- Reaksiyon puanı
- 9,802
Her ay sonu, bir önceki ay yönetim olarak neler yaptığımızı geriye dönük inceleriz. Eksikler, fazlalıklar, öneriler, geliştirmeler vs.
Tabi o sırada kim ne kadar çalışmış inceler, kendi hatalarımızı görürüz.
Gönüllü olarak yaptığımız bu işte bu defa 1 yıl içinde neler yaptığımızı siz üyeler ile paylaşmak istedik.
Türlü türlü kötü anılarla bitirdiğimiz 2020 yılında;
Toplamda 2822 konuyu yönetim ekibi açmış iken 37869 adet yorumda bulunmuş.
11430 yoruma bireysel olarak beğenmiş iken üyelerimiz toplamda 22478 mesajımızı beğenmiş(18213 mesajımızı beğenmediğiniz gözümüzden kaçmadı )
11430 üye ile özel mesajdan görüşmemiz olmuş ki bu yine üyelerimizin aslında görmediği ve mesajıma neden geç cevap veriyorsunuz sorusunun cevabı oluyor.
Ve son olarak bitmek bilmeyen şikayetleriniz... Toplamda 68867 şikayet raporuna olumlu veya olumsuz yanıt vermişiz.
2021 yılı sonunda yaşıyor olursak eğer görüşmek üzere!
Güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum!
Tabi o sırada kim ne kadar çalışmış inceler, kendi hatalarımızı görürüz.
Gönüllü olarak yaptığımız bu işte bu defa 1 yıl içinde neler yaptığımızı siz üyeler ile paylaşmak istedik.
Türlü türlü kötü anılarla bitirdiğimiz 2020 yılında;
Toplamda 2822 konuyu yönetim ekibi açmış iken 37869 adet yorumda bulunmuş.
11430 yoruma bireysel olarak beğenmiş iken üyelerimiz toplamda 22478 mesajımızı beğenmiş(18213 mesajımızı beğenmediğiniz gözümüzden kaçmadı )
11430 üye ile özel mesajdan görüşmemiz olmuş ki bu yine üyelerimizin aslında görmediği ve mesajıma neden geç cevap veriyorsunuz sorusunun cevabı oluyor.
Ve son olarak bitmek bilmeyen şikayetleriniz... Toplamda 68867 şikayet raporuna olumlu veya olumsuz yanıt vermişiz.
2021 yılı sonunda yaşıyor olursak eğer görüşmek üzere!
Güzel bir yıl geçirmenizi diliyorum!