QaFeİN avatarını değiştirmişsin, üzüldüm şimdi. Keşke sana 10 oy verebilsem![]()
Hocam beni sevdiğine gerçekten sevindim

Allah seni inandırsın dün aklımdan sen geçtin

Oyun içinde teşekkürler.
QaFeİN avatarını değiştirmişsin, üzüldüm şimdi. Keşke sana 10 oy verebilsem![]()
Bende katılacaktım ama adım Emre :mrgreen:hala bir osman seçemediniz mi![]()
Lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.
Arkadaşlar böyle bir seçimin "açık anket" şeklinde yapılması ne kadar etik ?
Ankete mod. ve yöneticilerinde oy verebilmesi ne kadar doğru?
Bende foruma havuz yapacağım. Üyeler havuza girip oynayabilecek. (Flash uygulama) :clap: (Şaka tabii)
Sen baştan kaybettin o zaman.![]()
Arkadaşlar resim koymuş ordan gördüm Teşekkürler. Bu arada adaylar kimin attığını göremiyor.
Şakada olsa bir hayli seviyesiz olmuş:closedeyes:
Bence forumda Siyaset Bölümü’ne ve Din Bölümüne de ihtiyaç var. O halde bu bölümleri konuşmak isteyen kişilerin sorunları neden sağlıklı bir şekilde bir kez daha tartışılmasın? ZorhaK gibi bu siteye yorumlarıyla açtığı başlıklarla katkıda bulunmuş olanların yeniden siteye dönmesini istemek neden en başta "kaybetmek" olsun?
Nedeni ne olursa olsun Pesimistyle! gibi bir arkadaşımızı neden bu sitede görmeyelim.(bu arada inş. Süresiz banlanmamıştır)
İsminin karşısında yazan sayıya tıkla![]()
Bana oy veren 2 arkadaşa selam eder gözlerinden öperim. Geleyim bir diğer icraatım 100 mesaj dan öncede Gündem bölümüne cevap yazabilme olacak![]()
Sitede yöneticilerine bir sorum olcak;acaba adaylar istedkleri üyelere özel mesaj gönderip oy istemeyebilirler mi?
İstemeyebilirler demiş ama![]()
Bence üyelerin değil de yönetimin oylamayı reklam yapması lazım.
Ayrıca adayların kendini tanıttığı ayrı bir başlık olsa ya da adayların konuşabileceği bir başlık olsa fena olmaz.
Hani soru cevap misali.![]()
Zaten forum yeteri kadar yeşillenmiş osmana ne gerek var ki durduk yere![]()
Biraz da pembe ekleyelim dedik.![]()