Soru Forumda bilgisiz ve yetersiz kişilere yetki verilmesi! Konuları silen Mod Kim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
600
Herkese merhaba. Öncelikle beni direk banlasaniz bile hic önemi yok, bu konu saygi cercevesinde burada cözülmezse sayin @Hakkı Alkan kardesime iletecegim ve konuya dahil edecegim. 7 yildir bu forumda, forum ve icerik yönetiminde yetersiz bilgiye sahip olan kisilere yetki verilmesinden ve bu bilgi eksikligi olan mod arkadaslarla ugrasmaktan onlara legal ve illegal icerigi ögretmekten valla yoruldum! Forumda asla bos lak lak yorumlarim ve spam icerigim asla olmaz. Foruma ve insanimiza katki ve fayda saglamak icin firsat buldukca yazilim kampanyalari ve firsatlari ile ilgili duyuru icerik paylasirim. Eminim bu ülkede ve forumdaki bir cok kisi iceriklerimden faydalanmistir! Yazilim Kampanyalari bölümünün mantigi nedir? Bu bölümde paylastigim icerikler hangi sebeple siliniyor ve bana neden bu konuda bir bildirim gelmiyor? Yazilim kampanyalari bölümündeki konularimi silen degerli mod arkadasimiz kime neye göre bu iceriklerimi siliyor/kaldiriyor? Bu icerikleri silen mod kardesim, sen ilk önce forumdaki acilan konulari ve yorumlari takip et ondan sonra gel benim paylasimlarimi incele! Forumda bot üyelikler rastgele konulara illegal 18 yas alti p*rno torrent icerik yorumlari ve linkleri birakiyor bunu kimse görmüyor ben bu gece 30 küsür raporlama ile bildirdim ve müdahale edildi! Mod kardes, hepimiz insaniz ve eksiklerimiz hatalarimiz olabilir, gercek hayatta hepimizin bir ekmek mücadelesi var onada saygi duyuyorum ama sen birincil görevin olan 18+/spam/warez/hakaret vs gibi yorum ve paylasimlari görmüyorsun, can sikintisindan gelip görevini yapmis olmak icin benim minimum 1 saat emek vererek paylastigim icerigimi mi siliyorsun? Bu bir tehdit degil ama bu konu cözüme ulasmazsa sayin @Hakkı Alkan kardesimize bir sekilde ulasir ve bu 18 yas alti icerik paylasimlarini ve bilgi eksikligi olan ve forum yönetmek konusunda yetersiz mod secimini kendisine iletir bu konuya dahil ederim. Valla yeter, bu forumda özel mesaj ile mod yetistirmekten ve yol göstermekten yoruldum. Bu isi bilmiyorsan/yapamiyorsan birak ve en iyi bildigin isi yap kardes. Foruma ve insanlara faydan katkin yoksa, fayda saglayan kisileride bu forumdan uzaklastirma! Konuyu silen mod kardesim, sen simdi bana reklam, spam vs gibi sebeplerle konuyu sildim dersen kafadan kaybettin! Gercekten cok sinirliyim ve sagisizlik yapmadan sorunu anlatmaya gayret ettim. Benim iceriklerimi, cani sikildikca soru soran üyelerin actigi konularla karistirma mod kardesim. Benim iceriklerimde emek var, fayda var, bilgi ve 15 yillik forum yöneticiligi, web sitesi icerik yönetimi ve icerik üretme, yazilim tecrübesi var. Kusura bakma ama ben senin ask atacagin ergen bebe degilim, benim konularimi sana verilen yetki ile kafana göre keyfe keder silemezsin. Yetkin sana keyfi eylem yapma hakki vermez. Farkinda olmadan kabalik ve saygisizlik yaptiysam herkesten özürdilerim. Herkese saygi sevgi ve bilgi dolu iyi forumlar dilerim.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,588
Selamlar,

Oluşturduğunuz konulara herhangi bir moderatörün müdahalesi yok. Kullandığımız yazılım son güncellemeden sonra "spam" içerikleri temizleme olanağını bize sağlıyor. Günlük olarak spam konuları eşleştirip otomatik olarak siliyor. Kontrol ettiğim de konularınıza çok fazla etiket ekliyorsunuz ve bundan dolayı da otomatik olarak spam algılıyor. Konu içi etiketleme sistemini kapattım.

Bir sorun olursa tekrardan iletişime geçin lütfen.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...