Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü :D
ayrıca rep sistemini koyuyosunuz sisteme sonrada neden istiyosunuz die kızıyosunuz bu ne yaman bi çelişkidir böyle:rolleyes:
adı rep yada bonus hiç farketmez aynı kapıya çıkar ha öpteyim seni seni ha öptür kendini :clap:
rep please türünden mesaların olmaması için çaba göstereceğimizi ifade ediyorum.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
rep please türünden mesaların olmaması için çaba göstereceğimizi ifade ediyorum.

tehdit vari bişy olmuş ama kime ne göstericeksiniz merak ettim
ayrıca dediğim gibi eger böyle bi sstem varsa illaki olucak bunu sizde biliyosunuz önce ekleyip snra aman yapmayın ayıp demek saçma

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
tehdit vari bişy olmuş ama kime ne göstericeksiniz merak ettim
ayrıca dediğim gibi eger böyle bi sstem varsa illaki olucak bunu sizde biliyosunuz önce ekleyip snra aman yapmayın ayıp demek saçma
tehdit vari ? ne alakası var :D
bütün üyeler olarak izin vermeyeceğiz tabii ki.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Tecrübe puanınız kadar+SDN Puanı yada - SDN Puanı verebilirsiniz. Tecrübe puanı yüksek olan kazansın ne diyelim :D

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşlar bişi sorcam 2 tane arkadaş sağol yorumuyla puan göndermiş ama eski olarak hadi ağzımdan küfür çıkar,sert konuşurum neysede.Adam bana office 2003 e nasıl dönerim diye sormuş bende silip tekrar 2003 kurarsan diye cevapladım ancak eksi puan kaptık iyi mi:D:D:D:D:D bence bu puan denetlenerek eklenmeli.:D

100 den 72 ye düştüm:D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bişi sorcam 2 tane arkadaş sağol yorumuyla puan göndermiş ama eski olarak hadi ağzımdan küfür çıkar,sert konuşurum neysede.Adam bana office 2003 e nasıl dönerim diye sormuş bende silip tekrar 2003 kurarsan diye cevapladım ancak eksi puan kaptık iyi mi:D:D:D:D:D bence bu puan denetlenerek eklenmeli.:D

burdan ne sonuç çıkıyor artık yorum yazarken yardım da bulunurken daha resmi tabirler kullanılacak ve yazmadan önce 1milyon kere düşünülecek aman bu adama eleştiri yaparsam bana negatif etkisimi olucak dencek pffff.

yok ya eleştrilmek istemiyen arkadaş yazmasın paşalar gibi de eleştirirrim kaldıramıcak arkadaş gitsin hangi butona basıyosa bassın umrumda değil.

Hiç kimseyi herhangi bir puan sistemiyle yargılamam. yorumumla ezerim :) illaki bana da laf yetiştircek arkadaşlar vardır yorumunu görüp elini öperim, bunu herhangi butonla değil içten bi yorumla yaparım.

ya ben nie bu kadar taktım bu işe çözemedim ama bir SDN üyeciki olarak kanıma dokundu heralde.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Replerime sahip olabilirsiniz ama bedenime asla..!!!(Cliopatra)

:D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Troy puanı fazla olana hediye veriyormusun onu söyle :P

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25

romantic bak sana anlatmak istediğim bu işte
önceden kimse bunu düşünmüyodu sadece yardım ediyordu bak şimdi insanlar neyi düşünüyo bunu diğer adminlere ve modlarada okut oldumu

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
romantic bak sana anlatmak istediğim bu işte
önceden kimse bunu düşünmüyodu sadece yardım ediyordu bak şimdi insanlar neyi düşünüyo bunu diğer adminlere ve modlarada okut oldumu
kimseye şuna puan verin buna puan verin diye karışamayız, ama zamanla düzeltmeler olacak tabii ki bundan kuşkunuz olmasın.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kimseye şuna puan verin buna puan verin diye karışamayız, ama zamanla düzeltmeler olacak tabii ki bundan kuşkunuz olmasın.

sorun sizzin ne düşündüğünüz değil insanların yardım ederken artık ne düşündükleri artık herkes birbirinin puanına bakıyo çoğalacakda ve bende herkes gibi nasıl bi düzenleme yapacağınızı gercekten merak ediyorum bekleyelim ve görelim rep olayı nasıl şirin gösterilicek

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
sorun sizzin ne düşündüğünüz değil insanların yardım ederken artık ne düşündükleri artık herkes birbirinin puanına bakıyo çoğalacakda ve bende herkes gibi nasıl bi düzenleme yapacağınızı gercekten merak ediyorum bekleyelim ve görelim rep olayı nasıl şirin gösterilicek
Siz konuyu bizim ne düşündüğümüze getirdiğiniz için öyle bir cevap verdim , şimdiki sorduğunuz soruya da daha önce defalarca cevap verdim, herşeyi üyelerle birlikte el ele halledeceğiz, her şeyi rayına birlikte oturtacağız, burada bir ayrımcılık söz konusu değil, üyeler ne düşünüyorsa biz de aynı şeyleri düşünüyoruz, sonuçta aynı forum havasını soluyoruz ve her zaman yanyanayız.

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Zorhak mı zıplattı yine şu konuyu

olay sonuca bağlanmış hala tartışma var

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
sistemin neden getirildiği defalarca açıklandı ama siz anlamak istemiyorsanız defalarca anlatsak da kâr etmez hocam.

Sistemin neden getirildiği defalarca açıklanmışsa bu sistemin kabul edilmesi gerektiği anlamına mı gelir?

SDN yi SDN yapan üyelerdir..Sahipleri değil.Site geniş bir kullanıcı grubuna malolmuştur.

Dayatma yenilikleri istemiyoruz.Bakınız anket sonuçları...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bence eklenmesinde fayda var kişiye teşvik olur daha kaliteli ve değerli paylaşımlara teşvik eder rep sistemi kişiyi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sistemin neden getirildiği defalarca açıklanmışsa bu sistemin kabul edilmesi gerektiği anlamına mı gelir?

SDN yi SDN yapan üyelerdir..Sahipleri değil.Site geniş bir kullanıcı grubuna malolmuştur.

Dayatma yenilikleri istemiyoruz.Bakınız anket sonuçları...
Adı üstünde yenilik, kullanmadan, sonuçlarını görmeden yargıya varmak ne kadar doğru olabilir ?

İstemezuk-istemezuk.... nereye kadar ? tarihte de gördük bu istemezukların sonuçlarını hep birlikte, o yüzden şimdi bırakın da yeniliklere açık bir palatformda, yenilikçi düşüncelerin ışığında ilerleyelim...

Son cümle biraz siyasi gibi oldu gündem bölümünde takıla takıla siyasete de başladık iyi mi :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Siz konuyu bizim ne düşündüğümüze getirdiğiniz için öyle bir cevap verdim , şimdiki sorduğunuz soruya da daha önce defalarca cevap verdim, herşeyi üyelerle birlikte el ele halledeceğiz, her şeyi rayına birlikte oturtacağız, burada bir ayrımcılık söz konusu değil, üyeler ne düşünüyorsa biz de aynı şeyleri düşünüyoruz, sonuçta aynı forum havasını soluyoruz ve her zaman yanyanayız.
bu arada benim sdn puanlar 100 den 65 e dümüş kim neden nasıl siliyo merak ettim karşıt görüşlerden dolayımı acaba ayrıca üyelerin ne dşündüğü ankette acıkca belli

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Adı üstünde yenilik, kullanmadan, sonuçlarını görmeden yargıya varmak ne kadar doğru olabilir ?

İstemezuk-istemezuk.... nereye kadar ? tarihte de gördük bu istemezukların sonuçlarını hep birlikte, o yüzden şimdi bırakın da yeniliklere açık bir palatformda, yenilikçi düşüncelerin ışığında ilerleyelim...

Son cümle biraz siyasi gibi oldu gündem bölümünde takıla takıla siyasete de başladık iyi mi :D

bu yapılan yeniliik değilki sıradan basit daha önnce denenmiş ve hoşa gitmemiş saçma bişeyi dayatıyosunuz daha önce hiç kimsede olmayan bişy olsa dediğin doğru olurdu

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Top Benim Oynatmıyorum

301hx95.png

SDN nin bonus uygulaması konusunda yaptıklarını başlık özetliyor yeterince.

Öncelikle şunu açıklamak isterim bu konuyu açmamdan rahatsız olması muhtemel kişilere sesleniyorum:

Ben bu satırları yazarken gayet rahatım demokratik hakkımı kullanıp böyle bir yorum yapıyorum.Lütfen bu kıstası düşünerek, germeden, gerilmeden dahil olunuz konuya (olmayı düşünüyorsanız tabi ki)

SDN yi kim kurdu nasıl kurdu bilemem.Ancak bildiğim tek şey var,SDN artık kurucularının kontrolünden çıkıp binlerce üyeye malolacak kadar büyümüş bir sitedir.

Ancak bonus uygulaması konusunda ''top benim oynatmıyorum'' mantığıyla dayatma bir yeniliğe imza attınız.

Hatta bu konudaki itirazlarıma ''biz defalaca açıklama yaptık sen anlamak istemiyorsun'' diye cevap veren pek muhterem yönetici arkadaşlarımız da oldu.

Yani sizler için açıklama yapmış olmak bu yeniliği uygulamak için geçerli ve yeterli bir sebep öyle mi?

Neden bu konuda açmış olduğum ankete bir göz gezdirmediniz?%83 hayır diyor.

Neden bu yeniliği yapmadan önce uygun bir üslup ile ''arkadaşlar şöyle bir yenilik düşünüyoruz'' diye bir konu açıp bizleri ikna yoluna gitmeden doğrudan bu sistemi getirdiniz?

SDN yetkilileri!! başta da belirttiğim gibi SDN artık üyelere malolmuştur.SDN yi SDN yapan sizler değil üyeleridir.Sonuçta sizler bizim için hizmet vermeye çalışıyorsunuz.

Ancak bu gerçeği ve kuralı yetkilerinizi kullanarak çiğnediniz bu uygulama ile birlikte.

Biz söz vardır ''müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim''

Siz müşteri(üye)kaybetmeyi tercih ettiniz.

Her ne kadar sanal bir ortam da olsa insanlardan oluşan bir topluluğuz.Ve gerçek hayattaki gibi görüşlerimize saygı duyulmasını isteriz.

Sizin yaptığınız ,darbe ile yönetime gelmiş bir cuntanın dayatma uygulamalarına benzedi.

Eğer siz bu uygulamayı tepeden inme şekilde bize zorunlu kılmayıp önce danışsaydınız ,en başta ben, daha ılımlı görüşlerle ve ikna olmak için sebep arar bir ruh haliyle yazdıklarınızı okuyabilirdim.

Saygılar ..

ZORHAK..

İlk mesajda görünmesini istediğim bir diyalog var onu alıntılayıp buraya ekliyorum.

Bu Konu Fazlasıyla Uzadı Ve Uygulama Geçerli Şuanda Uygulanıyor Yaptıklarından Geri Adım atacaklarınıda Sanmıyorum

Tek Temennim Bu Olay Bir Milat Olur ve Bundan Sonra Yapılacak Her Hamlede Burdaki Görüşler Anketler Gözününde Bulundurulur!

SDN Yönetiminide Seviyoruz Cana Yakın Arkadaşlar Muhabbetlere Giriyoruz Şikayetler Hızlı Bir Şekilde Değerlendiriliyor Gayet te Güzel Götürüyolar Hem Siteyi Hem Forumu

Hakkı Önümüzde Yapılacaklar Listesi Var Kademe Kademe Uygulamaya Koyuyoruz Demişti Bir Konuda
İsterimki Bizede Danışsın Biz O Tarafından Çekelim Bu Tarafını Uzatalım Diğer Tarafına Ekleme Yapalım Bir Çok Kişinin Çorbada Bir Tuzu Olarak Çıksın Ortaya Uygulama
Karşıt Görüşler Elbette Olacaktır ve Elbette Tasarlanan Şeyler Vardır !
Bizimlide Paylaşılırsa Dahada Güzel Olur Düşüncem Budur

Saygılar Ve Sevgiler

Cevaben

SDN yönetimiyle benim de bir sorunum yok.Ancak bu fikirlerimi dile getirmemek için bir sebep değil.

Yoksa Troy da diğer arkadaşlar da kaliteli insanlardır.O ayrıı bir konu..

Bu arada snein mesajından alıntı yaptığım için sana cevaben yazdıgımı düşünme.Sen bahsedince aklıma geldi.ilk mesaja da bu notu eklemeliyim.

yanlış anlaşılmak istemem.

Son olarak geri adım atılacağını sanmıyorum demişsin.İşte o geri adım inat yüzünden atılmıyorsa düşündürücü.

Bazen atılan geri adımlar insanı ileri götürür.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Güzel yazı +bonus:devil2: :D

Şaka bir yana ben de bu konudaki gelişmeleri merak ediyorum.Bakalım ne olacak?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
SDN yetkilileri!! başta da belirttiğim gibi SDN artık üyelere malolmuştur.SDN yi SDN yapan sizler değil üyeleridir.

ZorhaK, sende de bir koyu Linux'çu olma potansiyeli görüyorum. :D Ne dersin? :D