Soru Forumda Bir Kullanıcıyı Nasıl Şikayet Edebiliyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Arkadaşlar kurallara çok hakim degilim. Bir kullanıcı nasıl şikayet edilebiliyor. Acil cevap verebilir misiniz

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
1680362753730.png

Raporlayarak.

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576
Kullanıcının profiline girip raporla seçeneğini kullanabilirsiniz.

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,152
Arkadaşlar o rapor bana gelecek, ben bakıyorum raporlara. Mod moda birşey yapamaz. Adminlerde raporlara bakmıyor. O yüzden admine özel mesaj ulaşmalı.

554950

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,872
Arkadaşlar o rapor bana gelecek, ben bakıyorum raporlara. O yüzden admine ulaşmalı.
Hocm moderatör şikayet edeceğim gibi bir şey dememiş sadece kullanıcı nasıl şikayet edebiliriz demiş ona göre cevap verdik. Mod şikayeti için admine ulaşmalı admin şikayeti için kurucuya.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Arkadaşlar o rapor bana gelecek, ben bakıyorum raporlara. Mod moda birşey yapamaz. Adminlerde raporlara bakmıyor. O yüzden admine özel mesaj ulaşmalı.
Hocm moderatör şikayet edeceğim gibi bir şey dememiş sadece kullanıcı nasıl şikayet edebiliriz demiş ona göre cevap verdik. Mod şikayeti için admine ulaşmalı admin şikayeti için kurucuya.
Kurucusu kim buranın uleynnn??

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Açıkçası moderatör reportlayacaksan hiç bir sonuç çıkmayacaktır...

Ben yıllardır bu forumdayım. Moderatörlerin keyfi neler neler yaptığını gördüm. Ama hiç ceza alanı görevden alınan görmedim. Forumü öldürmek için elinden geleni yapanlar var.

Konu ne bilmiyorum ama kendi konu açıp açtığı konuda hoşuna gitmeyen mesaj oldumu anlamsız keyfi banlayan moderatörler bile gördüm. Veya kendi istediği gibi yazan her türlü cevabı veren yeri geldimi hakaret vari bile konuşabilenler olabiliyor...

Şikayet ediyon şikayet gene o moderatöre gidiyor :) Mesajını silme yetkisi var. Ceza verse itiraz mekanizması yok... Keyfi 1-2 ay ceza verse anca cezanı çektikten sonra geri gelebiliyon flan. Forumda sistem çok kötü.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Açıkçası moderatör reportlayacaksan hiç bir sonuç çıkmayacaktır...

Ben yıllardır bu forumdayım. Moderatörlerin keyfi neler neler yaptığını gördüm. Ama hiç ceza alanı görevden alınan görmedim. Forumü öldürmek için elinden geleni yapanlar var.

Konu ne bilmiyorum ama kendi konu açıp açtığı konuda hoşuna gitmeyen mesaj oldumu anlamsız keyfi banlayan moderatörler bile gördüm. Şikayet ediyon şikayet gene o moderatöre gidiyor :) Mesajını silme yetkisi var. Ceza verse itiraz mekanizması yok... Keyfi 1-2 ay ceza verse anca cezanı çektikten sonra geri gelebiliyon flan. Forumda sistem çok kötü.
O zaman sistemi düzeltmek bize düşer ??

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576
Merhaba Özkan abi,

Bizler de forumun üyesiyiz hatalarımızı gördüğünüz zaman raporlayabilirsiniz, emin olun hatalı bir moderatör varsa öncelikle bizler uyarıyoruz zaten.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Merhaba Özkan abi,

Bizler de forumun üyesiyiz hatalarımızı gördüğünüz zaman raporlayabilirsiniz, emin olun hatalı bir moderatör varsa öncelikle bizler uyarıyoruz zaten.
Var ben bildirdim mesela.. Ceza aldıgını görene kadar da kendisiyle ugraşacagım.. Sevgiler ??

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,030
Burada değil de TP'de ilk önce bana ters hareket yapan üyenin bir güzel ağzına ediyorum, sonra şikayet ediyorum.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Burada değil de TP'de ilk önce bana ters hareket yapan üyenin bir güzel ağzına ediyorum, sonra şikayet ediyorum.
Zaten ben kendisinin bilgisiz cahil cühela olduğunu, bilgisi olmadan fikir sahibi olduğunu E silahsız oldugu için de herhangi bir tartışma panelinde tartışabilecek bir donanıma sahip olmadıgını açık ettigim ve yalanını ortaya çıkardıgım için haberimi yorumlara kapattı. Sonra kendi sayfasını kapattı. Ağlayacaksanız oynamayalım ama ??

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Ceza verse itiraz mekanizması yok...
Ben bununla ilgili bir öneride bulunmuştum ama olmadı :/ Bir ara kısaltma kullandım yanlış anlaşıldı 1 hafta mı 1 ay mı hatırlamıyorum uzaklaştırma almıştım. Sonradan çözüldü ama böyle bir sistem olması çok daha iyi olur.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Ben bununla ilgili bir öneride bulunmuştum ama olmadı :/ Bir ara kısaltma kullandım yanlış anlaşıldı 1 hafta mı 1 ay mı hatırlamıyorum uzaklaştırma almıştım. Sonradan çözüldü ama böyle bir sistem olması çok daha iyi olur.
Sen kısaltma için uzaklaştırma alıyorsun. Moderatör lafa cevap vermeyince gururuna yediremeyip mesaj engelliyor. Garip ?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,576

Bu kategoriyi kullanabilirsiniz.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

Nasıl kullanacagız.. Kapalı diyo

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094

Kullanmıştım hocam ama zar zor acabilmistim misal uzaklaştırma alınca şu kadar gün uzaklastirildiniz diyor ya o sayfaya itiraz et diye bir buton gelebilir ve o buton direkt o konuyu açar ve o konuyla ekstra olarak ilgilenmesi için herhangi bir moderatöre görev atanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...