Forum yapmak istiyorum

sizçe yararlı olurmu

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

ali akses

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yerel bir çiçekçiyim. amacım tüketicilere çiçek bakımı çiçeklerin anlamları ve çiçekçiler hakkında yorum görüş ve eleştiri yapılabilecek hatta reklam alabileceğim bir ÇİÇEKÇİ forumu yapmak istiyorum.böylelikle kendi mesleğimi çiçe.. sepeti gibi sitelerin elinden kurtarmak amacındayım. sizce etkili olurmu. bu iş çokmu yorucu.. çok zaman ayırmam gerekirmi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok zaman ayırmanız lazım sürekli ilgilenmek lazım forum sistemi böyledir en az 3-5 lişi olmalı v.s

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar yerel bir çiçekçiyim. amacım tüketicilere çiçek bakımı çiçeklerin anlamları ve çiçekçiler hakkında yorum görüş ve eleştiri yapılabilecek hatta reklam alabileceğim bir ÇİÇEKÇİ forumu yapmak istiyorum.böylelikle kendi mesleğimi çiçe.. sepeti gibi sitelerin elinden kurtarmak amacındayım. sizce etkili olurmu. bu iş çokmu yorucu.. çok zaman ayırmam gerekirmi..
çok istiyorsanız açın bi blospot.Zamanla eklediğin konular güzel bir kütüphane olur.Reklamda alırsınız büyütürsünüz tabi bu işler hiç kolay değil.Güzel tüyolar verirsiniz,ziyaretçilerin gönderdiği çiçek resimlerini koyarsınız.Ama bunlar için gidip birisine paralar harcamanızı tavsiy etmem.İlk başta gelir için değil hobi olarak başlayın güzel işler çıkarsa tutar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Forum değilde ücretsiz siteler veya arkadaşın dediği gibi blospot açın.

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk başta instagram,facebook,twitter üzerinden deneyin bence tutulmaya başlarsa site işine girersiniz.Zaten insanlar ilk başta güvenmiyor çiçe.. sepet... gibi bir sitenin yanında ilk başta güven vermezsiniz zaman kaybı olur en başta insanları çevrenize toplamanız lazım.