Foruma Neden Kayıt Oldun?

Neden?

• Telefon Almak İçin

Kullanılan: 2 6.7%
  • Arkadaşımın Tavsiyesi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Donanımsal Bir Problemden dolayı

Kullanılan: 4 13.3%
  • Hatırlamıyorum

Kullanılan: 6 20.0%
  • Diğer

Kullanılan: 18 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    30

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Merhaba SDN Forum üyeleri, Herkes bu konu altında neden foruma katıldığını yazsın bakalım. Ankette yoksa yazın da öğrenelim yahu :):oops::rolleyes::rolleyes:

Ben telefon almak için konu açmıştım hala alamadım o telefonu :D

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Hatırlamıyorum ama açtığım konulara bakınca hatırlarım :D

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Bedava bardak dağıtıyorlardı bende üye oldum:)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Denk geldim[emoji1] [emoji1] . Youtube'tan zaten takip ediyordum. Sonra buradaki muhabbete falan baktım. Sadece teknoloji yok. Hurrrra diye girdim[emoji1] [emoji1]

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Faturamı ödemediğim için telefonum uyarı veriyordu birini aradığımda. Aklıma gelen tüm forumlara yazmıştım. Cevap gelmemişti hiçbirinden ama hallettim :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Haber7 sitesindeki teknoloji haberlerin kaynağı hep burasıydı. Bende kaynağına gidip, kaymağını yiyeyim dedim :P

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Soru sormak için üye olmuştum 2008'de nasıl soru sorduysam araya hakaret girdi :D Hesabım banlandı mı noldu bilmiyorum sonra 2012'de telefon alacaktım tekrar üye oldum şimdi buradayız.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
3 ay önce yeni aldığım Iphone 6S Plus için bilmediklerimi öğrenmek için üye oldum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
kardeşim the-grudge ne haltsa o zararlı takılıyordu ona özenip takıldım ...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
9 yıl önce samsung monte diye bir telefon vardı. o telefonun menüsünün değiştirilmesi ile ilgili makale bu forumda biri tarafından yazılmıştı.
o makale için geldim üye oldum.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İlerde iyi bir Mod olmak için kayıt oldum ama yıllarca SDN'yi severek takip ettim,çok güzel bir siteydi ama forumu link ile buldum.:D

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
iPhone 6s Plus' da hangi sürümü kullanıyorsunuz ve pil kullanımınız kaç saate kadar gidebiliyor ?
10.2.1 kararlı sürümdeyim. Pil konusunda bu sürüm biraz sıkıntılı. Gün içinde yoğun whatsapp kullanıyorum. 4.5 ve konum full açık. ekran parlaklığı otomatik konumda. Yoğun görüşmede yapıyorum. Tam günü çıkartıyorum her gece şarja takıyorum. Pil kullanımımı saat olarak size bu şekilde diyebilirim. Netice olarak memnunum. Ama bu sürümde bir öncekine göre şarj hissedilir anlamda sorunlu. Zaten forumda dile getiriliyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
İlerde iyi bir Mod olmak için kayıt oldum ama yıllarca SDN'yi severek takip ettim,çok güzel bir siteydi ama forumu link ile buldum.:D
Umarım mod olursunuz, oy istenirse size vereceğim oyumu ben.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
10.2.1 kararlı sürümdeyim. Pil konusunda bu sürüm biraz sıkıntılı. Gün içinde yoğun whatsapp kullanıyorum. 4.5 ve konum full açık. ekran parlaklığı otomatik konumda. Yoğun görüşmede yapıyorum. Tam günü çıkartıyorum her gece şarja takıyorum. Pil kullanımımı saat olarak size bu şekilde diyebilirim. Netice olarak memnunum. Ama bu sürümde bir öncekine göre şarj hissedilir anlamda sorunlu. Zaten forumda dile getiriliyor.

Teşekkür ederim ama sanırım oy sistemi yok,ayrıca tekrar teşekkür ederim hakedenin olsun bence Mod'luk.:)

mustafauge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

4.5 ve konum full açık derken 4.5' i anlamadım ama açıklaya bilir misiniz ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756

4.5 ve konum full açık derken 4.5' i anlamadım ama açıklaya bilir misiniz ?
4.5 G şebeke internetim 24 saat konum servisleri ile birlikte açık. Hep 4.5 G kullanıyorum (LTE) 3G' yi hiç kullanmadım yani.

Nelalexius

Öğrenci
Reaksiyon puanı
33
Herkesin bir forumda üyeliği var benim neden olmasın dedim ve kayıt oldum.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Neredeyse herkes diğeri işaretlemiş ben dahil.

2 yıldır takip ediyordum 2009'da da üye oldum bu kadar.
Bedava bardak dağıtıyorlardı bende üye oldum:)
Onu bana da gönderdiler beğenmedim iş yerinde ki bi kıza verdim. zaten iş yeri adresini belirtmiştimm. Pazar önlerinde satılan 2 tllik kupalar gibiydi. İnsan özen gösterirdi şekline kalitesine. Tek artısı logosu vardı.

Tamam iyilik yaptılar orasını kurcalamıyorum fakat yapılıyorsa düzgün bir şeyler göndersinler. Dünyanın parasını kazanıyorlar reklamlardan 2 tllik kupa gönderiyor 1000 mesaj atmış üyelere. Aslında böyle şeylere hevesim yoktu ama logosuyla gönderecekleri için istedim ben de fiyasko.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
2015-08-06 14.37.29.jpg

bu çirkin? dandik çin işi değil Güral Porselen o...

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Ne zaman bir sorunum olsa (her türlü konuda) Google ile arattığımda ilk çıkan sitelerden biriydi. 2 yıla yakın kayıt olmadan yararlandim forumdan. Sonra dedim ki neden ben de kayıt olmuyorum :) iyi ki de olmuşum buranın ortamı ve hoşgörülü üyeleri daha bir mükemmel yapıyor bu forumu.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Forum ortamını gördüm ve beğendim ve kayıt oldum , 2013 den beri buradayım. :)

teknogunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Google arama motorunda bir şey aradığım hep shiftdelete ile karşılaşıyordum. Dedim üye olayım en azından bilgilerimi paylaşırım. Bilmediklerimi öğrenirim dedim. Kısa sürede de alıştım. Güzel forum.