Foruma REP Sistemi mi Ekleniyor (Acaba!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Siz ne isterseniz isteyin biz kafamıza eseni yaparız arkadaş

Verilen sosyal mesajın özeti.

Linux bölümü isteyenlere anket açsın çoğunluk hayır desin. Ozaman açarlar. Rep sistemide çoğunluk hayır almıştı yanlış hatırlamıyosam :D

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Abi ne adamsınız?

:D

8 sayfa olmuş anında konu.

Şimdi bakın. Bunu yaptık. Yapmaya devam ediyoruz. Ama bi sorun?

Neden yaptık?

Sorun...

Ben söyleyeyim. Sizler için yaptık.

Çok güzel olacak bu SDN Bonus projesi.

Sizin yararınıza. Açıklamayı birazdan yapacağım.

Bu arada elimi öpmeyen küçüklerime SDN Bonus yok :D

Bayramın Kutlu Olsun abi haniii bonuslar :4:

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Bence belirli bi rep puanına ulaşanlar ödül falan kazancak onun gibi birşey olacak :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ne oluyo burda hani diğer forumlardan farklı olucaktık rep sacmalıktı bunlar konuşulmuştu yarın bigün sizlerin iyiliği için arkadaslar diye başlayan bir cümle sonunda illegal yapylaşım crak artım win7 gibi konular görürsek şaşırmam
bu lafa bi rep hak ettim herhalde:D
bu tecrübe puanı sdn puanı ne anlama geliyo sonra ne olucak sınırı ne bu puanın belli bi sayıya gelince ne olucak yoksa uzayıp gidicekmi :?

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bence belirli bi rep puanına ulaşanlar ödül falan kazancak onun gibi birşey olacak :)

Ben boşuna mı diyorum sony var diye :D

ne oluyo burda hani diğer forumlardan farklı olucaktık rep sacmalıktı bunlar konuşulmuştu yarın bigün sizlerin iyiliği için arkadaslar diye başlayan bir cümle sonunda illegal yapylaşım crak artım win7 gibi konular görürsek şaşırmam
bu lafa bi rep hak ettim herhalde:D

Sizin iyiliğiniz için Windows 7 SDN Black Edition :D

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Maşallah maşallah takmışsın takıştırmışsın :D
flashflashflashzamannef.png

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Tam da ben ekleyecektim.Torpil yok:devil2: Varsa bize de arada 1-2 puan atarsın usta:D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
şimdi şöyle düşünün beyler ve bayanlar...

mesaj sayısına göre sistem kurmak çok kötü. seviyelerin bir kısmını bence bu puana göre yapalım. puan siseminin kötüye kullanılmaması için de önlemler alalım.

hediye dedi birileri.

bir dolap dolusu hediye bekliyor hala.

bence bu sdn bonus ile hediyeler de verelim.

demek istediğim odur ki; bu işi gelin birlikte yapalım. bu sistem nasıl olsun? mesela bir kişi bir kişiye bir günde en fazla kaç kez oy versin. ya da bir kişi bir günde en fazla kaç sdn bonus verebilsin?

gelin bu sorulara yanıt arayalım.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149

mesaj sayısına göre sistem kurmak çok kötü. seviyelerin bir kısmını bence bu puana göre yapalım. puan siseminin kötüye kullanılmaması için de önlemler alalım.

hediye dedi birileri.

demek istediğim odur ki; bu işi gelin birlikte yapalım. bu sistem nasıl olsun? mesela bir kişi bir kişiye bir günde en fazla kaç kez oy versin. ya da bir kişi bir günde en fazla kaç sdn bonus verebilsin?

Rep Wars yakında SDN Forumlarında... :huh:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26

hediye dedi birileri.

Bir kişi günde en fazla 5 bonus versin. Aynı kişiye 2 kere gönderilemesin. Belkide yöneticilerden onay alsa daha iyi olur :)

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ama bu çok saçma yaa ödül için foruma admmı cekiceksiniz rep olayı çok sıradan çok bayaa
rep oladanda işler çok güzel yürüyodu olsa ne olur olmasa ne olur anlam veremiyorum hem işin içine ödül girince çok kalabalık ve gereksiz bi sürü konu ile dolucak forum sonra herkes post kasıcak rep alabilmek için falan filan

onaryo

Doçent
Reaksiyon puanı
1

hediye dedi birileri.

20 SDN puan ve 5 kere...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

hediye dedi birileri.

bence sdn bonusu konuya yazılan yorumlarla ilişkili olsun

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15

hediye dedi birileri.

O hediye diyen sivri zeka benim :)

Haklısın mesaj sayısına göre sistem kurmak kötü ancak rep sistemi mesaj sisteminden daha kötü.Neticede etrafta birçok saçma sapan paylaşım yapan rep isteyenler türeyecekler.Hatta bu işi iyice ileri götürüp rep vermeden mesajı okuyamacak duruma geleceğimizden korkuyorum.Yada bir konuyu verip içindeki link için rep atın pm ile linki göndericem diyenler çıkacaktır.Bu insanları gördüm bu sistem olursa sizlerde görüceksiniz.Demek isteyeceğim o ki eğer forumdaki paylaşım yapan yada forumu adam gibi kullanan kişiler zaten birbirlerini tanır ve o kişinin saygınlığı onun yazmış olduğu yorumlara göre kişilerin kafasında yer eder zaten.Bu rep işi saçmalık.Merak ettiğim bir diğer nokta ise ben hediye demeseydim rep sistemi sonunda ne olacaktı?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
SDN Bonus yöneticiler tarafından foruma yararlılık yapan üyelere gönderilsin.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
tabii ki. yazılan mesaja ve açılan konuya verdiğiniz puanlar bunlar. yoksa bir adam günde 1000 konu bile açabilir. copy paste ile. ama 1000 puan almak çok zor. açtığı konunun faydalı veya yazdığı mesajların faydalı kaliteli olması gerekiyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
yakında bende rep istiyorum diye başlıklarla karşılaşacağız :) hatta ben gidip ilkini açayım :P

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
O hediye diyen sivri zeka benim :)

Haklısın mesaj sayısına göre sistem kurmak kötü ancak rep sistemi mesaj sisteminden daha kötü.Neticede etrafta birçok saçma sapan paylaşım yapan rep isteyenler türeyecekler.Hatta bu işi iyice ileri götürüp rep vermeden mesajı okuyamacak duruma geleceğimizden korkuyorum.Yada bir konuyu verip içindeki link için rep atın pm ile linki göndericem diyenler çıkacaktır.Bu insanları gördüm bu sistem olursa sizlerde görüceksiniz.Demek isteyeceğim o ki eğer forumdaki paylaşım yapan yada forumu adam gibi kullanan kişiler zaten birbirlerini tanır ve o kişinin saygınlığı onun yazmış olduğu yorumlara göre kişilerin kafasında yer eder zaten.Bu rep işi saçmalık.Merak ettiğim bir diğer nokta ise ben hediye demeseydim rep sistemi sonunda ne olacaktı?

işin buraya gelmesine asla izin vermeyiz. bunu siz de biliyorsunuz. burada açık bir paylaşım sistemi var. puan sistemi ise üyelerin derecelendirilmesi konusunda atılmış bir adım.

sdn puan sisteminin içerik paylaşımına bir etkisi olamaz.

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
Bence şimdi SDN puanları 50-250 arasında ama ileride bu rakam binlerde olacak.O yüzden bence başta bir sınırlandırma olmasın.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
işin buraya gelmesine asla izin vermeyiz. bunu siz de biliyorsunuz. burada açık bir paylaşım sistemi var. puan sistemi ise üyelerin derecelendirilmesi konusunda atılmış bir adım.

sdn puan sisteminin içerik paylaşımına bir etkisi olamaz.

o halde puan ne işe yarıcak ? ne gerek var foruma faydası ne kişiye faydası ne olmasada oluyodu en azından insanlar buranın bi farkı var diyodu adım adım sıradanlaşmaa doğru gitmiyomuyuz sizce

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

hediye dedi birileri.

Oturup da hala SDN üyelerinin istemediği bir sistemi kurmaya çalışmanız, nasıl bir mantığa hizmet etmektedir Sayın Troy?

Sorarım size, anketi açılan ve HAYIR denilen bir konuyu, hiç kimseye sormadan, üstüne üstlük bu kadar kişi Linux bölümü diye haykırırken bir anda yapmanız, nasıl bir yönetim anlayışının kapsamındadır?

Forumda 3 sayfa (Benim sayfa başına mesaj gösterimim 40 mesaj olduğu için 3 sayfa. :)) haline gelmiş bir konuya, sadece AliA ve emubaltaci'nin anlamsız mesajları ile müdahale ederek (Konudan haberiniz var mı, onu bile bilmiyorum aslında.) ne yapmaya çalışmıştınız?

O kadar mesaj yazıldı, bir kere bile cevap vermeye tenezzül etmediniz.

Exploit Coder size telefonla ulaştı, bazı zamanlar cevap bile vermediniz.

Sonra bir anda forumda çevrim içi oluyorsunuz, gelip bu konuda üyelerinize "Ne adamsınız?" diyorsunuz, gülüyorsunuz, çok güzel! Sonra da hala üyeler isyan ederken (Sinirden gülüyoruz.) SDN Bonus Sistemi'ni tartışıyorsunuz!

Anlamıyor musunuz ya? SDN BU SİSTEMİ İSTEMİYOR! Madem biz kullanıyoruz bu forumu, niye bize ters düşüyorsunuz?

Açıklama yapmaya bile tenezzül etmediğiniz konular aldı başını gidiyor, siz bize REP verin Sayın Troy. :)

Devam edin böyle. Onca forum gördüm, hiçbirinde bu kadar saçmalık bir arada yoktu. Eleştirileri kabullendiğiniz için cevap vermediğinizi düşünüyorum. Madem yönetemiyorsunuz, yöneten birilerini bulun.

Forumu kimse bırakamaz mı sanıyorsunuz? Şaka maka başka bir site açmayı düşünüyoruz biz ya! Farkında değilsiniz ama kan kaybediyorsunuz! Kimse de arkanızdan iyi konuşmuyor.

Adı Bilinmeyen Hatunlar konusunun adminisiniz siz. :) Kesinlikle bu forumun değil.

Ağır kaçmış olabilir sözlerim, hatta bu mesajımdan dolayı ceza bile alabilirim çünkü bu forumda hiçbir şekilde düzen yok!

Birkaç saygı değer moderatörü ayırarak, tüm yönetimi kınıyorum!