Forum sitesi tutar mı?

fortax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forum sitesi sitesi açmak istiyorum tutar mı?
İyi bir seosu olsa birazda reklam versem tabi forum sitesi kurunca yanına haber blog sistem tavsiyeleri makale inceleme vb. linklerde koycam ne düşünüyorsunuz?

Reaksiyon puanı
10,315
Kolay gelsin yeğen, umarım muvaffak olursun.
bu iş tecrübe, özgüven, uzun uğraşlar, sabır, bilgi ve adanmışlık ister.
bu hususları mündemiç olan biri hemen değil, ama ileri zamanlarda eminim başarabilecektir.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tutmaz bence, çok örneklerine şahit oldum.
Zaten artık forum sistemi gerçekten bitti gibi... Eskilerde forumlar çok favoriydi ama mevcut sosyal paylaşım sistemleri kendilerini geliştirdikçe forum ihtiyacını bitirdi denilebilecek bir noktaya gelindi neredeyse..

Piyasada Sdn , Dh gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda saygın ve hit seviyesi yüksek forum siteleri kaldı. Onlar da eski güçlerinde değil ve tepede kalabilmek için sürekli ciddi yatırım yapmak zorundalar.

ihsancandemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hakkıyla yapıldığı ve ilgilenildiği zaman tutar neden tutmasın, insanlar sağlam platformları her zaman sever blog olsun forum olsun facebook sayfası olsun hiç farketmez.

S

SDN Anonim 1

SDN Okuru
Forum sitesi bencede tutmaz bu saatten sonra.Yenilikçi başka birşey yapılsa daha dikkat çekici olabilir.

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Çok önceden host ve domain firması pahalıydı. Ama şimdi her şey ucuz. Siteler önceden azdı, şimdi çok oldu. Ha başka projeler tutar mı tutar ama sermayen olursa ama bu saatten sonra forum tutmaz diyorum.