Forum Yönetimi Uyuyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
herkese iyi akşamlar. malumunuz, [MENTION=19025]AliA[/MENTION] bir süre önce moderatörlüğü bıraktı. onun ayrılmasından sonra başta spor bölümü olmak üzere sitede ciddi bir yönetim boşluğu doğdu ve bu boşluk halen doldurulabilmiş değil.

sürekli birbirinin benzeri konular açılıyor. konulara özensiz mesajlar yazılıyor ve yöneticiler ya hiç müdehale etmiyorlar ya da çok geç ediyorlar. en son bugün olanlar bu konuyu açma sebebim oldu.

bugün saat 14.09'da [MENTION=376]pesimist[/MENTION] "F. Bahçe ve Sivas Küme Düştü" diye bir konu açtı. galatasaraylı olmama rağmen bu başlık beni rahatsız etti. aynı haber başka bir konu başlığında mevcuttu üstelik. uyarılara [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] "pesi gelince gerekeni yapar" şeklinde bir mesaj yazdı. ancak bu saate kadar kimse birşey yapmadı.

forumda admin yöneticinin açtığı konuya moderatör müdehale edemez diye bir kural mı var? neden herkes pesi'nin gelmesini bekliyor?

kusura bakmayın ama bu kadar yönetici bir [MENTION=19025]AliA[/MENTION] kadar etkili olamıyorsunuz. onun gitmesi konusunda yapabileceğiniz birşey yoktu belki ama boşluğunu doldurmak konusunda yapabileceğiniz şeyler var. 100 bin üyeli forum, bir yöneticinin yerini dolduramıyorsa ne denilebilir?

iyi akşamlar tekrar.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
alia nın gitmesine üzüldüm.daha doğrusu forumdan gitmesine üzüleceğim tek kişiydi belkide.dikkatimi çekiyordu bariz,adam işini yapıyordu

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Birkaç gün önce android uygulamalar bölümüne bir konu açtım..Aradan 1 saat geçmeden tak uyarı aldığım mesajı geldi..Neymiş açtığım konu daha önce varmış..Önceki konunun linkine tıkladım girdim baktım ki benim açtığım konuyla o konu farklı..Açtığım konuda, önceden açılmış konuda olan sadece bi tane aynı program eklemişim diye konu kilit artı uyarı aldım..Sadece bir program aynı diye uyarı mı verilir ?? Diğer programları ne diye ekledim o konuya o zaman ???

Yani diyeceğim modların çoğu işini yapamıyor..Çok büyük haksızlıklar yapılıyor..Biz yapınca anında uyarı modlar aynı konuyu açınca görmemiştir deniliyor..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar lütfen biraz anlayış. Ben ailevi nedenlerden dolayı pazartesiye kadar cepten girmek zorundayım. Ve moderatörler sadece kendi görev bölgelerinde işlem yapabiliyorlar, konu editleyebiliyorlar. Pesimist'e bırakılmasının nedeni ise ona duyduğumuz saygıdandır. Müdürünüzün uygulamaya koyduğu bir işlemi siz müsade almadan durduramazsınız, durdurmamalısınız. Yeri geldiğinde kendi konularımızı, moderatör arkadaşlarımızın konularını kilitledik.

AliA konusunda ise, kendisi futbol'a spora ilgi duyan biriydi. Bu nedenle takip ettiği haberleri foruma taşıyordu. Diğer arkadaşlarımızın emeklerini gözardı etmeniz foruma olan bağlılığımızı azaltmakta. Tabiki eleştirebilirsiniz, ama eleştiriyi yaparken karşınızdaki kişinin hissettiklerini, hissedeceklerini de dikkate alırsanız bizleri kırmamış olursunuz.

Teşekkürler :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar lütfen biraz anlayış. Ben ailevi nedenlerden dolayı pazartesiye kadar cepten girmek zorundayım. Ve moderatörler sadece kendi görev bölgelerinde işlem yapabiliyorlar, konu editleyebiliyorlar. Pesimist'e bırakılmasının nedeni ise ona duyduğumuz saygıdandır. Müdürünüzün uygulamaya koyduğu bir işlemi siz müsade almadan durduramazsınız, durdurmamalısınız. Yeri geldiğinde kendi konularımızı, moderatör arkadaşlarımızın konularını kilitledik.

AliA konusunda ise, kendisi futbol'a spora ilgi duyan biriydi. Bu nedenle takip ettiği haberleri foruma taşıyordu. Diğer arkadaşlarımızın emeklerini gözardı etmeniz foruma olan bağlılığımızı azaltmakta. Tabiki eleştirebilirsiniz, ama eleştiriyi yaparken karşınızdaki kişinin hissettiklerini, hissedeceklerini de dikkate alırsanız bizleri kırmamış olursunuz.

Teşekkürler :)

yıllardır sdn yi takip ederim.aşağı yukarı son 1 yıl içerisinde bariz derecede anlaşılacak şekilde bir başıboşluk var.bu benim kişisel görüşüm,paylaşmak istedim kimseyi bağlamaz.

sawdent

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu tür büyük forumlarda böyle inişler çıkışlar olur.birileri gider birileri gelir.sonuçta site bir kişinin tekelinde değil.yakın zamanda çözüm bulunur inşallah.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar şunu da belirtmek gerekiyor. Forumda o anda süper moderatör ve o bölümün moderatörü yoksa mesaja müdahale edilemiyor. Eğer mesajı raporladıysanız mümkün olan en kısa zamanda sorun çözüme ulaşacaktır.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Aman Allah'ım sanki forum elden gitti. Düşüşe geçtik, felaket haldeyiz. Bırakın bu işleri artık. İşinize gelmeyen şeyler olunca hemen saldırı moduna geçiyorsunuz. Geçiniz...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bırakması cok iyi olmuş.geleni gideni banlayan biriydi.şimdiki moderatörler süperler.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Konu provakatörlük yapmak için açılmıştır. Başlıktan da belli zaten. İlgili üyenin buna benzer, farklı yerlerde mesajları vardır..

Spor bölümünde gerekli değişiklik de yapılmıştır. Konunun akıbeti huzur kaçırmaya yönelik gidiyor.

Kilit!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...