ysfakbas
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
arakdaşlar haber siteme forum açmak istiyorum. nasıl yapılır pek bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.:mellow:
valla burda pek bilenin çıkcagını sanmıyorum sen foruma konu açmışsın konusuda forum açmak istiyorum diyebilen çıkcagını sanmıyorum...
kardeşim senin sayende kolayladımvbulletin kurma hit artinca pert olur(ana dizinde wordpress felan varsa sunucuyada bagli)
myphp3 smf açabilirsin hem yönetmesi kolay hemde bedava
ama diyorsan ben gelişmiş istiyorum vbullutin kesinlikle
bu arada haber sitesini ne arada kurdun forum açacaksin:laugh:
kardeşim senin sayende kolayladımsite tamam 2 hafta sonra form ve site yayına girecek .
form ücretsiz olsun bi de kurulumu nasıl yapıcam ek bir domin gerekirmi ?
kardeşim senin sayende kolayladımsite tamam 2 hafta sonra form ve site yayına girecek .
form ücretsiz olsun bi de kurulumu nasıl yapıcam ek bir domin gerekirmi ?
şuan kardeşim çalışma aşamasındayız tema paralı olacak en iyilerini arıyorum .Sitenin tasarımı ile ilgili konu açmıştın. Hangi tasarımı seçtin ve ismi ne olacak? Merakla bekliyoruz kardeşim. Başarılar kolay gelsin.
teşekkürler.Host, domain hizmeti aldığınız firmadaki paketinizin limitleri vardır, genel olarak minimum 5 subdomaine kadar izin verirler. CPanel den, mevcut domain adınızı kullanarak bir subdomain oluşturun. Forum konusunda SMF tavsiyemdir, SMF kurulumu yaparken açmış olduğunuz subdomain i kullanarak forumunuzu oluşturabilirsiniz. Disk alanı, site trafiği gibi detayların yeterliliğinden emin olun. Hayırlı olsun şimdiden, başarılar.
tmm da yanlış kişiye yazmışsın ben forum nasıl açılır diye sormadım soran üstteBurada bir çok web webmaster var niye bilen olmasın
Şimdi gelelim soruya
1. Ücretli mı ücretsiz mi kurmak istiyorsun önce onu söyle
2. Ücretli ise vbulletin öneririm
3. Ücretsiz ise smf kur
Kuramazsan özel mesaj at yardımcı olmaya çalışırım
arkadaşlar tema firması öneri
ilk cümleyi sana yazdım demişsin yatmm da yanlış kişiye yazmışsın ben forum nasıl açılır diye sormadım soran üstte![]()
valla burda pek bilenin çıkcagını sanmıyorum sen foruma konu açmışsın konusuda forum açmak istiyorum diyebilen çıkcagını sanmıyorum...
teşekkürler kardeşim
teşekkürler kardeşim