Haber Foruma Elveda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Merhaba dostlarım. Maalesef forumu bırakıyorum. Nedenini de söyleyeyim;

Sürekli troll açanlar var, Forum artık öldü. Kimse gelmiyor, herkes forumdan ayrılıyor,hem de unutuldum ve Kimse benim mesajıma yanıt vermiyor. Söyle rahatla'da 1000 mesaj yazdığımda ne reaksiyon ne de yanıt geldi. Bir de benimle dalga geçenler oldu korsan kullanmıyorum diye. Artık bu foruma gelmeyeceğim. Kardeşim ders çalışmaya başlayacağı için bilgisayarımı kullanacak. O yüzden foruma gelemeyeceğim. @wittroc bana özelden devre dışı bırakma linki verirsen sevinirim. Yöneticiler bana ban atmayın hesabımı devre dışı bırakacam.

Evet. Maalesef forumdan ayrılıyorum.

Kendinize iyi bakın , Hakkınızı helal edin.

Görüşmek üzere.....

Hoşçakalın.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,095
Kendine iyi bak ALLAHA emanet ol

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Merhaba dostlarım. Maalesef forumu bırakıyorum. Nedenini de söyleyeyim;

Sürekli troll açanlar var, Forum artık öldü. Kimse gelmiyor, herkes forumdan ayrılıyor,hem de unutuldum ve Kimse benim mesajıma yanıt vermiyor. Söyle rahatla'da 1000 mesaj yazdığımda ne reaksiyon ne de yanıt geldi. Bir de benimle dalga geçenler oldu korsan kullanmıyorum diye. Artık bu foruma gelmeyeceğim. Kardeşim ders çalışmaya başlayacağı için bilgisayarımı kullanacak. O yüzden foruma gelemeyeceğim. @wittroc bana özelden devre dışı bırakma linki verirsen sevinirim. Yöneticiler bana ban atmayın hesabımı devre dışı bırakacam.

Evet. Maalesef forumdan ayrılıyorum.

Kendinize iyi bakın , Hakkınızı helal edin.

Görüşmek üzere.....

Hoşçakalın.
Hoşçakal kendine iyi bak umarım yakın zamanda dönersin.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Her giden aynı şeyi diyor. Her giden böyle konu açıyor. Gidiyorsanız gidin, konu açmaya ne gerek var ki?
Trol diyorsunuz ama ben artık hiç görmüyorum neredeyse. Bittiler ve trol olanlar gittiler çoktan ama siz farkında değilsiniz. Elinizi ve yüzünüzü yıkayıp uyanın bence.
Bir de son olarak orada ya da burada trol insanlar var demek doğru değil bence. Çünkü her yerde öyle insanlar var. Her yerde görebilirsiniz. Sanki tek burada varlarmış gibi burada "sürekli trol var" diyorsunuz resmen. O zaman interneti bile kullanma, çünkü dediğim gibi her yerde sinir eden veya trol insan çıkacaktır karşına.
Biri gider biri gelir. Farklı farklı insanlar var.
Mesaj yazmak veya reaksiyon falan vermek zorunda değiller ya. Vermiyorlar diye hayatının sonu gelmiyor ya. Gitme sebebine bakın. ?

Son düzenleme:

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Güzel bahaneymiş.
Forumdan çıkmak isteyen için bahane bol zaten. Direkt her yer trol deyip çekilebiliyor herkes. Genelde sadece kendileri trol oluyor ama neyse.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Screenshot_9.png

Şimdi gelde aç .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...