Soru Forum Puanı Nasıl Yükseltilir

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Forum da daha yeni biriyim ama baya aktif biriyim forum puanım 43 onu nasıl yükseltebilirim ne yapmam gerekiyor ?

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
Takılma bu kadar puanlara sen normal kullan o kafasına göre yükselir düşer sanırım hiç dikkat etmedim benim kaç acaba
113 senin puanın yalnız tesadüfe bakarmısın ben bir önceki konuda senin puanına bakıp bu konuyu açma gereğinde bulundum :)

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Puanı sayıyı falan boş verin. Size hayatınızda hiç bir faydası olmayacak. Yararlı mesajlar yazın veya konu açın. Bir konuda birisine yardım edin sorununu çözün. Yani iyi ve doğru düzgün bir üye olun yeter. Gerisi önemsiz.
O puanlar çoğu kişide 113 hep. Bende de öyle. Çünkü en fazla o kadar çıkıyor. Kullanıcı ödülleri o kadar olduğu için.

Son düzenleme:

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
113 senin puanın yalnız tesadüfe bakarmısın ben bir önceki konuda senin puanına bakıp bu konuyu açma gereğinde bulundum :)
Haydaa... Kötü hissettim kendimi. Her neyse. Bence takılma. Sen uzun süre forumda takıl görüşlerini belirt o yükselir zaten. Oyunlar gibi kasabilirsin ama bu sefer forumdan zevk almazsın.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Yukarıda link atılmış, oradaki şartlara göre puan artıyor. En fazla 113 puana ulaşabiliyorsunuz ama puanlar hiçbir işe yaramıyor.

Küfür ederek puan yükseltme tarzında bir şey yok, uyarı puanınızı arttırabilirsiniz :)

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Default trophy kullanılıyor zaten, maksimum 113 olabilir. Acaba kaç yıldır böyle? ?