Öneri Forum Için Bazı Öneriler

Kapalı hesap

Asistan
Reaksiyon puanı
68
IMG_20210524_114328.jpg
Bir linke başarken bu ekran gelmekte parça önerileri gibi kunularda çok gereksiz oluyor kullanıcı linke tıkladıysa zaten gitmek istiyor demektir.
Screenshot_2021-05-24-11-47-04-319_com.android.chrome.jpg
Daha önce daha önce TP forum kullanmıştım ve burada dolaşmaya başlayınca ciddi bir hantallık hissettim bu kategoriler menü kısmına eklenebilir ve TP forumda olduğu gibi yeni mesajlar buraya getirilebilir benzer bir özellik gelirse iyi olur yeni konular saniyeler içerisinde ana sayfadan gidebiliyor.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Ekli dosyayı görüntüle 153079
Bir linke başarken bu ekran gelmekte parça önerileri gibi kunularda çok gereksiz oluyor kullanıcı linke tıkladıysa zaten gitmek istiyor demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 153080
Daha önce daha önce TP forum kullanmıştım ve burada dolaşmaya başlayınca ciddi bir hantallık hissettim bu kategoriler menü kısmına eklenebilir ve TP forumda olduğu gibi yeni mesajlar buraya getirilebilir benzer bir özellik gelirse iyi olur yeni konular saniyeler içerisinde ana sayfadan gidebiliyor.

Bunun için bir konu var zaten forum ile ilgili öneri veya görüşlerinizi o konudan bildirebilirsiniz.

Roy Ackerman

Asistan
Reaksiyon puanı
157
İlk önerindeki olay linklere gizlenen virüslerden vs. Kaynaklanan bir olay olabilir, veyahut yanlışlıkla basmıştır eminmisin diye soruyor, gereksiz bir şey olduğunu düşünmüyorum.