Forum Kurulumu ve Yönetimi

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence açma boşver zaten çok sayıda var çok emek harcaman gerekecek mevcut forumlarda aktif görev almaya çalış ama ben ögğrenmek istiyorum diyorsan başka tabi

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kardeşim sana şunu söyliyim... Vbulletine para verirsin ama senin yeni olacağın için anlamanı zannetmiyorum vbulletini parana yazık... Smf ye para vermezsin Home of SMF: Free PHP and MySQL forum software (resmi sitesi download yapacağın) ve www.smf.gen.tr (buradada yardım alırsın) Bu verdiğim sitedeki kolay anlatımlar sayesinde forumunu vbulletin seviyesine getirirsin para vermenede gerek kalmaz... Hiç olmadı sana forum kurarım ama sitene 1 reklamda koyarım... Kabul edersen özel mesaj gönder... Ya da chelisky@live.nl iletişime geç...
Teklfin için öncelikle teşekkürler yazılanlardan anladığım kadarıyla smf daha özelleştirilebilir bir sistem ve sen de baya ilgilisin, eğer ilgilenirsen özel mesaj atarak bana linkini yollayabilirsin.Merak ettim gerçekten :)

ch3lisky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam özel mesajdan sitemin linkini yolluyorum. Şu an bakımda ama yarına açık merak etme... İlla da merak ediyosan google a girip verdiğim adresi yazarsın önbellekten site açılır :D

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar uzun bir araştırmanın ardından hem daha çok desteğe sahip olduğu hem de eklenti ve tema zenginliğinden dolayı Vbulletin forum açmaya karar verdim.Deneme amaçlı üye olduğum bedava server'a Vbulletin kurmak için indirmek istiyorum ama üyelik bilgilerimin dışında benden müşteri kodu falan istiyor.Paralı olduğu için mi böyle benim bildiğim 1000 kişiden sonra lisans istemesiydi.