Ahmetcan26
Asistan
forumda fotoğraf ve video nasıl paylaşırız?diyecem ben.birisi de diyecek forum kullaralarında var diyicek.linkle paylaşabilirsin diyecek.linksiz mesela ana ekran görüntüsü ve video paylaşabilir miyiz??diye sorucaktım?
peki bu videoda da geçerli mi url harici ?resim eklemek için
resim ekleye tıkla orada url veya yükleme var url harici resim dosyaları içindir
Ekli dosyayı görüntüle 40807
Video için ise
Ekli dosyayı görüntüle 40809
Medyayı sectikten sonra aşağıdaki pencere çıkacak oraya ekliyeceğin videonun linkini yapıştır
Ekli dosyayı görüntüle 40808
niye herkese açık paylaşayım youtubede belki bu forumdan başka birilerinin görmesini istemiyorum.Videoyu Youtube'a yükleyerek paylaşabilirsiniz. Resim paylaşmak için de mesaj kutucuğundaki "dosya ekle" kısmına tıklayarak yükleyeceğiniz resmi seçebilirsiniz.
bir de üstteki resimleri nasıl kaydeedebilirim yani word belgesine,burdan öğrendiğim şeyleri kopyalayıp wps office belgelerime yapıştırıyorum.Videoyu sadece farklı dosya yükleme siteleri dropbox mega gibi sitelere yükleyerek link olarak verebilirsiniz harici olarak video yuklenmiyor video paylaşım siteleri şart yani
Size sadece öneride bulunmuştum. İsterseniz bir upload sitesine videonuzu yüklersiniz ve buradan paylaşırsınız, isterseniz Youtube'a yükleyerek paylaşırsınız.niye herkese açık paylaşayım youtubede belki bu forumdan başka birilerinin görmesini istemiyorum.