Forum Oyunları Bölümüne Günlük Mesaj Sınırı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Forum Oyunları bölümü , mesaj sayılarını arttırmak gayesinde olan üyelerimiz tarafından epey rağbet görür oldu... Forum içinde herkes doçent - profesör hatta rektörlük yolunda koşmakta... Lâkin rütbesine bakıp aldanarak üyelere soru sorma gafletinde bulunduğumuz vakit görüyoruz ki orada yazan rütbe hiçbir anlam ifade etmez olmuş... Bu durum eskiden böyle değildi...

Nacizane görüşüm ise;

Forum Oyunları bölümüne günlük mesaj sınırlandırılması getirilmesi yönündedir...

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
katılıyorum aslında Rap sistemi dahamı iyi olurdu

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
gayet mantıklı bir öneri bence de :D

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Gayet mantıklı. Yada forum oyunları kategorisinde atılan mesajlar, mesaj sayısına eklenmesin.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gayet mantıklı. Yada forum oyunları kategorisinde atılan mesajlar, mesaj sayısına eklenmesin.

vBulettin in alt tapısında bu özellik var aslında kullanmalı gerek. sonuçta gereksiz mesaj. Bu uygulamayı DonanımHaber sohbet kısmındaki mesajları saymıyor mesela. Bu uygulamaya biran önce geçilmesi lazım bence.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ne var bu forum oyunlarında yaw. Bi bakayım.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
mantıklı bir öneri günlük 1 kere yollabilsin üyeler eğer o olmazsa bu öneride güzel

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forum Oyunları bölümü , mesaj sayılarını arttırmak gayesinde olan üyelerimiz tarafından epey rağbet görür oldu... Forum içinde herkes doçent - profesör hatta rektörlük yolunda koşmakta... Lâkin rütbesine bakıp aldanarak üyelere soru sorma gafletinde bulunduğumuz vakit görüyoruz ki orada yazan rütbe hiçbir anlam ifade etmez olmuş... Bu durum eskiden böyle değildi...

Nacizane görüşüm ise;

Forum Oyunları bölümüne günlük mesaj sınırlandırılması getirilmesi yönündedir...

oyun konusundaki isteğin mantıklı olabilir.Ama rütbe işine gelince.Ben öyle düşünmüyorum yani brinin yanında bin küsür mesaj sayısı görünce ''aa bu arkadaş dolu bir arkadaş'' demiyorum..

Mesaj sayısı 1 olan üyenin bile o mesajından nasıl biri oldugunun ipuçlarını anlayabilirsin.Bu 1 sayısı zamanla bin olunca ve sende o mesajarın bir kısmına rast gelmişsen artık iyice tanıyosundur onu.

Rütbe umrumda değil..

Senin mesajını alıntılayarak bu yorumu yaptığım için sana atfen yazdığımı düşünme bunu ben sadece senin cümlenden yola çıkarak kendi düşüncelerimi belirttim.

KnUcLeS

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mesaj sayısına önem veren bir insan değilim fakat mesaj sayısına bakıp da rütbeli olduğunu düşünenler var. Sadece onlar için bir kısıtlama getirilebilir.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
boşverin ya
takılsın garibanlar :mrgreen:

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
insanlara ne isteyen istediği kadar post kassın isteyen doç olsun isteyen prof nolcekk kiii yaniii

onlar rektör mektör olunca noluyooo size ne zararı var kiiii

gerek yok bence millet msj kasıyosa rektörlük gibi basit şeylerin peşindeyse boşverin koşsunlar dursunlarr

rahatsz olunmaması gereken bi durum bence