Forum ombudsman'ı olmak ister misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Aday olsam mı? :)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Cidden bir aralar bu forum için elimden gelenin en iyisini yapmak isterdim ama kendini bilmez bir üyeden küfür yiyince ve bu duruma diğerleri destek ve şikayetlerime karşın sessiz kalınınca değmeyeceğini anladım...Bir yerde kopuyor ipler kalp kırılıyor tamiri mümkün olmaz bir aşamaya geliyor herşey ve soğukça yaşanıyor tüm yaklaşımlar...

İnsanla uğraşmak kolay değil en iyi bildiğim konu çünkü, 3 ay ileri derecede liderlik eğitimi aldım,idari kadro yönetim profiline uygun olarak 5300 kişilik çalışanı bulunan firmaya en iyi şekilde hizmet verebilmek için...

Ama sanal dünya,mimik ve davranışları ruh halleri karşıdan sezilemeyen klavye delikanlıları ile doluyken yaptıkların bir hiçten ibaret olur bazen...

Her neyse Allah kolaylıklar versin aday olacaklara,bazı hakları elde edince değişmezler umarım...

Umarım; tarafsız herkese eşit ,kişilik haklarına saldırılalara duyarsız kalmayacak, tüm görüşlere açık ve hoşgörülü bir yapıda olur seçilen kişiler.

Veya bu yapıyı en olumsuz anda bile muhafaza edebilecek kararlılıkta bir sabıra sahip kişiler olur...

Saygılarımla.

Başlıktaki soruya gelince olmak istemem o şeyden...:D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Forum temsilcisi demek çok mu zor? Ombudsman ne ya?

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
aday olmak isterdim ancak çalıştığım için zamanım yok.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Siyasi olarak görüşlerimiz uymasa da handikap bence makul adaylardan biri olur :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Forum üyeleriyle yöneticileri arasındaki sıcak bağı koparacağını düşünüyorum. Ombudsman sistemini desteklemiyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Şu isme bir el atmak gerek hakkaten :D İnsan kaynakları rütbesini alabilir aslında.. Hmm

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Forum üyeleriyle yöneticileri arasındaki sıcak bağı koparacağını düşünüyorum. Ombudsman sistemini desteklemiyorum.

al benden de o kadar.ne yani mod lar forumun elitleri,biz onlarla istek ve şikayetlerimizi tartışamayacağız diğer bir ifadeyle iletişim kurmayı beceremiyoruzda bu işi aradaki osmanlar yapacak.

benim gibi sıradan üyeler,birde forumu çekidüzen veren,aşırılıkları engelleyen,nizam ve intizamı sağlayan mod lar,bir forum için yeterli.osmanlara gerek olmamalı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
al benden de o kadar.ne yani mod lar forumun elitleri,biz onlarla istek ve şikayetlerimizi tartışamayacağız diğer bir ifadeyle iletişim kurmayı beceremiyoruzda bu işi aradaki osmanlar yapacak.

benim gibi sıradan üyeler,birde forumu çekidüzen veren,aşırılıkları engelleyen,nizam ve intizamı sağlayan mod lar,bir forum için yeterli.osmanlara gerek olmamalı.

Arkadaşlar istek üyelerden geldi. :) Böyle bir seçimi istemiyorsanız oy kullanmazsınız, 500 oy tamamlanmadığı sürece seçim geçersiz sayılacaktır. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Hep SDN yönetiminde bir elim olsun ama o kadar sorumluluğum olmasın istemişimdir. Tam benlik iş yani :) ADAYIM! :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Tüm adaylara şimdiden başarılar. :) Umarım SDN için hayırlısı olur.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
89414 tane üyesi olan bir forumda forumu ilgilendiren bir ankete 500 kişinin oy vermesi yeterli oluyormuş demek. :):thumbup1:

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
89000 üye hatta daha fazla üye var ama çoğu ya bir soru sorup giden kişiler ya botlar yada torrent davetiyesi alıp kaçan kişiler. Şu forumda kaç tane sürekli devam eden üye var, hep aynı yüzleri görüyorum ben açıkçası. 500 oy alacağı bile kesin değil, bakalım neler olacak.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ombudsman neymiş yahu... Türkçe karşılığını kullanalım lütfen.Türkçe ye Türklerden daha fazla kötülük yapan bulamayız sanırım.

Ayrıntılardan dil bilgisi kurallarından bahsetmiyorum ama bu kadar iğrenç bir kelime yerine daha anlaşılır bir kelime kullanılabilir.

Hatta önceki sayfalarda arkadaşlar karşılık olarak kullanılabilecek kelimeleri belirtmişler.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu tür seçimlerde Aktif üye veya foruma girmeyen üye diye bir ayrım yapılamayacığını öğrenmiş oldunuğuzu varsayarak yazmıştım. Aktif üyenin toplam üyeye nazaran düşük olması herhangi bir geçerli sebep belirtmez. Geriye kalan üyelerin foruma 1 ay sonra tekrar girmeyeceğini kim garanti edebilir? 90000 üyenin bulunduğu forumda 500 oyun yeterli olacığını kanıtlayan hiçbir sebep bulunamaz çok açık ve net görülebiliyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bu tür seçimlerde Aktif üye veya foruma girmeyen üye diye bir ayrım yapılamayacığını öğrenmiş oldunuğuzu varsayarak yazmıştım. Aktif üyenin toplam üyeye nazaran düşük olması herhangi bir geçerli sebep belirtmez. Geriye kalan üyelerin foruma 1 ay sonra tekrar girmeyeceğini kim garanti edebilir? 90000 üyenin bulunduğu forumda 500 oyun yeterli olacığını kanıtlayan hiçbir sebep bulunamaz çok açık ve net görülebiliyor.

plain anketi 1 ay da açık tutsak 2 ay da açık tutsak 500 iyi bir sayı, daha fazlası oy kullanamaz diye bir şart yok, daha azına razı değiliz diye bir şart var. ters düşünüyorsun yani..

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Gelsin oyunu kullansın, oy kullananın eline vurulmayacak :D

Anket belli bir süre açık kalır, o süre zarfında foruma giren üyeler gelir oylarını kullanır, 1000-2000 veya 90000 kişi oy kullanırsa anket iptal olacak demiyor kimse zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...