Özel mesaj ile Teamviewer ID ve şifre alabilir miyim![]()
Özele girmiyorki mesaj atım
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Ama öncelikle telefonu hangi ayarda baglıyım pc ye indirip yüklenecek birşey , Senin Team Viewer le halledemiyecegin benim burdan yapacagım birşey varmı ?
Özel mesaj ile Teamviewer ID ve şifre alabilir miyim![]()
Teamviewer ile halledemeyeceğim bir tek telefondan Geliştirici seçeneklerine gireceksin oradan USB Hata ayıklamayı açacaksın. Ayarlar -> Güvenlik kısmından ise Bilinmeyen kaynakları açacaksın bu kadarÖzele girmiyorki mesaj atımSen benim profile girebiliyorsan ordan mail adresimi al mail yolla ,mail olarak yollayım.
Ama öncelikle telefonu hangi ayarda baglıyım pc ye indirip yüklenecek birşey , Senin Team Viewer le halledemiyecegin benim burdan yapacagım birşey varmı ?
Teamviewer ile halledemeyeceğim bir tek telefondan Geliştirici seçeneklerine gireceksin oradan USB Hata ayıklamayı açacaksın. Ayarlar -> Güvenlik kısmından ise Bilinmeyen kaynakları açacaksın bu kadar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=262256]Uranos[/MENTION] Profiline girebiliyorssan eğer Ziyaretçi mesajı yazdım![]()
Olmaz mıTelefon modeli
![]()
Sony Miro
Chromecular konuşsun. Başka sorun yaşayan var mı?![]()