Forum'a darbe bildirgesi

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
L3jgpV.png

Bu metnin, tüm Shiftdelete.net başlıklarında yayınlanması eski forum üyelerinin bir isteği ve emridir. Shiftdelete.net'in değerli üyeleri, sistematik bir şekilde sürdürülen kural ve seviye ihlalleri forumun temel nitelikleri ve hayati konuların varlığı açısından önemli, bir tehdit haline gelmiş forum saçma konular ile dizayn edilmeye başlanmış ve dolayısıyla görevlerini yapamaz hale getirilmiştir.
Gaflet, dalalet hatta hıyanet içerisinde olan admin ve moderatörler tarafından temel konu ve hür cevap yazma hakkı zedelenmiş forumun özgünlüğü fiilen ortadan kaldırılmıştır. Forumumuz, sanal ortamda hak ettiği itibarını yitirmiş ve evrensel temel forum kurallarının gözardı edildiği, üyeliğin silinme yoluyla korkuya dayalı otokrasi ile yönetilen bir forum haline getirilmiştir. Adminin aldığı hatalı karar ile mücadeleden geri durduğu üyecik ve asistanların tırmanarak bir çok masum üyenin ve üyeciklerle mücadele eden reyizlerimizin hesaplarının silinmesine veya ceza yemesine mal olmuştur. Forum içindeki özentilik ve hırsızlık ciddi boyutlara ulaşmış, forum sathında bununla mücadele edecek mod sistemi işlemez hale getirilmiştir.
Eski uçuşan üyeler ve dekan'lar ilkesinden hareketle forumun bölünmez bütünlüğünü, forumun bekasını devam ettirmek, Shiftdelete .net ziyaretleri önündeki fiili engelleri ortadan kaldırmak, güvenlik tehdidi haline gelmiş olan hırsızlığı engellemek, üyecikler ve üyeceiklerin her türlüsü ile etkin mücadele yolunu açmak temel evrensel yazar haklarını mezhep ve etnisite ayrımı gözetmeksizin tüm yazarlarımız için geçerli kılmak, forumumuzun ve üyelerimizin kaybedilen forumlar'arası itibarını yeniden kazanmak, forumlar'arası ortamda barış, istikrar ve huzurun temini için daha güçlü bir ilişki tesis etmek maksadıyla yönetime el koymuştur.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Shiftdelete olarak darbecilere yaptığımız (temsili) :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hahaha, benzer konu moderatörler arasında da geçmişti, mesajımı aynen kopyalıyorum
Herkes konulara sahip çıksın. Bütün milleti foruma sahip çıkmaya öncelikle söyle rahatlaya, ve başta gelen diğer konulara davet ediyorum. Lütfen forumu boşbırakmayın. Bu forum hepimizin :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kimmiş o eski forum üyeleri göster bakıyım hele :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Darbecilerden birisi benim.. Sizler yokken biz buradaydık.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Adamın aldığı kullanıcı adına bak :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Aldığı zamanı biliyorum, ozamandan belliydi bu girişimi ama yemezler..:D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Kalkışmanın sonunda olanları bile bile böyle bir konu açmak, kutlamak lazım. Şimdi seninde düşünmen lazım "acaba ben ne olacağım".. :D

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Sonunu en üstte verdim:D Açın azınızı ha ..tüne güvenen varsa ayrı..nihaha..

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Göbek ve ben uyumlu olmuş.. :D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Çoklu alıntı bölümümüzü kullanmanızı tavsiye ederim. Çokta güzel yani.. :D

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bitti zaten kim nerelerde, bizim gibi çalışmadığı kesin..

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Durum çok ciddi. yapmadığımız bir paylaşım yüzünden ceza almamak için, Hakkı alkan genel komutanlığı bilişim suçları forum bildirgesi çerçevesinde, Shiftdelete.net'in güvenlik açığından ötürü hesabım üzerinde bulunan tüm verilerimin (ip, fotoğraflarım, konularım vs.) çarpıtma yolu ve yasa dışı bir şekilde sahte kişilerce kullanılmasından ve doğabilecek tüm zararlardan ilgili SDN forum kuralları maddeleri gereğince Shiftdelete.net sorumludur. Bu hesabımdan başka bir hesabım olmadığını bildirir ve gereğinin buna göre yapılmasını tarafınıza arz ederim. 22/7/2016
Not: Paylaşmayın. kopyalayıp konu cevabı veya direk konu olarak yapıştırın.

DURUM ÇOOOK CİDDİİİİ

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Bu hareket SDN üyelerine karşı yapılmış bir kalkışmadır.
Eski üyeler ve eski reyizlerin desteklediği bir hareket kesinlikle değildir.
Onların içerisinde sadece küçük bir grubun oluşturduğu cunta girişimidir.