Hocam buraya gelip hesap açıp çözümünü bulup hesabını mı silmek istiyorsunShiftdelete forum hesabımı nasıl silebilirim veya konularını
silme dostum, buranın havası güzelShiftdelete forum hesabımı nasıl silebilirim veya konularını
Acaba burda mı yazıyoruz amasilme dostum, buranın havası güzel
Belki özel bir sebebi vardır sınavlar yaklaşıyor sınavlara hazırlanmak için de ayrılmak istiyor olabilirHocam buraya gelip hesap açıp çözümünü bulup hesabını mı silmek istiyorsun
Sınavlara bizdirdik bir konuyu silmek istiyorum okadarBelki özel bir sebebi vardır sınavlar yaklaşıyor sınavlara hazırlanmak için de ayrılmak istiyor olabilir
Bu hesap fake mail adresine açıldığı için silmek istiyorum konulariSilme sebebiniz nedir? Hesabınız silinmez, devredışı bırakılır.
Konuları silebiliyormuyum pekiBuradan kaçış yook
Sınavlara çalışmak istiyorsa ve foruma geri dönmeyecekse hesabı devre dışı bırakabilir. Ayrıca süreli ban da atılabiliyor.Belki özel bir sebebi vardır sınavlar yaklaşıyor sınavlara hazırlanmak için de ayrılmak istiyor olabilir
Konuları silebiliyormuyum pekiHesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Hesap silme gibi bi' işlem yapmıyoruz. Ayrıca hesabınızı neden siliyorsunuz ki?
Konuları silemiyorsunuz, maalesef.Konuları silebiliyormuyum peki
Teşekkür ederim cSınavlara çalışmak istiyorsa ve foruma geri dönmeyecekse hesabı devre dışı bırakabilir. Ayrıca süreli ban da atabiliyoruz.![]()
TamamKonuları silemiyoruz, maalesef.![]()
Kardeşim ne konu silmeymiş hiçbir şey silemiyorsun noktaKonuları silebiliyormuyum peki
Tamam sakinnnKardeşim ne konu silmeymiş hiçbir şey silemiyorsun nokta
Acaba burda mı yazıyoruz ama
Hocam bende şimdi okuyunca bende anlamadımanlamadım dediğini
kafa gitmiş heral o araHocam bende şimdi okuyunca bende anlamadım![]()
ne alakası var anlamadımPeki ya sahte ürün satışlarına ne diyeceksin
e burayla ne alaksı varTechnopat diye bir teknoloji kanalı var onların bu gibi çok benzer 2 site var technopat sitesinda sahte ekran kartı satan olmuş ve kullanıcı almış
Forum kurallarını okumadığınız ne kadar belliTechnopat diye bir teknoloji kanalı var onların bu gibi çok benzer 2 site var technopat sitesinda sahte ekran kartı satan olmuş ve kullanıcı almış
Mesaj otomatik birleştirildi:
videosu da çıkmış
Hocam ağır ban yiyebilirsinizistersen linki atayim link
Burayla ne alakası var?istersen linki atayim link
Yoo yapmıyoruz.diyorum işte aynı şeyler yapıyosunuz ondan dolayı diikatli olun güvenliğinizi alın
Kuralları okusana bi.Sahte ürünlere evetmi diyicen
Başka bir forumun linkini veya adını söylemek yasaktırYoo yapmıyoruz.
Kuralları okusana bi.
Yoo orayla alakamız yok hatta birçoğumuz oradan nefret ediyor ayrıcaaynı siteyle çalışıyorsunuz dedim ya çok benzersiniz
Kardeş biz ne diyoruz sen ne diyorsun forumda türk teknoloji web sitelerine ait link paylaşımı yasak sen hala sahte üründesin sen bu forumda başka bir yerin linkini atamazsın ve gelmiş bize diyorsun başınıza gelecekleri görecem diye sen önce bir kuralları oku kurallarıhiç bir şey demiyorum başınıza gelecek bekliyib bende görücem
o öyle deyil hackerler sahte ürün satışı yapıyor
Söylemlerinize dikkat ediniz.hiç bir şey demiyorum başınıza gelecek bekliyib bende görücem
konu adamın hesabını silmek istemesi senin götürdüğüne bakhiç bir şey demiyorum başınıza gelecek bekliyib bende görücem
o öyle deyil hackerler sahte ürün satışı yapıyor