Kike'na kuni
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 105
Bunun sadece sdn forumda olduğunu farkettim bunu nasıl çözeceğim yardımcı olursanız sevinirim
Harf silme tuşuna basınca klavye kapanıyor diyor.Dediklerinden hiç bir şey anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 114476
Kullandığım klavyede sorun yok birtek sdn forumda oluyorKullandığınız klavyeden kaynaklı olabilir, Microsoft SwiftKey kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadım.
Bu özellikler kısmı nasıl kapatılıp açılıyor bilen varmı bazen açık oluyor kapatamıyorum bazen kapalı oluyor açamıyorumSDN Forum'da bir sorun yok, demek ki klavyenizde bir sorun var.
Aynı sorun bende var hocam. Düşünüyorum da bunca insan aynı sorunu klavyeden dolayı mı yaşıyor? 3 gün önce böyle bir sorun yoktu. Siteden kaynaklı bir sorun olmasın? Not: Diğer sitelerde aynı sorunla karşılaşmıyorumSDN Forum'da bir sorun yok, demek ki klavyenizde bir sorun var.
Evet klavyeden kaynaklı olsa birçok kişide olmaz @UsainAynı sorun bende var hocam. Düşünüyorum da bunca insan aynı sorunu klavyeden dolayı mı yaşıyor? 3 gün önce böyle bir sorun yoktu. Siteden kaynaklı bir sorun olmasın? Not: Diğer sitelerde aynı sorunla karşılaşmıyorum
SDN Forum'da bir sorun yok, demek ki klavyenizde bir sorun var.
Ben daha hiç denk gelmedim hocam, siz yine de tarayıcı ve klavye değiştirmeyi deneyin.Aynı sorun bende var hocam. Düşünüyorum da bunca insan aynı sorunu klavyeden dolayı mı yaşıyor? 3 gün önce böyle bir sorun yoktu. Siteden kaynaklı bir sorun olmasın? Not: Diğer sitelerde aynı sorunla karşılaşmıyorum