- Reaksiyon puanı
- 75
Evet forum son zamanlarda iyice bozdu valla. Hiç bir konuya adam akıllı cevap bile gelmiyor. Birde KaanCK mı ne diye bilgili bir arkadaşı banlamışsınız sanırım nedeni nedir?
Bence forum gayet iyi.Evet forum son zamanlarda iyice bozdu valla. Hiç bir konuya adam akıllı cevap bile gelmiyor. Birde KaanCK mı ne diye bilgili bir arkadaşı banlamışsınız sanırım nedeni nedir?
Evet forum son zamanlarda iyice bozdu valla. Hiç bir konuya adam akıllı cevap bile gelmiyor. Birde KaanCK mı ne diye bilgili bir arkadaşı banlamışsınız sanırım nedeni nedir?
Bence forumda hiçbir şekilde sıkıntı yok ihtiyacımız veya bilgi almamız gereken konuyu yazdığımızda bize tavsiyeler ve cevaplar geliyor hiçbir sorun yokEvet forum son zamanlarda iyice bozdu valla. Hiç bir konuya adam akıllı cevap bile gelmiyor. Birde KaanCK mı ne diye bilgili bir arkadaşı banlamışsınız sanırım nedeni nedir?
Bence forumda hiçbir şekilde sıkıntı yok ihtiyacımız veya bilgi almamız gereken konuyu yazdığımızda bize tavsiyeler ve cevaplar geliyor hiçbir sorun yok
İkide bir forumu bırakacağım diyordu zaten. Geçenlerde multi hesap açmıştı.Çoğu konuya cevap veren bilgili biriydi.
KaanCK Küfür Etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
VECTORRR de aynı şekilde.
zaten forum kuarallarını eğer okuduysan kirito sao hakaret edici sözler edenler banlanıyor diye biliyorumKaanCK Küfür Etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
VECTORRR de aynı şekilde.
İkide bir forumu bırakacağım diyordu zaten. Geçenlerde multi hesap açmıştı.
Başka birşey de yapmıştır.Küfürden dolayı mı sınırsız banlandılar?
ama neyden dolayı ban yedi onu bilmiyorum o konuda bişey diyememzaten forum kuarallarını eğer okuduysan kirito sao hakaret edici sözler edenler banlanıyor diye biliyorum
Aynısını yazacaktım.iyide Peugeot ile alakası ne onu anlamadık daha konu açmayı bilmeyen forumu eleştiriyor
iyide Peugeot ile alakası ne onu anlamadık daha konu açmayı bilmeyen forumu eleştiriyor
Açmadım. Hiçbir forumda ban da yemedim.Multi hesap açmadınız mı sanki siz hiç?
konu açabiliyorsun onda sıkıntı yok ama hangi konuda açacağını bilmiyorsun benceKonu açmayı bilmiyorsam bu konuyu nasıl açtım? İnsan yanlış açamaz mı konuyu.
Ama şöyle bir şey var, forum eleştirisi yapıyorsan Forum hakkında bilgili olman gerekir. Sen gidip araba kategorisine eleştiri konusu açıyorsan Forum hakkında bilgili değilsindir. Bu durumda eleştirilerin de dikkate alınmamalı.Konu açmayı bilmiyorsam bu konuyu nasıl açtım? İnsan yanlış açamaz mı konuyu.
Eleştiri yapacaksan en azından düzgün şekilde yapacaksın. Tabiki yanlış yere açabilr misal telefonalcaksan gidip pc ye açabilrsin pc alcaksan hayvan bölümüne lakin forumu eleştireceksen düzgün bir şekilde bölümüne yapacaksın yoksa konu açmayacaksın.Konu açmayı bilmiyorsam bu konuyu nasıl açtım? İnsan yanlış açamaz mı konuyu.
Hocam "Üyecik" iken bu yorumları yapmanız saçma bence. Burada uzun süredir bulunan insanlar değilde bir "Üyecik'in" bu konuyu açması garip.Konu açmayı bilmiyorsam bu konuyu nasıl açtım? İnsan yanlış açamaz mı konuyu.
Hocam "Üyecik" iken bu yorumları yapmanız saçma bence. Burada uzun süredir bulunan insanlar değilde bir "Üyecik'in" bu konuyu açması garip.
aynı fikirdeyimKirito isimli arkadaş aslında Kaan CK'nın kendisi
Ctrl+W meraktan az önce denedim sayfayı hemen kapattı bu kısayolu çok kullanacağım galiba hmen hızlıcaŞu hayatta haddini bilmeyen insanlar kadar sinir bozucu başka şey yok!
Yönetim ekibi olarak kafamıza göre kararlar almıyoruz!
Bir üye bir uyarı almışsa, aynı hatayı defalarca işlediği ve yeterince tolere edildiği içindir.
Forumda kaymak gibi beğenmeyen Ctrl + W fonksiyonundan yararlana bilir.
yooo bana ne sen istersen ol istersen olmaBenim KaanCK olduğumu kanıtlarsanız forumu bırakacağım. Kanıtlayamazsanız siz bırakacaksınız kabul?
bu laf iyiydiAynen doğru kategoriye konu açarsanız forum bozulmaz belki