Forum Önerisi : Kim nerede

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Selam arkadaşlar .. :)

ben bir X üyesini nerede olduğuna bakmak için kim nerdeye bakıyorum .. ama SDN kalabalık olduğu için sayfalar dolusu oluyo .. o üyeyide aramak için sayfa sayfa dolaşıyorum.. yani aramak zor arayıp bulasıya kadar o konudan çıkmış olup başka alemlere gidiyo .. :)

Önerim şudur ; üye profilinde şuanda : " ... konusunu inceliyor / mesaj atıyor / mesajlarına bakıyor vs. vs." olsa eminim daha iyi olur .. istediğim zor bişeyde değil zaten toplasan 5 dk sürmez ..

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzel fikir ama pek gerekli değil. Zaten üyelerin %80'i Anasayfadaki son 20 konuya bakıyor. Hangi konuya baktığınıda bulmak çok zor değil. :)

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sanırım radon'un dediğini daha önce bir yer de görmüştüm
Sanırım Adminler görüyor

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
DaY_WalkeR dedi ki:
Güzel fikir ama pek gerekli değil. Zaten üyelerin %80'i Anasayfadaki son 20 konuya bakıyor. Hangi konuya baktığınıda bulmak çok zor değil. :)

nası zor değil .. kim nerede ye girdiğimde 20-30 sayfa var .. tek bi üyeye bakmak için okadar sayfayımı gezecem.. hadi gezdim ben onun anlık nerde olduğuna bakasıya kadar üye o konudan gitmiş olur ..

%80 ni Anasayfadaki son 20 konuya bakıyorda bende gerikalan %20 si lazım .. :P :D sadece bi öneridi teşekkürler yorumun için .. :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bencede radon'un dediği olmalı .. bende bakıyorum ama kaç sayfa bakmak gerekiyor. Böyle birşey olsa gerçekten güzel olur ...

nyoo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6
DaY_WalkeR dedi ki:

kendi konusuna üstte tutmak için atılan saçma cevaplara bakcak olursak;

+1

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Forumda buna benzer bi özellik mevcut, Kim nerede bölümüne girdiğinizde sağ tarafta en alt kısımda "Göster" Menüsü var. Oradan "Sadece üyeler" seçeneğini seçerseniz Sadece üyeleri görüntülersiniz.

kimhh6.png

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
PcMaSTeR dedi ki:
Forumda buna benzer bi özellik mevcut, Kim nerede bölümüne girdiğinizde sağ tarafta en alt kısımda "Göster" Menüsü var. Oradan "Sadece üyeler" seçeneğini seçerseniz Sadece üyeleri görüntülersiniz.

kimhh6.png

hımm bunu öğrenmem güsell oldu B) Sağol PcMasTeR ;)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bu özelliği biliyorum .. sadece üyeler olsa bile yine SDN kalabalık .. :) aramak güç..
ama profilde gösterimi 2-5 dakkalık iş.. forum geliştiriciler iyi/kötü ne düşünüyo bu öneriler hakkında .. kendileri hep sesiz.. :D