Forum - Yeni Mesajlar

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Sağ tarafdaki yeni mesajlar kısmı da sayfalı olsa çok güzel olur. anasayfadaki son konular kısmı gibi :yes:

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bildirimler kutusu var ya ne gerek var ki buna şimdi ?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bildirimler kutusuyla atılan mesajlara nasıl bakıyorsun ^^

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Şöyle bir şey var, bundan mı bahsediyorsunuz?

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
He tamam neler yeni kısmı da olur orayı unutuyorum hep :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
He tamam neler yeni kısmı da olur orayı unutuyorum hep :D

:ohmy::ohmy::scared::scared::blink::blink:

Şu an şoktayım. Ben forumu "Neler Yeni?" ile takip ediyorum. Hatta forumu açarken direk neler yeni sayfası ile açıyorum ve sürekli o sayfayı yeniliyorum. Bu şekildeyken mesajlar arasında geçiş yapıp duruyorum. Ben herkes bu şekilde forumu takip ediyor sanıyordum, başka türlü nasıl olacak bilemiyorum. Siz nasıl yapıyordunuz? :confused1:

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37

Şu an şoktayım. Ben forumu "Neler Yeni?" ile takip ediyorum. Hatta forumu açarken direk neler yeni sayfası ile açıyorum ve sürekli o sayfayı yeniliyorum. Bu şekildeyken mesajlar arasında geçiş yapıp duruyorum. Ben herkes bu şekilde forumu takip ediyor sanıyordum, başka türlü nasıl olacak bilemiyorum. Siz nasıl yapıyordunuz? :confused1:
aynen merak ettim doğrusu bende bu şekilde kullanıyorum yoksa hangi konunun üstte olduğunu nerden bilicez:D

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66

bende öyle yapıyorum. ama bazıları anasayfadan takip ediyor:) yada şu var sağ taraftan mesajlara tıklayıp konuya girmiş oluyorlar:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
en hızlısı sağ blok oluyor genelde

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Sağ bloktan takip ediyordum bende arkadaşlar :D Mesaj gösterme sayısı kısıtlı olduğu için anasayfadaki son başlıklar panosu gibi sayfalı olsun dedim. Kullanışlı olması açısından. Neler Yeni'yi pek kullanmadığımdan unutuyordum sürekli :D Ama artık kullanıcam heralde forumdaki sağ bloğu kaldırmışlar ^^