Forum sitesi

Emircan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlarrr;
wink.gif

Ben web sitesi işlerine yeni başladım ancak bayağı bir üzerine düştüğüm için kısa zaman da bayağı bir şey öğrendim. Şu anda insanların çizimlerine paylaşabileceği bir platform oluşturmaya çalışıyorum. Sitemin ana sayfası hazır ancak forum bölümünü nasıl oluşturacağımı hiç bilmiyorum biraz araştırdım ama videolar çok dağınık. Bu yüzden sizden yardım almaya karar verdim. Bana zaman ayırıp yardımcı olmak isteyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sadece bana yardım ettiği için ücret isteyen arkadaşlar öğrenci olduğum için param yok. Kusura bakmayın. Gönüllü olarak yardım edecek varsa bana pm atarak veya konudan ulaşabilirler.

S
itemin ana sayfası yaklaşık böyle bir kaç şey daha eklemeye niyetliyim. Ancak öncelik dediğim gibi forum.

cjmuE7Xl.jpg

Forum sayfasını nasıl yaparım? Neler yapmam gerekir?

Orijinal resim boyutu: http://i.imgur.com/cjmuE7X.jpg

mrtAkdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlamadan şunları kendine sormanı öneririm. Forum gerçekten gerekli mi, bu işi başka şekilde yapabilir misin? İçinden çıkamam forum olsun dersen, böyle bir konu açtığına göre güvenliği ve hızı iyi bir forum yazabilecek kapasitede değilsin. Bu yüzden hazır forumları kullanmanı öneririm. Birincil tavsiyem ne kadar vBulletin veya IP.Board olsa da öğrenci olduğunu belirttiğin için lisans almayacağını bildiğimden, SMF veya myBB gibi ücretsiz olanları denemeni öneririm. MyBB eklenti ve tasarım yönünden çoğu zaman SMF'yi geride bırakıyor.