Daha kaç tane mesaj yazmışsınız ki bildirim bekliyorsunuz? Ayrıca temayı beğenmediyseniz sayfanın alt tarafından değişebilirsiniz.bildirimler gelmiyor konu başlıkları karışık tema falan hoş değil
mesaj sayısına bakma bu konuyu açtım ama bazı kişiler cevap vermiş ama bildirim yok gelmedi rastgele gezerken gördüm mesajlarıDaha kaç tane mesaj yazmışsınız ki bildirim bekliyorsunuz? Ayrıca temayı beğenmediyseniz sayfanın alt tarafından değişebilirsiniz.
haklısın furkan abi bu konuda ama hakikaten bazı forum siteleri daha anlaşılırForum karışık değil. Tüm forum sistemlerinin bir temeli vardır ve birbirlerine benzerler. ShiftDelete yıllardır böyle.
mesaj sayısına bakma bu konuyu açtım ama bazı kişiler cevap vermiş ama bildirim yok gelmedi rastgele gezerken gördüm mesajları
haklısın furkan abi bu konuda ama hakikaten bazı forum siteleri daha anlaşılır
Konuya gelen mesajların bildirim vermemesi konusunda haklısın. Telefondan giriyorsan Jiraiya06'nın dediği gibi Tapatalk kullanabilirsiniz. Orada bildirim geliyor.mesaj sayısına bakma bu konuyu açtım ama bazı kişiler cevap vermiş ama bildirim yok gelmedi rastgele gezerken gördüm mesajları
c5-03 e göre tapatalk yok ki
C5 i sat giris seviyesi bir android al kaptan
cihaz elimde kaldı zaten alalı 1 ay olduC5 i sat giris seviyesi bir android al kaptan
mesela s3
Haha benim s3 giris seviyesi mi gerci arkadasa 650 ye bırakırım
memleket nereydi
S3 un mu ben kirsehirliyim ama dogma buyume ankara
kayseri havası geldi de