Anket Forumda engelli veya ruhsal olarak sıkıntılı kaç kişiyiz?

Forumda engelli veya ruhsal olarak sıkıntılı kaç kişiyiz?

• Kullanılan toplam oy
    9

triplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kendimden başlayayım. Çok zengin sayılmasam da biraz varlıklı biriyim ama ben de ruhsal olarak hastalığa yakalandım. Zaman zaman kriz anlarım oluyor ama genelde iyiyim çok şükür. Buraya biraz zaman geçirmek için geldim. Ve konuları okurken bazılarımızın da ya engelli ya da hasta olduğunu öğrendim. Bu konu bir dayanışma konusu olsun istiyorum. :)

Sıkıntılar belki paylaştıkça azalır.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Ruhsal sıkıntım varmı bilmiyorum ama hayattan zevk almıyorum yaşamakta istemiyorum. Bende aynı sekil biraz varlıklıyım. Tedavisi varmı bilmem.

triplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bir uğraş edinin diyor, doktorlar. Sevdiğiniz veya seveceğiniz uğraşlar... Ama ben bir türlü seveceğim bir uğraş bulamadım. Hiç bir şey hoşuma gitmiyor. :(

triplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Tedavisi yaradana yönelmek. ? '' bu mesajımın tartışma başlatmamasını ümit ediyorum.'' :D:D
Peki hocam tam olarak ne yapalım? Biraz açar mısın? Zira ben o kadar da kötü biri olduğumu düşünmüyorum, din konusunda kötü sayılmam yani...

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Peki hocam tam olarak ne yapalım? Biraz açar mısın? Zira ben o kadar da kötü biri olduğumu düşünmüyorum, din konusunda kötü sayılmam yani...
Namaz,Zikir,Zekat,Sadaka,Oruç,Şükür bazı kötü alışkanlıklar varsa olmasın. Diğer türlüyse hobiler edinin boş boş otursanız bile mutlu hissedin kötü durumda olabilirdiniz. Ihlamur,papatya çayı rahatlatıyor deneyin derim.

triplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Namaz,Zikir,Zekat,Sadaka,Oruç,Şükür bazı kötü alışkanlıklar varsa olmasın. Diğer türlüyse hobiler edinin boş boş otursanız bile mutlu hissedin kötü durumda olabilirdiniz. Ihlamur,papatya çayı rahatlatıyor deneyin derim.
Namaz kılan biriyim zaten önceden de, zekat ve sadaka da veren hatta gönüllü kan bağışı yapan biriydim. Kötü alışkanlığım yok gibi...

Ben bi şeyin sebebini bildikten sonra çözümünün daha kolay ve kesin bir şekilde bulunabileceğinden yanayım. Bu yazdıklarınız sizin kişisel görüşünüz, bence iyi durumda olanlar dahi hastalığa yakalanabilirler. Sizce hz Eyyub peygamberin kıssası buna delil değil mi? Hz Eyyub da çok iyi biri ama yine de bazı sıkıntılara maruz kalmıştır. Çözümü de ilimsel olarak araştırdığımızda tabii bir kaynak suyu vasıtası ile olmuştur. şifa niyetine... :D

Başka ilimde bilimde yeri olan ne önerebilirsiniz? zira sizin yazdıklarınızı herkes zaten başta diyor.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Namaz kılan biriyim zaten önceden de, zekat ve sadaka da veren hatta gönüllü kan bağışı yapan biriydim. Kötü alışkanlığım yok gibi...

Ben bi şeyin sebebini bildikten sonra çözümünün daha kolay ve kesin bir şekilde bulunabileceğinden yanayım. Bu yazdıklarınız sizin kişisel görüşünüz, bence iyi durumda olanlar dahi hastalığa yakalanabilirler. Sizce hz Eyyub peygamberin kıssası buna delil değil mi? Hz Eyyub da çok iyi biri ama yine de bazı sıkıntılara maruz kalmıştır. Çözümü de ilimsel olarak araştırdığımızda tabii bir kaynak suyu vasıtası ile olmuştur. şifa niyetine... :D

Başka ilimde bilimde yeri olan ne önerebilirsiniz? zira sizin yazdıklarınızı herkes zaten başta diyor.
Hz Eyyüb peygamber ağır ''imtihandan'' geçmiştir. Psikiyatri gibi ilaç yazayım size. :tearsofjoy:

triplex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hz Eyyüb peygamber ağır ''imtihandan'' geçmiştir. Psikiyatri gibi ilaç yazayım size. :tearsofjoy:
Yani hocam, ben hz Eyyub peygambere şeytan tarafından büyü yapıldığı kanaatindeyim. Vucuduna tesir edecek çok güçlü bir büyü... Sizce büyü gerçek mi, nedir hem büyü?

imtihan dediğiniz şey de vucud bakımından bir rahatsızlık bir hastalıktır.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
İzlanda, Finlandiya gibi ülkelere göç edin paranız da varsa. O zaman herşey çözülür. Bütün sıkıntılar gider.

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Yani hocam, ben hz Eyyub peygambere şeytan tarafından büyü yapıldığı kanaatindeyim. Vucuduna tesir edecek çok güçlü bir büyü... Sizce büyü gerçek mi, nedir hem büyü?

imtihan dediğiniz şey de vucud bakımından bir rahatsızlık bir hastalıktır.
Büyü gerçektir. Bakara 102 ve Felak suresinde yazıyor. Büyü belli malzemeler ve sözlerle yapılır. Birisi birisine büyü yaptırmak için büyücüye gitti cinle anlaşma sağlanıyor sonra cine ne görev verdilerse cin onu yerine getirmeye çalışıyor. Vücut kötü enerjiye maruz kalıyor. Cinsiz büyü olmuyor. Büyü yaptıranın yapanın davete cevap veren cinin çekeceği azap çok ağır.

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,539
Ruhsal sıkıntım yok ama illa başıma gelen olaylar beni deli olmaya sürüklüyor.
Etrafımdakı adamlara kıyasla Ya ben çok çok sabırlı ve temkinliyim
Yada gerizekalıyım

Keşke gerizekalı olsaydım diyorum ama onuda başarmak kolay değildir emin olun. ?
Öyle bir adamlar varki etrafımda şuana kadar nasıl yaşama tutundukları malum değil. Kafalarında beyinin yerinde ne var anlayamıyorum.?

cipira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@Erase dostum çok ezbere konuşuyon. artık bilimsel de bakın olaya, zaman olmuş 2023, teknoloji çağındayız.

Bence büyü için cin şart değildir. Teknoloji geliştikçe büyüyü insanlar da yapabilir.

Bir makalede okumuştum. Aynı bilgisayarlar gibi gelecekte insanların beyinleri ve vucutları hack edilebilecekmiş. İşte bu da bence büyüdür.

Örneğin vatandaş sağlam ama ciğerinde kanser hücresi oluşturulabilinirmiş veya alzhamir hastalığına teknoloji ile beyni hack edilerek yakalanabilirmiş. elon musk çalışıyor :p

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,539
@Erase dostum çok ezbere konuşuyon. artık bilimsel de bakın olaya, zaman olmuş 2023, teknoloji çağındayız.

Bence büyü için cin şart değildir. Teknoloji geliştikçe büyüyü insanlar da yapabilir.

Bir makalede okumuştum. Aynı bilgisayarlar gibi gelecekte insanların beyinleri ve vucutları hack edilebilecekmiş. İşte bu da bence büyüdür.

Örneğin vatandaş sağlam ama ciğerinde kanser hücresi oluşturulabilinirmiş veya alzhamir hastalığına teknoloji ile beyni hack edilerek yakalanabilirmiş. elon musk çalışıyor :p
Beynime Kaspersky Cloud Free antivirüs yazdım. Virüsü daha gelmeden gözlerimle taciz edicem.?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Ruhsal sıkıntım yok ama illa başıma gelen olaylar beni deli olmaya sürüklüyor.
Etrafımdakı adamlara kıyasla Ya ben çok çok sabırlı ve temkinliyim
Yada gerizekalıyım

Keşke gerizekalı olsaydım diyorum ama onuda başarmak kolay değildir emin olun. ?
Öyle bir adamlar varki etrafımda şuana kadar nasıl yaşama tutundukları malum değil. Kafalarında beyinin yerinde ne var anlayamıyorum.?

Aynı dertten bende muzdaripim hocam. Çevremde öyle kişiler var maalesef. ?
Çözüm bulursanız bana da haber verin ?