Forum İçin Profil ve Kapak Resmi Yapacak Var Mı?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar foruma yeni özellik geldi aslında geç geldi de işte bakmayın. Ben profil ve kapak resmini özel bir şey yapmak istiyorum ama pek anlamıyorum bu işlerden yardımcı olacak birileri var mı?

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Sanırım ben çözdüm bu konuyu :)

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,596
Arkadaşlar foruma yeni özellik geldi aslında geç geldi de işte bakmayın. Ben profil ve kapak resmini özel bir şey yapmak istiyorum ama pek anlamıyorum bu işlerden yardımcı olacak birileri var mı?
Selamlar,

Neden geç geldi şeklinde hayıflanıyorsun ki? Bununla ilgili daha önce geribildirim de bulundun mu hiç? Yeni güncellemeleri ve yeni teknolojileri takip ediyor, elimizden geldiği kadarıyla da sizlerin forum deneyiminizi olumlu şekilde arttıracak özellikler getirmeye gayret ediyoruz. Neresi yetersiz kalıyor bize bildirin gereğini yapalım.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Banada bir tane ayarlayabilen olursa çok makbule geçer.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Selamlar,

Neden geç geldi şeklinde hayıflanıyorsun ki? Bununla ilgili daha önce geribildirim de bulundun mu hiç? Yeni güncellemeleri ve yeni teknolojileri takip ediyor, elimizden geldiği kadarıyla da sizlerin forum deneyiminizi olumlu şekilde arttıracak özellikler getirmeye gayret ediyoruz. Neresi yetersiz kalıyor bize bildirin gereğini yapalım.

Hocam aynı sistemi kullanıyorsunuz teknopat ile. Savunmuyorum ama çoğu özellik zaten orada vardı buraya yeni getirdiniz daha bende bunu dile getirdim. Bildirim konusuna gelir isek ben zamanında tema için bildirim yaptım dönüş sağlanmadı bir ara temasını değiştirdiniz forumun çok güzel olmuştu ama sonra geri kaldırdınız onu da söyledim yine cevap gelmedi.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,596
Hocam aynı sistemi kullanıyorsunuz teknopat ile. Savunmuyorum ama çoğu özellik zaten orada vardı buraya yeni getirdiniz daha bende bunu dile getirdim. Bildirim konusuna gelir isek ben zamanında tema için bildirim yaptım dönüş sağlanmadı bir ara temasını değiştirdiniz forumun çok güzel olmuştu ama sonra geri kaldırdınız onu da söyledim yine cevap gelmedi.
Burası bahsettiğin yer ile aynı olmak ve aynı özellikleri barındırmak zorunda değil. Kullanıcılar tarafından yapılan her türlü geribildirim inceleniyor ve uygun görüldüğü takdirde gereği yapılıyor. Sözünü ettiğin tasarımı hala geliştiriyoruz ve defalarca geliştirme aşamasında olduğunu dile getirdik. Eğer kullanmak istersen buradaki bağlantıya tıklayarak aktif edebilirsin. Biz özellikten daha çok kullanıcı deneyimine önem veriyoruz.

+ olarak XF yazılımında daha önce kullanıcı profil kapak resmi eklenti olarak dağıtılıyordu. Biz güvenmediğimiz, incelemediğimiz hiç bir eklentiyi sunucumuzda barındırmıyoruz, barındırmayız. Profil kapak resmi şu anda XF'nin kendi ekosisteminde mevcut.

"geç geldi de işte bakmayın." demek; forumda görevli arkadaşların işlerini yapmadığı anlamına gelir. Öyle bir şey görüyorsan da açık açık yaz bunu da gündeme getirir gerekliliği neyse onu da yerine getiririz.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,459
Geç gelmesi sorun değil ki.Bence konuyu uzatmaya gerek yok.