- Reaksiyon puanı
- 2,285
Aday olsam mı? 

Forum üyeleriyle yöneticileri arasındaki sıcak bağı koparacağını düşünüyorum. Ombudsman sistemini desteklemiyorum.
Ne yazıyor isim olarakŞu isme bir el atmak gerek hakkatenİnsan kaynakları rütbesini alabilir aslında.. Hmm
Forum üyeleriyle yöneticileri arasındaki sıcak bağı koparacağını düşünüyorum. Ombudsman sistemini desteklemiyorum.
al benden de o kadar.ne yani mod lar forumun elitleri,biz onlarla istek ve şikayetlerimizi tartışamayacağız diğer bir ifadeyle iletişim kurmayı beceremiyoruzda bu işi aradaki osmanlar yapacak.
benim gibi sıradan üyeler,birde forumu çekidüzen veren,aşırılıkları engelleyen,nizam ve intizamı sağlayan mod lar,bir forum için yeterli.osmanlara gerek olmamalı.
isterseniz sayıyı yükseltelim:mrgreen:89414 tane üyesi olan bir forumda forumu ilgilendiren bir ankete 500 kişinin oy vermesi yeterli oluyormuş demek.:thumbup1:
89414 tane üyesi olan bir forumda forumu ilgilendiren bir ankete 500 kişinin oy vermesi yeterli oluyormuş demek.:thumbup1:
Yaklaşık olarak günlük aktif üyesi 2000 kişi olan forumumuz için 500 kişi gayet yeterli bir sayı89414 tane üyesi olan bir forumda forumu ilgilendiren bir ankete 500 kişinin oy vermesi yeterli oluyormuş demek.:thumbup1:
Bu tür seçimlerde Aktif üye veya foruma girmeyen üye diye bir ayrım yapılamayacığını öğrenmiş oldunuğuzu varsayarak yazmıştım. Aktif üyenin toplam üyeye nazaran düşük olması herhangi bir geçerli sebep belirtmez. Geriye kalan üyelerin foruma 1 ay sonra tekrar girmeyeceğini kim garanti edebilir? 90000 üyenin bulunduğu forumda 500 oyun yeterli olacığını kanıtlayan hiçbir sebep bulunamaz çok açık ve net görülebiliyor.
Gelsin oyunu kullansın, oy kullananın eline vurulmayacakBu tür seçimlerde Aktif üye veya foruma girmeyen üye diye bir ayrım yapılamayacığını öğrenmiş oldunuğuzu varsayarak yazmıştım. Aktif üyenin toplam üyeye nazaran düşük olması herhangi bir geçerli sebep belirtmez. Geriye kalan üyelerin foruma 1 ay sonra tekrar girmeyeceğini kim garanti edebilir? 90000 üyenin bulunduğu forumda 500 oyun yeterli olacığını kanıtlayan hiçbir sebep bulunamaz çok açık ve net görülebiliyor.