Foruma blok sistemi gelmeli.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Foruma blok sistemi gelmeli, blokladığımız kişi ile tüm iletişim kesilmeli ne o benim yazdığımı nede ben onun yazdığını görmeliyim ne mesaj atmalı nede ben atabilmeliyim. Şuanki bloklama sisteminin geliştirilmesi gerekiyor. @Creative

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ek olarak, açtığımız konulara da mesaj yazamamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte diyorum mümkün değil @Creative'de aynı cevabı verecektir. Sadece bu forum değil, ister A forumuna git yada B bir kişiyi tamamen engelleyemezsiniz. Her yerde aynı bu
Farklı bir forumda görmüştüm, mantığı benim anlattığım gibiydi.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Ek olarak, açtığımız konulara da mesaj yazamamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir forumda görmüştüm, mantığı benim anlattığım gibiydi.
Hangi forum bak merak ettim. Bir sürü forumda üyeliğim mevcut o dediğiniz şeye denk gelmedim.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Gelmesin. Yoksa insanlar kendi bildiklerini okur ve asla kendilerini geliştiremez.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Hadi diyelim o zaman getirdik, peki engellemiş olduğunuz kişi kurallara aykırı bir durumda mesaj attı bunu siz göremeyeceksiniz ve doğal olarak raporlama sistemini kullanamamış olacaksınız. Yani açıkçası bize yardımcı olamayacaksınız..

Şahsen benim de o tarz bir kaç kişi var, ancak sizin gibi düşünemiyorum. Birde bu yönden bakmak gerekiyor.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Hadi diyelim o zaman getirdik, peki engellemiş olduğunuz kişi kurallara aykırı bir durumda mesaj attı bunu siz göremeyeceksiniz ve doğal olarak raporlama sistemini kullanamamış olacaksınız. Yani açıkçası bize yardımcı olamayacaksınız..

Şahsen benim de o tarz bir kaç kişi var, ancak sizin gibi düşünemiyorum. Birde bu yönden bakmak gerekiyor.
Abi zaten öyle bir sistem gelse, forum adabının mantığına aykırı olmaz mı?