- Reaksiyon puanı
- 10,567
Forumu üstüne yapmalılar ?Çok dikkatli kullanıcısın. Moderatör olabilirsin bence.
Moderatörlük yaptın mı hiç? ????? ??
Forumu üstüne yapmalılar ?Çok dikkatli kullanıcısın. Moderatör olabilirsin bence.
Bencede abi adam çok iyi moderatör olur. Bilgi fışkırıyor kesin.Forumu üstüne yapmalılar ?
Ne şehirden gelmişi. Resmen uzaydan gelmiş gibi.Bencede abi adam çok iyi moderatör olur. Bilgi fışkırıyor kesin.
Köyümüze Şehirden bilim insanı geldi sanki
Vay be sanıyordum adam bizden bir kaç yıl önde.Ne şehirden gelmişi. Resmen uzaydan gelmiş gibi.
Turist ömer temsili olarak ben d
Ekli dosyayı görüntüle 125039
Ekli dosyayı görüntüle 125041
Ekli dosyayı görüntüle 125042
Yapmadım ama suikastla kendimi terfi ettirebilirim ????Çok dikkatli kullanıcısın. Moderatör olabilirsin bence.
Vay be sanıyordum adam bizden bir kaç yıl önde.
Meğerse 150 defa üst üste yeniden dünyaya gelsem bu bilgiyle şehir kategorisine bile zor girerim adamın yanında.
Bildirim geldide ama başka konudan mesajımı buraya atmadın ki ?Şimdi fark ettim de, alıntı fazla işe yaramıyor bence. "Cevapla" butonu ile aşağıya yazarız olur biter. Bir sorum var. Yeni konu açtık diyelim, başka konudaki mesajı kopyalayıp yapıştırsak bildirim gider mi? Örnek:
@_Zaur_ bildirim gelirse söyle ??
Aynen ? BekleBildirim geldi de ama başka konudan mesajımı buraya atmadın ki ?
Oh be buldumBildirim geldide ama başka konudan mesajımı buraya atmadın ki ?
1-)Başka konuya alıntılamak için önce "Cevapla" butonuna tıklayınBildirim geldide ama başka konudan mesajımı buraya atmadın ki ?
[QUOTE="_Zaur_, post: 5583353, member:530618 "]Bildirim geldi de ama başka konudan mesajımı buraya atmadın ki ?[/QUOTE]
https://forum.shiftdelete.net/konular/turk-gambitine-siz-de-destek-olun.710747/#post-5583007