Eski hesap22
Profesör
Bu aralar forumun kalitesini arttıran kimseyi göremiyorum forumda her yerde tartışma vs. görmeye başladım dolayısıyla bende bir şey yazamıyorum bu hafta sınavlar vs. de var aktif olamıyorum umarım forum kendine gelir 

O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler.![]()
Böyle miO güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler.![]()
Devamını getirmeyeceksiniz dimi?O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler.![]()
Aşkolsun.Biz çirkinmiyiz)
neden gitti ya o ?....Lazzz hocam gidince tadı kalmadı . Tamam pek muhabbetimiz yoktu ama yazdıklarını severdim be. İşte o güzel insan atına binip gitti![]()
Cevap bulamamanın 3 nedeni olabilirAçıkçası aradığın cevapları bulamayabiliyorsun.
Cevap bulamamanın 3 nedeni olabilir
1- Google'da yada forum içinde arama yapmıyorsundur.
2- Çok spesifik bir problemin vardır ve bu yüzden cevabı bilen birini bulmak zordur yada imkansızdır.
3- Yeni bir konu açmışsındır ama bu konuda çok fazla konu tekrarı olduğu ve aynı konuyu tartışmaktan yorulduğu için bilen adam da anlatmaktan bezmiş olabilir.
Gerçekten forumda bir arama yapın aynı soruyu 100 kere sormuşlardır. 100 farklı kişi. 101 olunca iş bitiyor. Bazı insanlar her şeyi armut piş, ağzıma düş istiyorlar ve bunun için forumda konu açıyorlar. Sadece 1 google aramasıyla baştaki linke tıklayarak sorunu çözebilecek insanlar konu açıyor. Konu açmadan araştırma yapmıyor, kendi denemiyor. Sürekli aynı konular, aynı insanlarla aynı tartışmalar. Sence bu durum insanın diğerlerine yardım etme konusundaki hevesini kırmaz mı ?
Technopat forum yardımlaşma değil, moderatörlük alanlar için "patron kimmiş, hepinizi banlayacam, adam olun !" deme ve kullanıcılar için de kavga ederken sidik yarıştırma yeri. Allah aşkına, dara girip de bir konu açtın ve sırf bir noktalama işareti için (Belki de doğru yazdın ve admin saçmaladı) 2 gün ban yemiş olduğun ve bunun hesabının verilmesi, özür dilenmesi yerine bunlara bilinçli olarak devam edildiği forum yardımlaşma yeri midir, kelek atma yeri mi dir ?O da var tabiki. Technopat'a zamanında, şimdi bile çok küfür ettim ama düzen önemli.