kullanıcı adı değiştirme affı çıkmıştır umarım diye girdim ama değilmiş, neyse yararlı olması dileğiyle :D :D

WEEKEND

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kadir gecesi olmasın, ertesi gün yada önceki gün olsunki millet mübarek geceyi bilgisayar başında geçirmesin. =)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ahh Troy yufka yürekliliğin tuttu gene:D Git ekşın dövüş macera filmi izle biraz arın bu duygulardan:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...