Forum Sitemi Inceleyip Yorumlarmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aducat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
708
evet çöktü repair yaptım çözüldü ama hep böyle olursa işin sonu iyi olmaz paralı host alamıyorum maalesef
Belki bir hafta sonra siteye 200 kişi birden abanıcak nasıl yapıcaz sürekli böyle olmaması gerek eğer aşırı pahalı birşey değilse paralı host al

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Öncelikle başarılar diliyorum ve SDN Foruma bizlere, amatörlere bu imkanları tanıdığı için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Şunu bilmeni istedim; tk uzantılı sayfaların ömrü uzun olmaz eğer ücretsiz aldıysan. Ucuza alan adı ve host servisleri var. Biraz daha tecrübelendikten sonra onları araştır bence. :)

Aducat

Asistan
Reaksiyon puanı
79
muzaffer i kısaltmaş galiba
Evet muzafferi kısalttım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki bir hafta sonra siteye 200 kişi birden abanıcak nasıl yapıcaz sürekli böyle olmaması gerek eğer aşırı pahalı birşey değilse paralı host al
Üyeler artmaya başlarsa alıcam şimdi alırsam boş boşuna almaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle başarılar diliyorum ve SDN Foruma bizlere, amatörlere bu imkanları tanıdığı için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Şunu bilmeni istedim; tk uzantılı sayfaların ömrü uzun olmaz eğer ücretsiz aldıysan. Ucuza alan adı ve host servisleri var. Biraz daha tecrübelendikten sonra onları araştır bence. :)
Evet .tk domainin ömrü var ben 1 yıllık bedava aldım 2022 şubat ta kapanıcak :/