Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Benim acımda bu sistemin burada olması yada olmaması bi anlam ifade etmiyor.SDN ye uye olurken bilmiyorsan sor biliyorsan payalaş mantığı için üye olmustum.Bu hala böyle benim acımdan.Hal böyle oluncada bu bonus hikayesinin bi mantığı yok ama yönetici arkadaşlarında site üyelerinin fikirlerini gözardı etmemesi lazımki ankette baya bi kişin istemediği açık..

tusanmudi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sdn tamamen tıcarılesmıs bır yapıyken, admın arkadaslar neden uyelerın bakıs acısında hareket etsınlerkı!! sıtedekı reklamlarla paralel ılerleyen haberlerı hıcmı takıp etmıyorsunuz allah askına :) hem bu puandır raptır bu tıp uygulamalar ıster ıstemez bır yogunluk yasatır sıstemde, hem uyeler ıstemıyor hem yogunluk yatacak bır uygulama, ama yınede acılıyor! ıvır zıvır forum sayfalarına benzedı burasıda!! ciksss olmadı yakışmadı aslanıma :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
bu konuyla ilgili açılan başlıkları birleştirdim.

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu konuyla ilgili açılan başlıkları birleştirdim.

Bonus konususnda da sdn ye destek olma kararı aldım kendimce, böyle bi sistem geliyor bari dünyada eşi benzeri görülmemiş bir sdn sistemi olsun, bu konudada isteğim en azından süreç brain storm şeklinde yürüsün bi fikrimize danışın hatta sabit bi konu açılıp orada geliştirilmesi için fikirler söylensin. hatta baktık olmuyo sistem mala bağlıyo kaldırılsın lütfen acı cekilcek konuma gelmesin.

Belki sert eleştirilerde bulunmuş olabilirim bundan önce ama takdir edersinizki biz eleştirmesek nasıl daha iyi ye ulaşcaz.

Tekrar söylüyorum benim için orda bi bonus butonu yok kullanmıcam ama bir gün öyle bi sistem oluşur da sadece sdn ye özgü olur hakkaten bi getirisi olur ozaman kullanırım.

Hakkı abi başta sen olmak üzere bütün SDN ailesine +sevgi ne yapalım elimizden bu kadarı geliyor :)