Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
işin buraya gelmesine asla izin vermeyiz. bunu siz de biliyorsunuz. burada açık bir paylaşım sistemi var. puan sistemi ise üyelerin derecelendirilmesi konusunda atılmış bir adım.

sdn puan sisteminin içerik paylaşımına bir etkisi olamaz.

Üyelerin derecelendirilmesi yani bir sınıf ayrımına girilmesinin ne gibi zararlar getireceği hakkında kapsamlı olarak düşünüldü mü ?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
o halde puan ne işe yarıcak ? ne gerek var foruma faydası ne kişiye faydası ne olmasada oluyodu en azından insanlar buranın bi farkı var diyodu adım adım sıradanlaşmaa doğru gitmiyomuyuz sizce

Şimdi şu soruya yanıt verelim;

Belli aralıklarla hediyeler dağıtacağız forumda. Bu dağıtımı en çok puan alan kişilere vermek mi daha mantıklı olur yoksa en fazla mesaj sahibi olan kişilere mi?

mesaj sayısı belirleyici faktör olmasın. sizlerin beğenileri ilk sırada olsun.

bunun neresi kötü?

adı rep olursa diğer forumlar aklınıza gelebilir. ama bu güzel sisteme rep değil de "sdn puanı" veya "sdn bonus" diyelim.

dediğim gibi, burası size ve bize ait. daha güzel ve daha kullanışlı yapmak için el ele verelim, birlikte kuralım bu sistemi. birazdan zamanın efendisi, size sormamız gereken soruları bildirecek.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Bence SDN ekibi bu sistemi oturtabilir.O yüzden karşı değilim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Oturup da hala SDN üyelerinin istemediği bir sistemi kurmaya çalışmanız, nasıl bir mantığa hizmet etmektedir Sayın Troy?

Sorarım size, anketi açılan ve HAYIR denilen bir konuyu, hiç kimseye sormadan, üstüne üstlük bu kadar kişi Linux bölümü diye haykırırken bir anda yapmanız, nasıl bir yönetim anlayışının kapsamındadır?

Forumda 3 sayfa (Benim sayfa başına mesaj gösterimim 40 mesaj olduğu için 3 sayfa. :)) haline gelmiş bir konuya, sadece AliA ve emubaltaci'nin anlamsız mesajları ile müdahale ederek (Konudan haberiniz var mı, onu bile bilmiyorum aslında.) ne yapmaya çalışmıştınız?

O kadar mesaj yazıldı, bir kere bile cevap vermeye tenezzül etmediniz.

Exploit Coder size telefonla ulaştı, bazı zamanlar cevap bile vermediniz.

Sonra bir anda forumda çevrim içi oluyorsunuz, gelip bu konuda üyelerinize "Ne adamsınız?" diyorsunuz, gülüyorsunuz, çok güzel! Sonra da hala üyeler isyan ederken (Sinirden gülüyoruz.) SDN Bonus Sistemi'ni tartışıyorsunuz!

Anlamıyor musunuz ya? SDN BU SİSTEMİ İSTEMİYOR! Madem biz kullanıyoruz bu forumu, niye bize ters düşüyorsunuz?

Açıklama yapmaya bile tenezzül etmediğiniz konular aldı başını gidiyor, siz bize REP verin Sayın Troy. :)

Devam edin böyle. Onca forum gördüm, hiçbirinde bu kadar saçmalık bir arada yoktu. Eleştirileri kabullendiğiniz için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Madem yönetemiyorsunuz, yöneten birilerini bulun.

Forumu kimse bırakamaz mı sanıyorsunuz? Şaka maka başka bir site açmayı düşünüyoruz biz ya! Farkında değilsiniz ama kan kaybediyorsunuz! Kimse de arkanızdan iyi konuşmuyor.

Adı Bilinmeyen Hatunlar konusunun adminisiniz siz. :) Kesinlikle bu forumun değil.

Ağır kaçmış olabilir sözlerim, hatta bu mesajımdan dolayı ceza bile alabilirim çünkü bu forumda hiçbir şekilde düzen yok!

Birkaç saygı değer moderatörü ayırarak, tüm yönetimi kınıyorum!

İstediğiniz kategoriler için çalışmalarımız yok değil. Telefonla bile ulaştınız bana :) Onlar için de çalıştık. Bugün bizim geliştirme günümüz. Kategoriler için akşam saatlerinde güzel haberler vereceğiz.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Oturup da hala SDN üyelerinin istemediği bir sistemi kurmaya çalışmanız, nasıl bir mantığa hizmet etmektedir Sayın Troy?

Sorarım size, anketi açılan ve HAYIR denilen bir konuyu, hiç kimseye sormadan, üstüne üstlük bu kadar kişi Linux bölümü diye haykırırken bir anda yapmanız, nasıl bir yönetim anlayışının kapsamındadır?

Forumda 3 sayfa (Benim sayfa başına mesaj gösterimim 40 mesaj olduğu için 3 sayfa. :)) haline gelmiş bir konuya, sadece AliA ve emubaltaci'nin anlamsız mesajları ile müdahale ederek (Konudan haberiniz var mı, onu bile bilmiyorum aslında.) ne yapmaya çalışmıştınız?

O kadar mesaj yazıldı, bir kere bile cevap vermeye tenezzül etmediniz.

Exploit Coder size telefonla ulaştı, bazı zamanlar cevap bile vermediniz.

Sonra bir anda forumda çevrim içi oluyorsunuz, gelip bu konuda üyelerinize "Ne adamsınız?" diyorsunuz, gülüyorsunuz, çok güzel! Sonra da hala üyeler isyan ederken (Sinirden gülüyoruz.) SDN Bonus Sistemi'ni tartışıyorsunuz!

Anlamıyor musunuz ya? SDN BU SİSTEMİ İSTEMİYOR! Madem biz kullanıyoruz bu forumu, niye bize ters düşüyorsunuz?

Açıklama yapmaya bile tenezzül etmediğiniz konular aldı başını gidiyor, siz bize REP verin Sayın Troy. :)

Devam edin böyle. Onca forum gördüm, hiçbirinde bu kadar saçmalık bir arada yoktu. Eleştirileri kabullendiğiniz için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Madem yönetemiyorsunuz, yöneten birilerini bulun.

Forumu kimse bırakamaz mı sanıyorsunuz? Şaka maka başka bir site açmayı düşünüyoruz biz ya! Farkında değilsiniz ama kan kaybediyorsunuz! Kimse de arkanızdan iyi konuşmuyor.

Adı Bilinmeyen Hatunlar konusunun adminisiniz siz. :) Kesinlikle bu forumun değil.

Ağır kaçmış olabilir sözlerim, hatta bu mesajımdan dolayı ceza bile alabilirim çünkü bu forumda hiçbir şekilde düzen yok!

Birkaç saygı değer moderatörü ayırarak, tüm yönetimi kınıyorum!

İsyan çıkarma hanfendi....:rolleyes:

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25

Belli aralıklarla hediyeler dağıtacağız forumda. Bu dağıtımı en çok puan alan kişilere vermek mi daha mantıklı olur yoksa en fazla mesaj sahibi olan kişilere mi?

bunun neresi kötü?

adı rep olursa diğer forumlar aklınıza gelebilir. ama bu güzel sisteme rep değil de "sdn puanı" veya "sdn bonus" diyelim.

dediğim gibi, burası size ve bize ait. daha güzel ve daha kullanışlı yapmak için el ele verelim, birlikte kuralım bu sistemi. birazdan zamanın efendisi, size sormamız gereken soruları bildirecek.

söyliceklerim yanlış anlaşılmasın ama ne gerek var hediye falan amaç ne yaw burası sadece bi forum hediye için gelende çok olucak sonra üye sayısı artıcak bana amaç bu gibi geliyo internetten 1000 sayfa konu bulurum açarım farklı farklı hemde formata uygun teknoloji haberleri olur kimsede itiraz edemez amacım hediye almak olur sonra gelsin repler bu rep olayı bozar olayı evet yada hayır secenekleri olan bi anket açıp sonra sonuca göre davranmanız daha mantıklı olcaktı önce yapıp sonra razı etmek yada kabul edin böyle düşündük demek saçma

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İstediğiniz kategoriler için çalışmalarımız yok değil. Telefonla bile ulaştınız bana :) Onlar için de çalıştık. Bugün bizim geliştirme günümüz. Kategoriler için akşam saatlerinde güzel haberler vereceğiz.

Sayın Troy, iki dakika tüm kuralları unutup konuşalım.

Ne çalışmasından bahsediyorsunuz ya? Su tesisatı mı döşüyoruz? :)

Açıklamanızda insanlar mantık bulamıyor. Açıkça bir sebebi varsa söyleyin, ya artık mesele açmıyor olmanız değil ki. Cevap verin, hayır diyin, eyvallah diyelim.

Buna katılmayan kim var bu forumda? Anket açın, hatta ankete katılanlara da +REP veririz. :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259

bunun neresi kötü?

Maksat hediye dağıtmak ise bu konuda açtığım bir anket vardı.

http://forum.shiftdelete.net/sdne-onerileriniz/96113-sdn-odul-gunleri.html

Ve 134 kişi evet 7 kişi ise hayır demişti.

Bu bonus sisteminin tek bir artısının bile olacağını düşünmüyorum.Geeksiz gruplaşmalar olacak.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İlk tehdit mesajını Troy'dan yemişiz =) hayır kalkıp açacaığımdan değil, troy o kadar tanımıştır 4 yıldır buralardayız, ama bu bi tepkidir, her tepki vereni kafasına jopla vurup susturacak mıyız? Ya da 13 sayfa boyunca 1 tane üye istiyoruz yazmamış iken bu sistem inatla kurulup, başka bir konuda 13 sayfa istek belirtilince bi ara hallederiz denmesi, ne kadar kullanıcı dostu? sorusunu akla getiriyor...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sayın Troy, iki dakika tüm kuralları unutup konuşalım.

Ne çalışmasından bahsediyorsunuz ya? Su tesisatı mı döşüyoruz? :)

Açıklamanızda insanlar mantık bulamıyor. Açıkça bir sebebi varsa söyleyin, ya artık mesele açmıyor olmanız değil ki. Cevap verin, hayır diyin, eyvallah diyelim.

Buna katılmayan kim var bu forumda? Anket açın, hatta ankete katılanlara da +REP veririz. :)

anarşik olma kız :) çalışıyoruz. kırma şevkimizi :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
İlk tehdit mesajını Troy'dan yemişiz =) hayır kalkıp açacaığımdan değil, troy o kadar tanımıştır 4 yıldır buralardayız, ama bu bi tepkidir, her tepki vereni kafasına jopla vurup susturacak mıyız? Ya da 13 sayfa boyunca 1 tane üye istiyoruz yazmamış iken bu sistem inatla kurulup, başka bir konuda 13 sayfa istek belirtilince bi ara hallederiz denmesi, ne kadar kullanıcı dostu? sorusunu akla getiriyor...

Şaka yaptı abisi O. :)

anarşik olma kız :) çalışıyoruz. kırma şevkimizi :D

Siz daha anarşi görmemişsiniz diyeyim o zaman.

Böyle devam ederseniz, devrim bile görebilirsiniz. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Konuyu Toplam 34 Kişi Okuyor. (29 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir) // 1105 kez okundu.

Bütün SDN Bu konuyu bekliyormuş

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Hop tamam durun ikinizde. Akşamı bekleyip göreceğiz. Ondan sonra isyan ederiz..

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Konuyu yeni gördüm ve bundan önceki mesajları inceleyemedim eğer bir yenilik yapılacaksa

Tartışma olmaması içim haberler bölümü kaldırılsın veya siyasi içeriklki konular açılmasın
Botlar veya reklam yapmak siteyi karalayıp küfür eden üyelerden kurtulmak amaçlı davetiye sistemi olsa diyorum bende,, Kolay gelsin.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Efendi ol efendi :) ne çıkarsa kızların başının altından çıkıyor.

Önce Exploit Coder, sonra keyloger, sonra da ben... :)

Herhalde Linux'çuları topa tutuyorsunuz?

Ben efendiyim zaten. Efendiyim ki arkanızdan hala hakaret etmiş değilim. Etmeyeceğim de, başkalarına benzememek lazım. :)

Tepkimizi dile getirmek, sizlere anlam verememek efendi olmamaktan geçiyorsa, köleniz olmaya da hazırız. :)

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ankete baktımda rep sistemini istemeyenler açık ara önde tur bindirdiler :D

sarsıntı

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bence bütün sorun butonun üstündeki REP yazısında :mrgreen: Yazıyı PUAN, BONUS ya da başka bir yazıyla değiştirince tüm sorun biter :mrgreen:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Önce Exploit Coder, sonra keyloger, sonra da ben... :)

Herhalde Linux'çuları topa tutuyorsunuz?

Ben efendiyim zaten. Efendiyim ki arkanızdan hala hakaret etmiş değilim. Etmeyeceğim de, başkalarına benzememek lazım. :)

Tepkimizi dile getirmek, sizlere anlam verememek efendi olmamaktan geçiyorsa, köleniz olmaya da hazırız. :)

Estağfurullah. Köle olması gereken birileri varsa o da bizleriz.

Sizi çok seviyoruz ve sizlere kullanışlı, verimli bir sistem vermeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz tabii ki olacak. Bunları sizlerle beraber kapatacağız.

Yazan: Kölelik ve başlık parası düzenine karşı olan admin Troy.

---------- saat 15:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:18 eklenmişti ----------

Bence bütün sorun butonun üsütndeki REP yazısında :mrgreen: Yazıyı PUAN, BONUS ya da başka bir yazıyla değiştirince tüm sorun biter :mrgreen:
Süper bir tespit. Bence neyi nasıl verdiğimiz de önemli. Şu anda grafikerimiz Sevim, el öpme ve şeker dağıtma işlemleriyle meşgul olduğundan dolayı bunu Salı günü güncelleyeceğiz sanırım. Ama oraya en uygun Bonus yazan kişi olursa neden olmasın.

Bu arada SDN Puanı mı olsun SDN Bonus mu olsun?

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46

Sizi çok seviyoruz ve sizlere kullanışlı, verimli bir sistem vermeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz tabii ki olacak. Bunları sizlerle beraber kapatacağız.

---------- saat 15:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:18 eklenmişti ----------

Süper bir tespit. Bence neyi nasıl verdiğimiz de önemli. Şu anda grafikerimiz Sevim, el öpme ve şeker dağıtma işlemleriyle meşgul olduğundan dolayı bunu Salı günü güncelleyeceğiz sanırım. Ama oraya en uygun Bonus yazan kişi olursa neden olmasın.

Bu arada SDN Puanı mı olsun SDN Bonus mu olsun?

Bence de yerinde bir tespit.

SDN Bonus olsun olacak ise. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

O zaman efendiniz olarak şu Linux bölümünü açmanızı artık emredebilir miyiz?! :)

Madem bizi seviyorsunuz, siz de bizim şevkimizi kırmayın. Forumda Linux için atmak istediğimiz adımları görüyorsunuz. Sizin destek olmanız gerekirken, siz köstek oluyorsunuz. Oysa ki o bölümü açsanız, o kadar insanı bilinçlendireceğiz ki...

Bizim REP sistemine ihtiyacımız yok. Bizim bazı şeyleri tartışacağımız basit kategorilere ihtiyacımız var.

Bırakın da doğru olana, kullanışlı olana biz karar verelim.